Top model.

Sitter och glor på Top model och ska försöka göra lite läxa, eller rättare sakt mycke läxa. Ziggys 1 års koll gick super, men skippade sprutan eftersom han är lite risig. Han är nu 77cm lång och väger 10,5kg. Direkt efter besöket där så åkte vi till svärmorna på våffel middag och kladdkaka med grädde till efterätt, sliskit och gött! Men nu är jag sådär lagom sugen på en påse lättsaltade chips... :)

Grattis svärmora :)

Idag så har min söta mamma vart här med barnen så jag fick fara på dagens lektion, grejt, det behövdes verkligen! Nu ska jag lägga isäng gossen på en liten powernap medans jag ska hoppa i duschen, sen väntas 1 års kontroll med Ziggy och sen kalas hos svärmora som fyller år idag. Vi ska bli bjudna på vofflor, mums!
Grattis grattis farmor hälsar dessa små troll, och även jag såklart :)

Home sweet home.

Blidde inte riktigt som planerat idag, men det kan man väll inte heller räkna med när man har småbarn :) Efter några dagar med febriga dagar så va det dax för magsjukan ( eller va det nu va) att ta plats i Pennys mage. Om det nu va magsjuka så får vi vara tacksamma för den lättsamma varianten!
Dagen har bestått av film, bad, pyssel, lite bus, och mys i massor! :)
.
Nu sitter jag och ser familjen annorlunda och pluggar.... har en del att ta igen om man så säger, nån som är sugen?? ;)
.
Mina underbara sjuklingar i badet.

Grillat!

Vart bjuden till Olov, Carina med familj på hockey och grillat... Sägar bara faaan va gott det var! Skulle nog kunna leva på grillat varje dag i resten av mitt liv tror jag! :) Blev några glas vin också så vi har just kommit hem efter en liten promenix. Nu ska vi se en rulle och mysa lite innan sängen väntar. Ha en fortsatt bra lördag allesammans! Och ännu en gång, tack vänner för en toppen kväll!
Sötisarna Mira                                                             och lillebror Rio.
Mina gullisar Penny
och Ziggy.
Killarna ser hockey och posar likadant.
On our way back home ;)

Puss!


Fast!

Tur i oturen att jag är hemma med sjukt barn idag då ytterdörren har bestämmt sig för att inte öppnas... har verkligen gjort allt i min makt men den vägrar öppna sig! Jag är alltså fast i mitt egna hem!!
Tur man har underbar vän som både ska sjutsa hem Penny från dagis och hjälpa mig i samma veva, tusen tack Carina :)
Idag så är det andra dagen jag är hemma med Ziggy, han är tok förkyld! Snorig, hostig, lite feber och heeelt slut. Stackarn, ögonen bara hänger på honom! Ikväll kommer Robin hem, i rättan tid, har igentligen inte "tid" att vara borta från skolan... det är så viktigt att man är där och man vill ju inte missa något.
.
Nu ska jag bära upp gullpojken som slocknat på soffan, sen försöka göra läxa innan han vaknar! Bästa att passa på!

Mmm.

Sitter och glor på tv:n och gruvar mig för att lyfta på rumpan och göra nått vettigt! Jag borde både baka nått och plugga! Ska ha några kompisar hit imorrn efter skolan och måste ju ha ngt att bjuda på, såklart :) ... och plugga borde jag absolut göra... och det varje kväll då barnen sussar! jaa, bara att sätta igång antar jag! :)

Mina goa troll!

Jag och strumpan sitter och ser tv och myser i soffan, redo för dagen! Medans lillebror sover fortfarande, måste snart väcka honom. Älsklingen drog bara för ett tag sedan till jobbet, denna vecka blir det Malå. Även om han ändå inte kommer hem föränn på torsdag så känns det så bra att han är nära :)
Ha en bra måndag allesammans, det har jag iaf tänkt ha :)
Ciao!

Kalas nr.4 :)

Kalas idag åter igen, lika treligt varje gång... börjar dock vara lite less mitt fika... måste baka något annat/nytt till veckan :)
Idag så var det mamma, mormor, moster och Mickes tur att fira Ziggy... Han fick super fina saker även idag!
Simon från Norge har också vart här på förmiddan en sväng , och även Danne, Nice, nice!
Nu ska vi se lite fotboll på tv och käka en god pasta, sen ikväll så är det min tur att lira fotboll.

