Fina! och glada!


Leo's again!

Vart en kanon dag även idag då vi drog på Leo's åter igen, men idag med Carina, Olov med familj. Papporna var bara där en stund innan dom drog vidare för att inhandla allt inför morrgondagen. Vi morsor med barn stannade och busade... nog lika bra!   Klart du ska med nästa gång malin, meeer än gärna! :)
Vid fyra drog vi hem och har nu avnjutit en god fläskfile med pommes middag, ett säkert kort! Nu ska vi busa lite innan det är dax gör barnen att krypa i säng och dax för oss vuxna för lite tv-mys!
Ha en toppen kväll allihopa!
Storbrudarna med var sin dryck.                                   Min glada kille.
Grabbarna gungar.

Torsdag, jepp!

Efter en ordentlig sovmorgon till nästan kl.12 och slapp på soffan några timmar så kom jag och Vera på den goda ideen att dra till Leos för att busa med kidzen. Vi käkade middag där, och busade på ändå tills stängning, super trevligt och super rolig afton/kväll! Tack kompis! :)
Nu sover båda barnen och karln är och har grabb-tvspel-kväll hos Olov... tror jag snart ska hoppa i säng också. Jag ska upp och besikta bilen kl. 07.15, vilket känns sådär!
Nattinatti! :)
.
Kraaam Leo!                                                               Vera och Ziggy.
Fina Vera & Lovis.
Matdax.
Kraaamisarna!
Bollhavet.
Lite obehagligt ändå.
Fast det tycker inte storesyster.
Söta Tindra.                                                              Gulliga Lova kör polisbil.
Rally.
Det gick fort kan jag lova!
Alla trötta 4 barnen samlade för hemfärd.

Betapet.

Gick super bra att ha sov-främmen, och morgonen blev mysig med scones-frulle, bad och lite bus innan det va dax för Ebba att dra hem till mammsen och pappsen. Efter det så har jag hunnit med fika med mina kära vänner Vera och Frida och sen besök med familjen hos Hanna, Danne och Harry. Blev även att vi stannade på middag och hockey, tusen tack! :)
Nu sitter jag och Robin och spelar betapet mot varandra med var sin dator, skit kul!  :)
.
Frukost!
Bad.
Julklappsöppning hos Harry :)
Harry, Penny och Ziggy käkar cheeseballs och ser tv.
Ziggy tyckte Harrys bil va rolig att åka på.

Rio 1 år!

Super trevlig kvälla igår med familjen Andersson/ögren, som vanligt! Karln min hade lagat goo mat och det blev några glas vine, mums!
Idag så har vi vart en sväng i storstan och sen på 1 års kalas hos Rio... Där bjöds det på kaffe och fika, barnen busade och vi vuxna gjorde det vi gör bäst... tjattra :) Grattis söta, underbara unge på din första födelsedag!
Nu sussar både våra små troll... Penny har sovfrämmande här varav kusin Ebba. Vi har haft supermysig kväll och nu spelar Ebba och Robin tv-spel. Snart dax för henne att sussa också, då blir det tv-mys!
.
Turturduvorna ;)
Goobrudarna Penny och Tindra.
I KVÄLL!
Snygg Ebba :)
Ebba och Robin.
Penny, haha!
Jag och gubben.
Bus kussarna spexar.
Stor och lillkusin. Ziggy trötter!

Lilla julafton.

Igår så hade vi lilla julafton med min mammas sida... barnen fick julklappar i överflöd, maten va underbar så det va två små lyckliga barn och 2 stora lyckliga och mätta föräldrar som kom hem igår kväll!
Idag så har vi vart ocg hälsat på Carina, Olov med familj, suuuper kul att träffa dom igen! och nu alldelens strax så kommer familjen Andersson/Ögren hit på käk och mys.... längtar :)
Ha en bra kväll allesammans!
Penny med momme.
Julklappar.
Älvan.
Kraaam morbror.
Mamma och mormor.
Bror och mamma.
Jag och 2 av mina 3 älsklingar.
Sötisarna.

Julafton.

Jaha, då var julafton ett minne blott och så börjar även vår bruna hy vara.... shit va brunfärgen försvinner fort. Aja, men har då fått känna sig brun och fin några veckor iallafall :)
.
Julaftonen firades hos Robin syster med familj, blev en mysig, trevlig, livlig (p.g.a. Penny och Colin :) ) annars lugn och härlig julafton, med underbart folk och gooood mat!  Barnen fick perfekta julklappar i år, och tro det eller ej så gav Penny sin kära tutte till tomten och hon har sovit som en prinsessa inatt, hoppas det håller i sig!
.
I afton så beger vi oss till min mormor då vi ska ha lilla julafton med min mammas sida, blir super mysit!
.
Hoppas ni alla haft en underbar jul :)
.
Ziggy med stor kusin Ebba.
Ebba och Robin.
GGott med julmat tyckte även Ziggy... Såklart!
Busarna Penny och Colin.
Tomten kom såklart.
Ziggy fick julklappar.
Och penny, Colin och Ebba också.
Jag hade tydligen också varit snäll:)                            Snygg tröja av farmor.
Penny tackar faster.
Colin öppnar.                                                            Penny med nya vovven.
Ziggy med gammel mormor.

