Fredag.

Haft fina dagar med bad, jobb, fikamys hos Vera m.m. Är så oerhört tacksam över alla fina jag har runt om mig som gör mitt liv så rikt! Iafton hade jag och pojkarna (Robin är på afterwork och Penny sover hos Mira) turen att få äta hos underbara svärmor, hon hade gjort baconinlindad fläskfilé, ugnsstekta potatisar, såser, sallad OCH kycklinglasagne till huvudrätt och frozen cheesecake med daim till efterrätt, mumsfilibabba! 

Nu sussar gossarna så sött och jag ser idol, blir nog tidigkväll... Är trött och mörkrädd... Halloween är INGET för mig! Imorrn är det dax för Pennys och Colins halloweenparty, blir nog jäkligt kul iallafall!!!

Bilder:

Bad! Ziggy, Lova, Penny och Tinda(med färg i ansiktet kvar från min sminkning på öppnaförskolan).

Bästa Vera och Kalle.


Promenad.


Många dagar med olika halloween sminkningar för strumpan.


Lillgubben.




Storgubben.


Finisar.
Middag hos svärmor.




Bad.

Igår tog jag med penny, ziggy, mira och Reggy och drog på badhuset... Alltid uppskattat!!! Tror temeklååån Penny är bättre simmare än mig nu, hon är som en liten fisk, är så impad! Imorrn ska vi bada igen, då ska Vera och barnen hänka på, blir så kul!

Idag så har vi vart på öppna, alltid mysigt!  Ikväll så har jag och smågrabbarna vart ute på en liten promenad, så härligt när det inte är så himla kallt. Nu tatuerar Robin och jag ligger och myser med minstingen... Blir att se en rulle sen, inte så otippat kanske :)

Badbrudarna.

Ansiktsmålning á la Sofia. Penny, Tindra och Mira


Pappa och son ❤️


Jag, Penny och Mira plattade Ziggys hår... Blev samma reaktion som sist när han kollade sig i spegeln.... PANIK-GRÅT och direkt i duschen!!! Han älskar verkligen sitt lockiga hår!

Kvällspromenaden.


Äkta vänskap ❤️





Sminkning.

Jaha då vare söndag igen då. Igår va det full rulle med möhippa hela dagen lång för underbara prinsessan Kaisa, va en super trevlig och rolig dag, hoppas hon blev nöjd!!! Bjuder på lite bilder från gårdagen sen.

Idag ha vart en riktigt mysig dag med sovmorgon, mys och lek med barnen, simskola för Penny och nu ikväll har vi haft sminkning här hemma... Robin till läskig sak, Penny och Mira (som sover här) till disco-brudar, och Ziggy till nån tokig clown. Superkul!!

Nu sover alla kids och Robin ritar lite. Snart ska vi krypa ner i soffan och sätta igång en rulle och myyyyyysa resten av kvällen, underbart!

Penny och Reggy.

Reggy.




Tjejerna spelar spel, Reggy satt glatt och hejjade!


Monstret Robin.


Colingarna.






Kryparn!

Åh vilken fantsatik helg, fredan va super trevlig med jätte god mat på bishops och trevligt sällskap. Och gårdagen avslutningsfesten med mitt kära fotbollslag, lite förfest hos Vera sen drog vi upp till stan till resten av laget med mat, dryck, lekar, prisutdelningar och utgång, underbar kväll!! Vilket gäng!! 

Idag fick jag sovmorgon till 12, BEHÖVDES! Sen har vi hunnit med simskola för Penny och resten av familjen passa på att storhandla. Sen ha vi njutit med tacos och mys... 

Reggy har även kommit på hur man kryper... Eller drar sig fram eller vad man säger. Han har kämpat ett tag men nu jäklarns, går inte fort än sålänge men snart får vi passa oss ;)

Nu sussar alla barn så jag och älsklingen ska krypa ner i soffan och se film, trycka chips och mysa!!!

Bästlaget!!! Vera bakom kameran.

Mys med faster

Och storkusin.


Finkillarna Ziggy och Harry. 

Kusinerna

Reggy med kusinerna.



Festhelg!

Jaha, vad har hänt i vackan då? Öppnaförskolan i tisdags, med fika och sång. I onsdags så hade jag och Vera och smågabbarna standejt, med en del shoppande och fika på Waynes, såklart! Så himla mysigt och trevligt. På kvällen blev det jobb för min del på rinkside, supermysigt då det va girlsnight, så man fick bara rå om en drös med glada kvinnor :)

Ikväll är det dax för ledarfest... Vi 2 tränare för pennys fotbollslag samt lagledarna och fikaansvarig ska drick lite gött och gå ut och äta... Blir nice!!

Imorrn är det dax för avslutningsfest med mitt egna fotbollslag, så två fester på en och samma helg, det va ett braaaaaa tag sedan, känns riktigt jobbigt att vara borta två kvällar från familjen men jag får töja på navelsträngen lite, blir nog en sjukt rolig helg!

Nu ska jag fortsätta mysa med mina tre små hjärtan❤️


Stanmys med dessa underbaringar.


Storebror matar Lillebror.

Lek.



Ziggy och Penny, godingar!


Storasyster och minsta lillebror.


Waaazzzup?!

Reggy och Penny.

Två favoritsysslor, springa i gåstolen och spela piano.


Bada e kul!




Dop för Kalle!

I lördags va det dop för fina Kalle Cent Ludwig Andersson. Så skönt att vara på någon annans dop och bara kunna slappna av, tycker dop är så mysigt! 

Va en superfint dop, med massor av trevliga människor och GOTT fika!!! Dom va så fina familjen Andersson/Ögren, och vilka fina namn på ett fint barn 










Reggy Marley Lindström♡

Ja då va dopet för vår minsta guldklimp Reggy över. I söndags så samlades närmsta släkt och vänner i Ursvikens kyrka för dopsermoni och lite fika. Har aldrig vart så nervös före något dop som denna gång, konstigt nog eftersom man ju igentligen börjar va rätt rutinerad på den fronten, hehe!  Vart iallafall super allt, Reggy skötte sig prickfritt, och till och med vårt busfrö Ziggy skötte sig hyfsat :) 

Stortjejerna Penny, Mira och Tindra sjöng en sång, så otroligt duktiga! Gudföräldrarna blev samma som för Ziggy, min bror Daniel och Robins syster Emmelie. Emmelie läste en dikt för Reggy, så fin och så känslosamt 

Tack alla för att ni kom och uppvaktade Reggy på dopet! 












Reggy Marley Lindström



RSS 2.0