Navelsträng av stål.

Jaa ni, idag är halva hamn i Piteå och firar bästa Emmelie som fyllde 30 år i september. Och shit vad kul dom verkar ha, får uppdateringar med fina meddelander och roliga bilder mest hela tiden. 
Jag själv valde att stanna hemma då jag har liiiite svårt att klippa navelsträngen till minstingen... Blir nog lättare när han inte käkar på nätterna! Men mår inte dåligt av att vara hemma med mina älsklingar... Det är ju trots allt det bästa som finns! ❤️
Vi har även turen att ha Mira här, alltid lika mysigt, och det är så underbart att se brudarna tillsammans!

Ikväll ville brudarna platta håret och bli sminkade som mig... Gjort! Här har ni resultaten haha!



Badpojkarna.




Futsal

I söndags så startade fotsalserien på campus, vi kommer spela 2 matcher en dag i månaden i november, december och januari. Grymt kul va det iaf, vi mötte Morön och vann med 16-0 och burträsk och vann med 7-2... Som ni förstår så hade dom inte dom bästa lagen men det va jäkligt kul ändå och jag längtar redan till decembermatcherna!!! 

Har haft lite ont i magen dom senaste dagarna och idag har jag inte alls mått bra, så förutom ett BVC besök med Reggy har jag mestadels spenderat tiden i soffan.
Reggy blir ju 6 månader om 1,5 vecka så det va väll som en 6 månaders kontroll och vaccin. Han väger nästan 9 kg nu och är ca. 71 cm lång. Han är stor grabben! Ikväll har han tyvärr lite feber av vaccinet, hoppas han vaknar pigg som en lärka imorrn Lillprinsen!

Nu ska jag och min käre man se championsleage och äta chips, underbart! 

Bästa laget väntar på att få lira boll.

Ziggy med blåtira.

Badkillen.



Dagens middag.


Penny och mira idag... Plattat hår och likadana glasögon.







Bad.

Tisdag afton for hela familjen ner på Örjan för bad...Reggy gjorde debut och han gillade det, så kul! Vi käkade även middag där, så mysigt! 

Igår tog jag och min kära vän Vera och små pojkarna Reggy och Kalle en tripp på stan. Inhandling av innebandyklubba till Penny som börjat innebandy idag, och lite annan shopping och en mysfika på Waynes han vi med. Underbart! På aftonen for Penny och badade med några kompisar, Robin tatuerade och jag och pojkarna mys på här hemma.

Idag har det vart lugna puckar... Ziggy har blivit förkyld igen, får hoppas det är en snabb variant! Nu sover Ziggy, Penny ligger och läser till sängs, Robin ritar och jag myser med minstingen som inte verkar det minsta trött. Snart blir det film... Go kväll på er :)

Bad.


Stan.




Storkillen med en stor bula i pannan... Igen!
Lillgubben.

Mys.
Gumman.






Middag me brudarna!

I lördags hade jag, Vera, Malin och Kaisa turen att bli bjudna till Malin på myselimys! Hon bjöd på super god mat och mumsigt vin. Så trevligt... Vilka underbara vänner man har ❤️
Tusen tack igen Malin!!!!!

Nu ska jag gå och fixa till mig lite sen drar vi till öppnaförkolan för sång, fika, bus och tjatter! Ikväll kan ni ju gissa vad det blir... Frankrike-Sverige såklart! Hoppas på vinst!!!


Min lillkille som börjat älska att bada nu...så skönt! Dryga timmen satt vi såhär och busade igår. 




Helg igen.

I veckan har Robin jobbat över alla dagar förutom i onsdags, idag får vi hoppas han slipper så vi får ha fredagsmys!! I onsdags passade vi på att storhandla, alltid lika roligt tycker jag! Tror alla i familjen tycker det!! Kvällen avslutades med rökta räkor, aioli, färskt bröd och ett glas vin med mannen... Underbart!

Igår hade jag och Reggy turen att få komma till Vera och Kalle och äta nybakta suuuupergoda scones medans Penny va på skolan och Ziggy förskola. Så trevligt, tack för det!!! 
Strax före kl.13 åkte jag och hämtade älsklingarna+Mira och drog och köpte munkar och for hem för mellis, lek och mys! 

Imorrn är brudarna bjudna till Malin på middag och vin... Ska bli så himla kul, ser jag verkligen fram emot!!!

Trevlig helg!

Mys.

Kul att storhandla!


Kul att fingervirka.


Plattat hår på brudarna.


Sover så sött.








Fotografering.

Igår va det fotografering på Ziggys förskola... Gruppfoto på morgonen och porträtt och syskonbilder på aftonen. Tror Ziggys porträttbilder blev super fina och jag hoppas att nått syskonkort blev bra iallafall, skulle vara kul!  Resultaterna kommer väll sen :)

Idag ska vi (inte Penny som inte ville med) på öppnaförskolan och mysa och busa... Blir super! Alltid lika trevligt där!

Ha en bra tisdag allesammans!


Mina underbara 

Reggy leker medans mammsen bloggar :)






Farsdag ♡

Vilken härlig helg de vart! Först kladdkakedagen fredan... Gjorde en ny variant av kladdkaka och Vera och barnen kom förbi och hjälpte oss att käka den. Så trevligt, så trevligt!!!

På lördag va Penny bjuden på Caspers kalas på Leos... Så hela familjen passade på att fara dit vilket va mycket uppskattat!!!! Så roligt nu när även Reggy är mer med och kan krypa runt och sitta och leka!!! Kvällen avslutades med pizza, chips och filmmys!

Och idag då... Ja pappasdag!!!! Jag och barnen gick upp och planerade frukost åt pappan i huset som självklart skulle få sig en ordentlig sovmorgon! Blev bestämt att hönökaka skulle bakas! (Dom blev skit, men det är väll tanken som räknas) och vi inhandlade massa gott pålägg och blommor. Mys!
Klockan 13 va det dax för Pennys fotbollsträning och kl.15 simskola.... Vi andra i familjen hann med ett besök för att fira Robins pappa. Ikväll har vi haft Mira här och vi har ätit tacos druckit ett glas vin och busat! 

Måste ju passa på att skriva grattis till min pappa här också... Tänk att jag får ha dom två bästa papporna i världen i mitt liv, mina barns och min egna. Jag älskar er så mycket 








Veckan.

Fikastund hos Vera, öppnaförskolan, statsbesök med Vera och smågrabbarna, första innomhus fotbollsträning för oss, mys och bus med familjen, besök av Carina, och en massa Champions leage fotboll... Det är typ vad veckan bestått av en så länge. Vart en rikti kanon vecka och nu ser jag fram emot helgen och vad den har att erbjuda!! 

Utebus.






Waynes.

Fina storkillen.


Jag och Reggy.


Fina storbruden.

Fina lillkillen.





Halloween party!

Igår hade penny och Colin halloween party, i år valde vi att ha det på auras gympasal... vi hade disco, lekar, spökstig ute med frågor, och massa snacks. Femton härliga ungar va med! Vilken kväll!!

Hämska familjen.

Några av alla hämska ungar som kom :)


Lek.



Dans.




RSS 2.0