Morsdag!

Började dagen med en ordentlig, behövlig sovmorgon, gick ner till Penny och Robin där jag möttes av blommor och lotter. Penny var så söt så hon till och med hjälpte mig på toan... öppnade toalocket och sa att jag skulle kissa där, varsågod, sen ge mig papper och sen lägga igen locket och spola åt mig... det kallas sevice ;-)  Sen så gick jag in i köket där dom hade dukat upp nybakt bröd, skinka, ost, bacon, melon, vidruvor, tomater, färsk juice osv...mumma!  Vilken familj jag har :)

Efter en ordentlig frukost/lunch så har vi hunnit med både att uppvakta mamma, ett statsbesök och middagsgäst bestående av Robins mamma.... Riktigt nice dag!

Imorgon så är det min första dag på mitt sommar jobb.. är riktigt nervös... men det känns verkligen super kul!!!

Nu blir det film och sen sängen tror jag.. börjar ju 06.30......



Brorsan och Penny busar...







Go kväll!

1 dag kvar...

Sååå skönt! I morgon så är det skolavslutning, vi börjar kl 10 då vi har avslutningen i cirkelsalen, sen blir vi bjudna på GO lunch... sen så kvällen blir vi bjudna på middag och fest! Blir nog en riktigt bra dag imorn :)

Var ju på BVC igår och vägde och mätte lillan... hon var nästan 91 cm lång och vägde ganska precis 13 kg. Stor tjejen.
Var ju rätt så länge sedan nu vi var där nu och då tog vi andra srutan (svininfluensan)... Nu började hon direkt att gråta, höll för armen och sa gång på gång...mamma ingen spruta! ingen spruta! Gick snabbt om när hon förstod att det inte var det hon skulle göra... stället gick hon ut och lekte direkt vi var klara... hon vägrade bokstavligen att fara... hon tog pekfingret och pekade mot mig samtidigt som hon skrek: Dumma mamma, hej då! HEEJ DÅ!

UNGE!!! Dumma mamma??? va?  Tur hon är söt :)




Nu ska jag ligga och slappa lite framför tv:n... Robin jobbar hela kvällen idag... hade varit trevligt om han var hemma och gjorde mig sällskap ist.... :)

CIAO!


Prinsessan 2 år!

I lördags så fyllde vår älskade lilla tjej 2 år! Känns helt overkligt att man har en 2 åring här hemma. Tycker det skulle kännas mer "normalt" om det var 1 hon fyllt. Tycker tiden går så läskit fort!!!!
Blev kalas här både lördag och söndag... heeeela dagarna! Tack alla som kom och gjorde Pennys dagar toppen, och vilka fina presenter hon fick :)

Här kommer lite (eller rättare sakt en hel del) kalas bilder!!!

2år blir jag.



släktingar.


Morfar med Penny.




Mer släktingar.


Momme och Penny busar.


Colin.




Ebba i Pennys nya sommarhatt.


Penny jätte glad över sin nya kickbake.


Gräsklippare...jippie!


Love.


Tindra.


Danne äter fika.


Vera och Ludde.


Sandra och Jocke :)


Olov, Carina och Hanna.


Mollie.


Fredde och Frida.


Penny och Tindra gungar i Nya gungställningen!


Frida, vera, Mira och Sandra spanar.


Fiskedamm.


2 klubbor...mmm...


Tinda, Penny och Mira beundrar godiset.


Friends.


Harry skiner i solen.


Lilla Lova sussar så sött!


Vera med Lova, me och Holly, Malin, och Kaisa.


Kaisa och Holly.




Nää nu får det räcka för denna gång :)
Nu blir det plugg innan jag ska på 2 års BVC med Penny!

Ha en bra dag allesammans!






Värme och sol!

Ännu härligare dag idag, toppen! Stay this way...!!!

Idag så har det varit en riktigt bra dag.. märks att skolan börjar närma sig slutet. Alla är glada och harmoniska. Idag så har vi fått sitta ute på gräset nästan hela dagen och jobba, på rasten så lirade vi fotboll och sista lektionen så bjöd lärarna oss på go-fika... tänk om det alltid kunde vara så här soft! :)

På Penny märks det också att det börjat bli sommar... hon är go och glad, hon har blivit riktigt brun om ansikte och händer, håret har blivit blondare, och lockarna har blivit ännu mer lockiga...att hon tjatar på glas hela och då menar jag hela(!!) tiden måste ju också vara ett bra sommar tecken... sötnosen min :)


Nu ska jag fortsätta läsa boken...känns väll si så där!!


krulltotten :)




Sötingen min.