Kalas igen.

Idag så har vi haft lite vänner med barn här för att fira gossen igen. Super mysit och vilka fina pressenter han fick! Tusen tack allihopa igen! Efter kalaset så har vi vart ute och åkt lite puka och bob, vilket härligt väder! Nu sussar barnen, jag ska hoppa in i duschen, sen blir det rulle, chips, poppcorn, läsk och mys. En perfekt lördags-mys-kväll!
Fiiika!
Goa Harry.
Fina flickorna.
Mamma Malin och dottern Ellie.
Lova smaskar godis, mums :)
Robin & Penny.
Ute.


Penny glad!

Igår så hade vi främmande av barnens kusiner med familj, vi bjöd på tacos och vi firade lilleman igen :) Super trevligt!
Igår efter lunch så var familjen på stan och handlade lite och Penny fick göra det hon lääänge velat göra... ta hål i öronen. Så ni kan ju gissa om vi har en glad och mallig tjej här hemma nu :)
Alla kussarna.
Brudarna.

Movie-time!

Torsdagen är kommen och älskling är äntligen hemma igen. Han kom hem med presenter till barnen, och kärlek till mig :) Sen har vi käkat världens godaste lövbiff-rullader med pommes, nu sussar barnen och vi ska bara slappa och se film och njuta av varandra sällskap. Är riktit trött så det blir nog rätt tidigt ikväll!
Hoppas ni alla haft en bra dag!
.
Ett bad har vi också hunnit med :)

Ziggy 1 år!!

Grattis till vår älskade lilla buse på 1 års dagen....
Haft lite främmande här och han fick en massa fina saker. Känns helt overkligt att han redan är 1 år... jag födde ju för klååån nyss :)
Nu ska jag göra lite käk, sen blir det lite bus innan jag ska slänga isäng barnen och dra och lira lite boll. Blir skoj!
Tårta ska man såklart ha när man fyller 1 år :)
Strumpan.
Pappa, svärmor och Marianne.
Och farmor och Kalle.
Marianne och pappsen, så fina.
Paketöppning.
Födelsedagspojken :)

2 morrow!

Yes, imorrn är det en stooor dag. Min lilla pajk blir 1 år, helt sanslöst vad tiden går fort. Blir lika förvånad varje gång jag påminns om det.
Eftersom Robin jobbar borta till på torsdag så blir det att dom flesta ska gratta honom till helgen. Men lite kalas blir det imorrn iallafall, Pappa, Marianne och farmor och Kalle kommer på lite fika, blir super trevligt!
Sugen älskling??? ;)

Mån.

Första riktiga dagisdagen för Ziggy gick över all förväntan, såå skönt det känns! Nu slipper jag oroa mig det minsta.Har haft middags främmande i afton av Maja och hennes Bastian, super mysit! Jag bjöd på Malins goda tacotårta, funkar alltid :) Nu sussar barnen sen en stund tillbaka och jag glor på gårdagens supermatch Milan-Inter. Missade den ju pga. min egna fotboll igår. Spännande! Blir sängen sen, imorrn väntar en tidig morgon!

Småkillarna Bastian och Ziggy.
Penny och Bastian myser.
Mina busbarn.

Gomorrn!

Jag är redo för dagen, barnen är redo för dagen, och det är en hel timme kvar till det är dax för dagislämning, sååå skönt att va i god tid :)  Idag är det Robin första arbetsdag efter 9 veckors semester/pappaledighet så det blir första veckan för Ziggy på dagis utan varken mammsen eller pappsen. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra för lillgrabben. Tur jag har korta dagar!
Igår så hade vi ju turen att Mira ville ha med oss på Leo´s, och nog ville vi det alltid! Lika mysit som vanligt och vi avlutade dagen med köpespizza, mums! När vi nattat barnen så va det dax för fotbollsträning.
Ha en bra dag nu allesammans!
Penny älskar Leo, vem gör inte det  :)                          Carina myser med Rio.
Penny stolt över tatueringen hon fick av Mira.             Ziggy kör på Rosa idag, t-shirt han fått av kusin:)

jepp, jepp!

