1 juni.

Jag är helt sjukt trött efter andra arbetsdagen... ska nog redan gå och göra mig i ordning för sängen och sussa. Är inte van att börja 06.30 och jobba så hårt :-) Men kul är det verkligen, vilket toppen jobba jag lyckats få!

Lillan har slutat att sova på dagarna nu, vi började i förra veckan efter att det varit super svårt att få henne att somna på kvällarna. Hon har varit pigg som en lärka och inte alls velat sova föränn vid 22 på kvällarna, och det funkar ju inte alls för en sån liten tjej som ska väckas strax efter sju på mornarna och orka med hela dagarna.
Hon har inte alls varit ledsen på kvällarna utan legat i sin säng och lekt och hittat på alla möjliga orsaker så att mamma eller pappa ska ta upp henne. Låsats fasna med fötterna i sängen, he ihop alla sängkläderna och trycka dom bakomför sängen, säga att hon är törstig..osv..osv.
Men nu funkar det iaf super bra, hon somnar vid sju och man måste ändå väcka henne när hon ska upp, och hon håller sig hyffsat pigg och glad ända till sängdax, SUPER!!!! :-)


Nää nu väntar sängen!!!!!!!!

dagens bad!



Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Frida

Vad skönt att det fungerar så bra!! Hon har verkligen blivit stor sedan hon blev torr och nu när hon inte behöver sova på dagarna;)!!

Ses imorgon!!

Kramisar

2010-06-01 @ 23:41:35
URL: http://tokiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0