Home.

Efter dryga 29 timmars resa, en natt i hemmet, shoppingtur och sedan lilla julafton med Robins pappas sida ikväll så sitter jag nu här... lite halv sliten, mätt, glad och med en massa längtan tillbaka till värmen!

Hemresan gick super bra, barnen sov, sov och sov, så trotts 29 timmars resa och 4 olika flygningar så gick det smärtfritt, skönt!

Och tror ni inte man har världens underbaraste vänner som har spritt överaskningar här hemma när man kommer hem.... Både champangeflaskor, chipspåsar, rosor på sängen, julblomma, hemgjort julgodis, hembakat bröd... love you guys :)  Sen har mammsen och momme vart här och stökat och gjort lite jul... supermysit!

Kvällen har varit super mysig, och barnen fick super fina julklappar och vi har tryckt en massa julmat.. och man kan inget annat säga än att det är jäkligt smaskens! Måste ändå säga att det känns riktit skumt att fira jul... julkänslan befinner sig bara inte. Vi hade ju nyss sommar och dryga 30 grader dygnet runt. Aja, det är hur som haver mysit, och barnen de älskar det :)


På väg hem.....




Ikväll.

Rebecca och Ebba.


Colin, Oliver och Penny.


Robins pappa och Marie-Louise.


Ebba med morbror Robin.                                            Oliver öppnar julklapp.

                                                       
Gubben min.                                                                Å gumman öppnar julklapp.

Last dag!

Igår va sista heldagen i paradiset och nu är vi inne på nedräkning av de sista timmarna... Känns skit trist! Men det ska bli riktit kul att träffa alla där hemma, vi läntar efter er :) 

Igår hade vi turen att mötas av klarblå himmel när vi gick utanför portarna, vi busade, badade och chillade på stranden tills timmarna började närma sig tattuerings-dax. Vart super nöjd, verkligen! Robins är lite sårig på ett ställe så vi får hoppas det läkar fort!! Bjuder på bild när det röda lagt sig! 

Efter tatuering och käk så begav vi oss tillbaka till hotellet igen och packade.... och packade.... och packade....


Nu ska vi njuta några få timmar i solen innan det är dax att lämna. kl.14- utchekning, kl.16- taxin kommer. 
Så imorrn ses vi i Sverige!

Igår, näst sista frullen.                                             Penny hittade en manet.

Samma löpsteg :)


Sandbyggen.                                                           

Ziggy med pappsen.

Bad.                                                                     

Vem kan tro att detta är en glass? :)

Lycklig.

Barnen fick julklappar på resturangen igår.

Ziggy leker i lekrummet.                                           mmm, plättar :)


Haha, Robin har laggt på sig en lätt bränna ;)  Måste vara ljuset som gör det extemt!?







Tattoo!

Just kommit hem från dagen och kvällens bravader. På dagens schema så har det stått strandhäng, go-thai-mat, go dryck och lite shopping. Vi har även vart och bokat tatueruingstid, så imorrn kl.17 så blir man 2 tatueringar rikare, och Robin 1... vad får ni se så småning om, blir spännande! :)

Nu ska vi busa lite innan sängen väntar!

Bad.                                                                             Glasstime... sisådär 5 ggr per dag :)


Penny blir sandmonster.


Ser någon Robin??? :)



Mina troll leker i sanden.


Min fina tjej.


Jag och prinsen.


Jag och prinsessan.


Penny och Ziggy.


Julkänsla??


Sötisen.






Heeeldag!

Igår så hade vi en kanon dag då vi tog världens segaste buss till Karonbeach stället. Blev ev heldag där med strandhäng, shopping, god mat och barhäng och med strandkläderna på var vi inte tillbaks på hotellet förenn läggdax. 

Nu är det bara 2 riktiga stranddagar kvar så nu ska vi skynda oss ut och njuta :)

Ziggy på väg mot det blå!                                             Robin med goo dryck!


Vatten-puss!

Törstiga.

Robin och barnen.

Goo Penny.


Vad tycks om barnens nya mössor ? :)


Weekendmarket.

Igår, samt idag så har nu dom sista av våra vänner dragit hem, så nu är det bara vi kvar här igen. Känns lite tomt, men nu ska vi passa på att njuta av dom sista dagarna här i underbara Thailand innan kylan och stressen infattar sig på torsdag i Sverige, huuvva!