Blev ju en toppen kväll igår med, hockey, tjatter, vin, bad, bus, dans, god mat och härligt sällskap! Nu har hela familjen vaknat och det blir...
Uppdrag till pappan i huset: Scones!
Och uppdag till hustrun i huset: Städa och damsuga upp chips och popcorn som är över hela rumsgolvet, under alla dyner i soffan, samt en hel skål med chips bakomför soffan, hehe, det va nalta bus här går ;)
Bad för brudarna, skoj :)
Sötingarna.                                                                   Popcorn, en hitt för Rio!

Drömmer oss bort!

Främmen har farit, barnen sover... och jag och Robin sitter med var sin dator och drömmer oss bort till Thailand igen. Fan vad bra vi hade det, och vilken lycka att få spendera 6 veckor tillsammans med dom man älskar mest i ett paradis med inga måsten, bara lungn, värme och kärlek. Vill tillbakssssssssss!


Positiva lördagen!

Lördag, en härlig dag. Känner mig pigg trotts att barnen vaknade 7 (!!!) Började dagen med semlefrukost, kan det bli bättre?! Solen skiner, barnen är glada, även maken ;) Vi ska ha främmen ikväll av Carina, Olov med barn, blir toppen! Robin och Penny drog upp till stan nu och ska inhandla mat och lite vin till kvällen, Ziggy sussar och jag ska städa... det behövs kan jag lova! Ciao, ciao!
Sötaste prinsessan.                                                   och prinsen.
Min hjärtan, glada som få.

Trött, tröttare, tröttast!

Har nog aldrig varit så trött som jag varit dom sista dagarna nån gång... Imorrn är jag skol-ledig och barnen ska vara själva på dagis utan någon av oss föräldrar så då ska jag sooooova, sova och sova! Typ hela dan, eller halva iaf :)
Nu ska jag gå upp och göra läxa, Robin väntar på Kippe (Fifa-nörd-kväll) så det passar ju perfekt att göra bort läxan och slockna framför datorn. :)
Några bilder på mina älsklingar!

Tisdag.

Ännu en skoldag avklarad och det känns faktist riktit kul må jag säga:) Efter en lååång skoldag så begav jag mig hemmåt där dagen har bestått av bad, bus, mys, och god mat! Nu sussar barnen så sött och karln är i duschen. Blir nog film-mys nu gissar jag på.

Grattis mammsen!

Vill börja med att gratta världens underbarste mamma som blir hela 55 år idag, men det kan man inte tro mamma, du är ännu vacker som en dag :)
Idag så har vi haft turen att bli uppvakttade av pappa, Marianne, farmor, Kalle och farbror Tomas för att vi gift oss. Vi bjussade på middag och visade massa kort från bröllopet. Varken farmor, Kalle eller Tomas kunde ju delta där nere i Thailand, så det va kul att få visa bilder från var stora dag. Va super mysit att ha dom här några timmar. Tusen tack för er uppvaktning! :)
.
Både min skola idag och Ziggys inskolning på dagis gick som på räls. Alltid nervöst att börja i en ny klass, men det blir nog bra. Och Ziggy han är ju så lättsam, han bara sprang omkring med dom andra barnen och lekte, kom inte fram till oss en ända gång.... no problemas :)
.
Nu ska vi chilla och se film. Imorrn blir det tidimorron, börjar redan kl.08.20 :/
Allesammans, utan jag!
Pressentöppning.
Penny med sin kära moffe.
Marianne och Ziggy myser.
Penny busar med gammel-farbror Tomas.                     och Ziggy sommnade gott i Mariannes famn...mys!
.

Skola.

