Home.

Efter dryga 29 timmars resa, en natt i hemmet, shoppingtur och sedan lilla julafton med Robins pappas sida ikväll så sitter jag nu här... lite halv sliten, mätt, glad och med en massa längtan tillbaka till värmen!

Hemresan gick super bra, barnen sov, sov och sov, så trotts 29 timmars resa och 4 olika flygningar så gick det smärtfritt, skönt!

Och tror ni inte man har världens underbaraste vänner som har spritt överaskningar här hemma när man kommer hem.... Både champangeflaskor, chipspåsar, rosor på sängen, julblomma, hemgjort julgodis, hembakat bröd... love you guys :)  Sen har mammsen och momme vart här och stökat och gjort lite jul... supermysit!

Kvällen har varit super mysig, och barnen fick super fina julklappar och vi har tryckt en massa julmat.. och man kan inget annat säga än att det är jäkligt smaskens! Måste ändå säga att det känns riktit skumt att fira jul... julkänslan befinner sig bara inte. Vi hade ju nyss sommar och dryga 30 grader dygnet runt. Aja, det är hur som haver mysit, och barnen de älskar det :)


På väg hem.....




Ikväll.

Rebecca och Ebba.


Colin, Oliver och Penny.


Robins pappa och Marie-Louise.


Ebba med morbror Robin.                                            Oliver öppnar julklapp.

                                                       
Gubben min.                                                                Å gumman öppnar julklapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0