Vattkoppor??

Penny har varigt sjuk hela helgen, började i fredags när hon blev febrig och hängig... trodde att det berodde på vacciet... men sen så vart hon ännu mer febrig igår lördag, och ångrade nästan att jag tog vaccinet på lillan...hatar att se henne så där!
Men sen imorse  när vi vaknade så hade febern försvunnit och det hade blommat upp utslag runt munnen.. och under dagen så har det ökat ut sig till haka och en i näsan och på näsan... sen även tre i handen...! Ska bli spännande att se hur hon ser ut imorn!!! Hoppas bara hon inte får så mycket så det stör henne!!!

Annars så har vi varit på stan en sväng idag med Emmlie, svärmor och lillan såklart. Robin han hade premiär på deras butik i bureå så han var tvungen att jobba! Vi shoppade en massa, både till oss själva och till knattarna. Det mesta som köptes, köptes utav svärmor som blir julkappar... riktigt, riktigt fina saker!!!

nu ska jag plugga... eller försöka iallafall!!! :-)


Mina älsklingar pussas!!


Rödblommig och febrig liten tjen som myser i babysittern som hon hade som bebis!Här syns prickarna lite grann åvanför läppen...

Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0