Ett ÅR(!!!!) har nu gått, shit va fort tiden går!! Jag börjar vara jäkligt nervös för imorrn börjar jag ju om att plugga igen. Känns både roligt, spännande och lite tråkit. Hoppas, hoppas att jag hamnar i en bra klass!
.
Helgen har också gått sjukt fort. Vi har hunnit med massor! Både Sunnanå cupen, statsbesök, kalas, blivit bortbjudna, haft främmande här, mm,mm... Har vart en toppen helg med andra ord!
.
Nu ska vi se film och mysa!
.
Här kommer kort från helgens bravader!
Fredagsfrämmen.
Lovis
Lilla Märtis!                                                                Tindris.
Penny på skidor.
Jag och strumpan.
Pappapuss.
Jag och baby.
Söndags-främmande av Malin och Per & Ellie.
Poolarna Ellie och Ziggy.

Fotboll!

Fick besök av Vera, Frida plus flickorna såklart vid 2 tiden, trevligt värre! Dom hade med sig en kaksort var och jag bjussade på kaffe... ganska bra dial va?! :)
Nu ikväll så har vi vart och lirat fotboll, så jäkla kul!! Imorrn så blir det att fara och hejja på laget i Sunnanåcupen... Alltid lika underhållande.
Frida och Märta.
Och Mollie.
Penny & Tindra.
Snyggingarna.
Ziggy & Lovis chillar.

Familje-mys!

Robin kom med förslaget att dra på Leos och busa, och inte tackade vi nej till det inte. Så eftermiddagen har vart proppad med bus, bus och bus, alltid lika mysit! Strax efter kl. 18 så packade vi vårt pick och pack och drog vidare till Familjen Andersson/Ögren för att se ny-Tv:n, dricka lite kaffe, busa och tjattra lite. Nice as usual! :)
.
Imorrn så ska jag & Vera på första fotbollsträningen sen i höst, känns så jäkla kul! Hoppas bara att jag känner mig lite piggare, har en förkylning som jävlas!
.
Nu ska vi se hockeyn, käka lite chips och dipp och mysa!

Nu har det hänt!

Nu har det hänt det som aldrig har hänt i detta hem förut....mitt i frukost/luchen.... SÅ SÖTT :)

Lunch & Middag.

Idag har vi haft turen att först bli bjudna på lunch hos Pappas fjälla, och även turen att hennes dotter och barn va där så vi fick träffas en stund, alldelens för sällan! Efter några timmar där så begav vi oss direk till mammsen där vi blev bjudna på middag och efterrätt, mums! Efter några timmars mat-tryckande och tärning-lirande så begav sig jag och kidsen hem och Robin åkte vidare till Kippe för lite tv-spel.
Nu sussar barnen och jag ska chilla framför tv och bara götta mig :)
Ziggy och bonuskusin Vilmer.
Och Penny med bonus-kusen Elias, ute i snön.
Gumman.                                                                  Gubben.
Ziggy & mormor.

Pizza för alla.

Yes, som traditionen säger så blev det även pizza för oss idag. Jävlit gott må jag säga! Stortjejerna har haft modevisning här hemma och bjudit på en rikti show... dock så va det inte lika roligt när man efter kom upp på hennes rum och såg halva garderoben utsnörd på golvet... men det va det värt ;)
.
Nu ska vi spela en betabet mot varandra jag och karln sen blir det en rulle och lite chips. Go kväll :)
.
Badspex.
Carina och Rio myser.
Modelejonen.
Goopojkarna.

2012.

Ja jag må väll säga gooood fortsättning då! :)
.
Gårdagen/kvällen/natten spenderades hos Olov, Carina med familj och blev super trevlig och super god om man kan uttrycka sig så. Vi käkade, drack, käkade, och käkade... 5 rätters stod på menyn och bestod av:
*Musselpaj
*Hummersoppa
*Halstrad röding med citrusrisotto & apelsin och fänkolsbuljong
*Biff wellington med madeirasås & svamp-och kålbladstillbehör
*Chokladfondant
.
Vissa lite med mumsiga än andra om man får höra med mina smaklökar, men superkul att testa lite nya rätter och överlag så var det en TOPPEN middag :)
Alla dom söta barnen busade på i vanlig takt och hade nog lika kul som oss vuxna, tusen tack för en undertbart trevlig nyårs vänner!
.
Min fina nyårstjej.
Maten.
Fintjejerna.
och stiligagrabbarna.
Skååål!
Mina grabbar.
Lek.
Carina och Robin.

RSS 2.0