Ebba 6 år idag!

Ett stort grattis tilll Ebba (Pennys stor-kusin) som fyller 6 år idag! Hurrrra, Hurrrra!!
Har varigt där och fikat en sväng ikväll... mums!



Som ni ser så är Pennys öga fortfarande väldigt svullet och rött... dock bättre än igår tycker jag. Så jag hoppas det är på bättrings vägen!!

Go' kväll :-)

ögoninflammation

Så här såg stackarn ut ikväll.... Jag hoppas det är bättre imorn...


 

Synden straffar sig själv!!

Måste börja med att berätta en lite "rolig" sak som lill-strumpan min gjorde på söndag morgon....
Både jag och robin va ju ut på lördag så jag hade lovat att gå upp på söndag morgon med Penny.
För det första så vaknade hon kl. 07.00, typiskt!!!! Hon som nästan alltid vaknar iaf kl 9... men, men inte så mycket att göra!
Så jag och Penny gick ner, jag gav henne välling, satt på tv:n och helt plötsligt hade jag sommnat......
Plötsligt vaknar jag till, kisar lite med ögonen och vad ser jag... joo ett väldigt, väldigt, väääldigt brunt barn.....
På ca. 10 min så har hon hittat oboý paketet hällt ut nästan hela paketet på köksgolvet, runt köksbordet, på tv-bänken, på rumsbordet, fulla soffan, hela hennes ansikte va oboý fyllt, hennes kläder och det konstigaste av allt var att när jag kikade mig själv i spegeln så var även mitt ansikte täckt med oboý och även min arm, visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, men skylla mig själv fick jag iallafall och pigg efter en storstädning kan jag lova att de blev jag  ;-)


Igår va vi och åt suring och såg film hos Vera, Ludde och Tindra, en riktigt trevlig kväll, som vanligt i deras sällskap! :-)

Ena ögat lite svullet och rött...tror att en ögoninflamation kanske spökar?!



Nu är det snart dax för fotbolls-träning.....

Tjing!



Bra bra...

Idag så var det första dagen som vi lämnade Penny själv på dagis, det gick så himla bra. Jag fick en kram av henne sa hej då sen sprang hon iväg med tre andra barn. Får hoppas det går lika bra i fortsättningen :-)

Har spelat match ikväll i regnet... 8-1 till oss mot morön, 3 mål fick jag göra:-) men var i övrigt en himla seg match.... men kul de va det!!!!

Nää nu ska jag ta en varm och skön dusch sen se en bra rulle (förhoppningvis). Malin du kanske har nått filmtips?? :-)




                                                     öhh....  ;-)

Tjao!

Måndag igen...

Dagen började med en sväng till dagis, för ännu en dag med inskolning. Idag bjöd dom även mig på luch...mums!

Sen så tog jag och Penny, Vera och Tindra hojjarna och cyklade i motvind ända till tuvan i hopp om goo-fika, men ack, dom har stängt för sommaren...!!! Skummt!  Men som tur va så ringde just Frida, Fredde, Mollie och Nina och sa att dom hade tänkt komma dit så dom fick köra föbi konsum och köpa fika och ta med istället. Så det vart ju super iaf, hade varit lite jobbigt annars :-)








........


Tjao!


Idag har varigt en bra dag!

Började med en ljuvlig sovmorgon till kl.11.00. Inte för att jag inte är bortskämd med det annars men idag blev den extra lång eftersom Robin for med Penny till inskolningen... Såå skönt!
Sen vid kl. 14 så åkte jag, Penny, Vera och Tindra ut till Tuvagården där det blev en hel(!!!) del fikande plus en massa lek med barnen. Verkligen ett perfekt ställe att fara till, måste göras om fler gånger innan sommaren är över!! Rekommenderas starkt!!! :-)

När vi kom hem där i från så åkte vi (jag , Robin och Penny) vidare till Olov och Mira där ett litet grill-party väntade.
Gott och trevligt värre!



Här myser Ebba med nya stjärnskottet  Harry!                                                    

Nu är det natti natti!

Första inskolningdagen avklarad!

Första inskolningsdagen gick jätte bra, så imorgon så ska vi besöka dagiset från klockan 9-10.30. Blir super spännande att se hur Penny tycker att det är... tror hon kommer älska det (hoppas det iaf). :-)

Efter så lämnade jag och Penny Robin här hemma jobbandes och åkte till Vera och Tindra där även Frida och Mollie var, där bjöds det på rikti goo-lunch! Hon är då för händig denna kvinna ;-)
För övrigt så firar Ludde och Vera 10 ljuvliga år tillsammans idag...man får lov att grattulera! :-)
Strax före kl 14 så lämnade Vera oss för att åka till frissan, så jag och Frida fick glatt stanna kvar och leka med barnen och norpa kakor ur Veras frys!



Lillan och jag tog ett bubbelbad när vi kom hem.....

Nu filmtime!

En orolig mamma.

I går kväll och i natt hade Penny över 40 graders feber, och man kan lungt säga att hon hade en orolig mamma. Men som tur var gick det fort om och idag har hon varit precis som vanligt igen, pigg och glad!

Så idag har det varit en lugn dag... som mestadels har spenderats inomhus, trots 28 grader, sol och en strand som har lockat mer än någonsin.
Karln min har som vanligt slitit med kåken... skrapat och målat ect, ect.... Tur jag har sån händig karl! :-)
Vera, Ludde och Tindra kom förbi en kortis i eftermiddag också...


 

Måste även grattulera Danne och Hanna till deras super, super söta son Harry som kom till världen 5/8....
Är så glad för er skull...Här kommer några bilder på honom.



Nää nu ska jag ta och städa lite... Penny börjar inskolning till dagis imorgon så en fröken och ett barn från dagiset kommer hit på besök... känns verkligen super spännande!!

Ciao!


Så otroligt häligt!!!!!!!!!!!!!

Vinst, vinst, vinst!!!! Som rubriken lyder...så otroligt härligt!!!!! Har spelat mot Kågedalen idag och vi fick ta en riktigt viktig revanch och vinst med 2-0 (2-måls skytt som man blev ;-) ) Hoppas verkligen vi kan hålla det hära nu och fortsätta på det här spåret!

Imorgon är det kalas för hela slanten.... Tindra fyllde 1 år i fredags, så imorn blir det att fira sötnöten!

Nu blir det film me karln min....




Penny ger Tindra en puss!

Go kväll!

RSS 2.0