Igår så var vi och käkade goo mat på two chefs, och efter det så drog vi på marknad och shoppade loss lite. Inte är det då som gamla goda tider i Thailand när man snackar shopping inte. Nu är dom inte alls lika mån om att få sälja och prutningen är en rikti utmaning... men lite saker blidde det iaf :)

Nu ska jag hoppa i bikinin, proppa i mig lite frulle, sen väntar stranden :)


Strumpan.                                                                    Gubben.


Robin & Ziggy.


Bror.



Robin med morsan sin.



Vattenland!

Idag så har vi gjort det jag tror Robin längtat efter mest på resan, vi har vart på ett vattenland, och shit va det va kul! Rent, nytt, fräsht, super bra för dom allra minsta så som dom största. Och vattenrutschbarnorna va hur grymma som helst! Synd tiden går så fort bara när man har kul! Tusen tack till svärmor som bjöd på hela kalaset :)

Igår så hade vi föresten an överaskningmiddag för Pelle och Therese som gifte sig just innan de åkte hit till Thailand. Vart en kanonkväll med heeela gänget.

Ikväll så har grabbarna killkväll, så jag och barnen har köpt hem pizza till hotellet och nu käkar vi popcorn, chips och godis... och ser film, MYS! :)

Nu kommer lite bilder från vad som hänt sen sist.

Robin med sin nya t-shirt, och Ziggy :)

Ziggy drick cocosmjölk, mums!

Danne, Penny och robin i vågorna.


Ziggy glad!


Gårdagens firande :)


De nygifta :)

Syskonen Emmelie och Robin.

Colin och Penny gör en lady och luffsen :)

Moa och Tilda.


Vattenlandet!

Jag och Robin.                                                          Danne och Ziggy åker.

Penny och Colin åker.

Robin.

Danne.

Robin och Penny.

Grabbarna tar en paus :)

Ziggy med morbror.

Ebba i badringen.

Utflykt.

Idag så har vi vart på speedboat utflyckt med hela gänget som är kvar här nere, förutom brorsan som vart på en 2 dagars dykning. Vart två olika stränder och ett snorklingstop. Första stranden hade jag kunnat skippa helt och istället ägna mer tid på snorkligen och andra stranden. Va riktit, riktit nice!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kvälla.


Här kommer lite blandade bilder från dagarna som vart.

Robin och Penny.

Baby.


Ziggy.                                                                        Springer efter pappa och syrran.

Ziggy med Ellie.

Jag och bror.

Penny med morbror.

Robin och Ziggy.                                                            Colin.

Ebbis.


The Wedding!

Kännde att det va dax att uppdatera om det om det stora som hände i vårt liv för snart 2 dagar sen :)

Bröllopet blev galet perfekt, allt blev precis som vi hade förestellt oss fast 100 gånger bättre. Dom har verkligen lagt ner allt för att få oss nöjda. ALLT, precis ALLT va perfekt! Vi hade också fruktansvärt tur med vädret... strålande sol hela dagen, och när det va dax för fotofraferingen efter vigseln så fick dom lite panik för att dom va stensäkra på att det skulle börja regna... men vädret drog som bara runt oss och istället så förvandlades himmelen till ett vacket konstvärk, otroligt vackert.

Vill passa på att tacka för alla lyckohälsningar och ett extra stort tack till alla som offrat så mke pengar, tid och tagit möjligheten att komma hit ner och dela denna dag med oss. Det betyder overhört mycket!

Vi hade ju fotgrafer som fotograferade så jag bjuder på några kort nu, sen så blir det fler när jag får dom :)

Robin och David väntar på brudarna.


Det jätteduktiga triobandet.


Blommsterflickan Penny och ringbäraren Colin.


Brudarna anländer.


Elefant-blessing.



VI.




Mingelkort.
Ulf, Jeanette och Pelle i bakgrunden.


Marianne och brorsan.

Malin och Leif.

Tejja och Per.

Svärmor och Pappsen.

Mina grabbar.

Jag och Malin.

Jag och pappsen.

Malin och Ellie.

Barnpyssel.

Pappa håller tal.

Den fina tårtan.

Mums!

Första dansen.







Idag blir jag fru!

Shit dagen är kommen... Jag blir Robin fruga idag, låter helt sjukt! Att dagen vi planerat för i 1 och ett halvt år är idag är lika sjukt! Och sjukt nervös är jag också! sjukt, sjukt, sjukt :) Men viktigast av allt... jag är sjukt lycklig!
 
Om drykt en halvtimme drar vi till Katathani för att bli fina, sen kl.17.00 börjar vigseln.  Wish me good luck :)


Testing, testing!