Go kväll :)

Underbara dagar!

Gud vad jag älskar sommaren! Direkt det blir sån här värme och solen skiner och allt börjar grönska så är det som att kroppen fylls med glädje och energi.
Idag så har vi till och med haft lektioner ute på gräset...underbart!!!
Nu får vi hålla tummarna att det här håller i sig hela sommaren... och helst några extra månader :)

I lördags så hade Robin hjälp av Olov hela långa dagen, även Danne var här nästan hela dan, dom körde iväg all bråte, rev cykelskulet och garaget....toppen! tänk vad underbara vänner man har!
Eftersom Olov hjälpte Robin så var Mira med mig och Penny från 11-20... vi hann med både det ena och det andra!!
Även Hanna och Harry var här en stund, alltid lika trevligt :)

Lillan sover så nu ska jag ta en dusch sen ta och läsa boken jag ska ha gjort en recension på till fredag....

Mira.


Bus.








Hanna och Harry.


Harryboy!


Måla..måla..





Nattinatti!

Toppen dag!

Började med en cykel tur till ursviken med lillan där Vera med barn, Viktoria med Malva, Malin, och Kaisa med Holly också var... Vera bjöd på "sen" födelsedagsfika ute i solen, som jag har saknat denna kvinnas fika ;-) Vi hade jätte trevligt och barnen busade som vanligt!! Kl 15.30 tog vi cyckeln och åkte hemmåt. Glömde tyvärr kameran hemma, så inga bilder därifrån blev det!

Kl 16 så kom svärmor och började stöka på i köket, grillat stod på menyn. Vid fem kom familjen Lundström. Kan lova att det fanns mat så det skulle ha räckt till två familjer till. Det var både hemmagjorda hamburgare, kyckling grillspett, fyllda fläskfiléer, 5 olika sallader, 6 olika såser, ris.... underbart gott var det! Tack kära svärmor för en toppen middag!

Imorn ska jag och lillan på stan med Vera och Tindra... som på gamla goda tider :)


Nu film!


Mammas älskling!




Kusinerna. Colin med mat i kinderna och Penny med smutts under nosen sin, med söta är dom iaf alla tre! :)


Penny var knäckt efter dagen!

Ha en trevlig kväll!!!!




Livet leker... och springer iväg.

Livet leker... Jag har snart avvärkat mitt förta plugg år, bara 2 veckor kvar nu. Fotbollsäsongen har börjat lysande med 2 STABILA segrar. Penny växer och gror och blir bara större, sötare och duktigare för var dag, talet utvecklar sig varje dag, och stortjejen har varit helt blöjfri nu i nästan två månader även nattetid, kan inte fatta att hon snart fyller 2 år. Låg ju just på BB och krystade ut den där älskade lilla tjejen....



Ser verkligen fram emot torsdag då jag och Penny, Malin, Kaisa och Holly ska och hälsa på och gratta Vera på dagen. Blir super kul att få träffas, är så sällan!!! Sen på aftonen så ska svärmor bjuda på grillat, både vår familj och Robins syster med familj.... blir riktigt nice!  Kan lova att Penny kommer älska tordagen också... först leka med Tindra och sen med Colin och Ebba... kan det bli bättre?! :)



Har ganska nyss kommit hem från fotbollsträning... känner mig lat och hungrig, så jag tror det blir att ropa in Robin som krattar och ta ett avslappnande bubbelbad, sen popcorne och en bra rulle... mmm det låter bra, får bli :-D




Trevligt värre....

Inatt vaknade Penny med 39 graders feber.... hon fick en alvedon och när hon vaknade på morgonen va hon pigg som en mört igen... lite slemmig i halsen men annars märks det inte av någonting...lite skumt!!... men bra :-)

I afton så åkte jag och Penny förbi Frida, Mollie och Fredde ett tag... Vera , Tindra och lilla Lova var också där. Vi fick jätte god äppelpaj och kaffe....MUMS! och även ett paket... tack frida, det var perfekt! :-)
Vi morsor tjattrade i vanlig ordning och mös med Lova medans "stor" flickorna busade som aldrig förr.

Nu sover Penny och jag ska ta och plugga lite och vänta på Robin... han jobbar såå mycket nu. Man får se det possitiva att det går bra för dom och jag vet ju att det bara är för en kort period det kommer vara så här extremt! :-)

Kort..kort...kort....

Mamma vera och Lova.


Frida med Lova.


Bruttorna.


Tindra.


Mollie.




........


Min pärla.



Go kväll :)

RSS 2.0