Tidigt i morse så tog vi taxin till playan där vi på fredag blir husband and wife. Vi fick test göra håret och vi träffade bröllopsfixarna och prästen. Shit nu börjar det närma sig och det börjar kännas i maggropen på riktigt kan jag lova!!! :)

Vi har haft två toppen dagar nu iallafall.... Vädret har vart grejt, vi har käkat gott, druckit gott, spelat minigolf på världens häftigaste barna, vart på två superfina stränder, hängt med superhärliga människor, vi är friska, lyckliga... ja livet är bra härligt med andra ord :)

Imorrn så kommer Malin, Per och Ellie hit till Kata och det ska bli så kul att träffa dom härigen!!!


NU BLIR DET EN LITEN BILDBOMB FRÅN DAGARNA :)


Penny matar elefant.


Söta Colin.

David med sin nya hatt :)

Robin och broder lirar strandtennis.

Robin mot det blååå.                                                  Brorsan och Ziggy diskuterar.

Robin och Ebba:)

Svägerskan och moi.

Emmelie, Ebba och jag :)

Puss på Ebba.

Puss puss mellan Robin och Penny.

Mina små hjärtan.

Ziggy gubben....

Jag och älskling.

Zoo.

Igår så skippade vi playan i regnet och drog på zoo. Vilket ju var väldigt populärt hos barnen, som ni kanske förstår :) Det va faktist riktit bra zoo med super mycke olika roliga djur och dom hade både apshow, elefantshow och läskig krokodilshow. Skit kul dag för hela familjen!

På kvällen blev det lungt med middag på resutrang, och en kaffe och glass på en annan... sen drog vi hem och myste lite innan sängen kallade.

Idag är regnet bortdraget så nu längtar vi ner på stranden :)

Krokodiler i massor!


Robin och hans nya kompis :)


Fika pause.


Glad Penny.                                                                 Penny nära tiger.


Krokodilshow... huvva!


Penny och mimmi.                                                      Ziggy tyckte också det va kul.


Robin och elefant.


Penny.



REGN!

Idag bara öser regnet ner... blää! Så får se vad som hittas på idag... hoppas det sprcker upp, NU!

Igår så blev det om jag sa att besöka alla som kom hit till Thailand igår. Såå kul att träffa allihopa! Sen drog vi ner till playan och va där resten av dagen. Det är faktist riktit stora våger här i mellan åt, Penny älskar det kan jag lova! .... och Robin ;)

På kvällen blev vi ett stort gäng som sammanstrålade... Vi, brorsan, svärmor, och Robins syster med familj. Vi käkade och drack gott och efter det så tog vi en shoppingrunda. Super trevlig kväll!

Svärmora.


Dax att åka på vågorna :)

Penny klarade ända till land :)


Robin in action.


Min brorsa med Penny.


Sandslottsbygge med bacardi i handen, semester :)


Lill gubben ute på en promenad med firren.


KVÄLLEN!
gumman.                                                                    och gubben :)


Robin och broder.


Penny, Ebba och Colin.






Goomorron!

Imorse knackade brorsan på dörren, hit va kul att han är här nu! Före lunch så ska vi gå och våldsgästa dom andra som kommit idag :)

Igår så chillade vi en liten stund vid poolen och en liten stund på playan, sen på kvällen så bjöd underbara svärmora ut oss på suuupergod middag. En mulen men KANON dag :)

Nu ska jag dra på mig bikinin och gå ut! :)


Gumman & Robin.                                                     Sko-mums!


Robin gör Penny till en.......


Liten lycklig sjöjungfru.


Jag och gullpajken.


Sandlek.


Farmor & Penny.


Middag...

Jag och pojkarna mina.


Puss på födelsedags"barnet" :)

Penny va och fick göra naglarnaigen, och kolla vad fint det blev!!! 


Sjuklingarna här!

Så här har dom senaste dagarna sett ut: 6 dagar sen-Ziggy magsjuk, 5 dagar sen-Penny magsjuk, 4 dagar sen- jag magsjuk, 3,2 och 1 dag sen Ziggy magsjuk igen och inlaggd på sjukhus med dropp och atibiotika. Så dom senaste dagarna har inte varit dom bästa om man så säger! Men igår blev vi utskrivna och har kommit till Kata nu. Tur vi har 3 veckor kvar, och faaan vad det ska njutas nu! Vi bor på ett hotell nu som heter Tropical resort och är huuur fint som helst! :)

Idag fyller ju världens, kanske till och med universums bästa man år... Min Robin. Så idag blir det extra lyx :)

Hoppas alla ni som jag känner har det underbart och för alla ni som åker hit till Thailand idag, hoppas resan går bra! Ska bli så kul att träffa er alla!

Nu ska vi käka frulle och hoppas att solen kommer fram så att jag får bättra på brännan som börjat tina bort!


Sjuklingen.


Sjuksyster Penny :)                                         Sjukhusmaten till en 10 månaders bebis... hmm :)

Våran fina pool från balkongen.


Robin öppnar sitt paket :)


RSS 2.0