Grattis svärmor!!

Idag fyller  min fina svärmor, robins mamma och barnens underbara farmor år, ett STORT, STORT grattis till dig  :)

Så ikväll väntas kalas, blir trevligt!!!!!!


Helgen har varit riktigt nice... lördagen spenderades med Olov, Carina, Mira och Rio. Papporna och flickorna for och åkte bob, och jag och Carina och pojkarna drog en sväng på stan. Efter en kort shopping runda där shoppingen faktist uteblev så mötte vi upp papporna och döttrarna på Stigs för lunch/fika, gött och trevligt!!

Efter det åkte vi hem en kortis, sen vidare hem till Olov och Carina, där kvällen även spenderasdes med Emma, Marcus och lilla Amalia. Vi käkade 3 rätters...
Förrätt: råraka med löjrom, cremefraiche och lök.
Huvudrätt: grillad oxfile, VB-potatisbakelser och kantarellsås.
Efterrätt: cognacflamberad banan med glass och chokladsås.

Tror ni det va mumsit, eller mumsit?? :)

Småflickorma Mira och Penny lekte lika bra som på fredagskvällen, inte ETT enda bråk!! Sötnosarna!
Vi vuxna hade en supertrevlig kväll också, som vi mer än gärna gör om :)

Igår så blev vårat inplanerade lunch/middags besök hos momme hastigt inställt, då mormor harde så himla ont i ryggen, stakarna! Hoppas du kryar på dig fort så vi får komma och hälsa på :)

Istället så fick vi fin-främmen av Hanna, Danne och Harry som är nyhemkommna från Thailand, vi bjö på tacos, vi tjattrede och såg solsidan. Tack för en mysig kväll!!

Lite bilder från helgen.

Sötisarna Mira och Amalia.


Bus Mira.


Å bus Penny.



Utslagen liten Ziggy.


Ha en bra måndag allesammans :)



Lika?

Tycker Penny och Ziggy är väldigt lik varandra som bebisar, hon hade lite rundre ansikte bara, vad tycker ni? :)

Här var Penny i och för sig 1 månad...Ziggy bara 10 dagar...

Fredag.

Idag så har det varit en rikti kanondag trotts att Penny och Robin varit borta halva dagen....

Robin och Penny lämnade mig och Ziggy ensamma hemma för att åka med Ludde och Tindra till Pite tidigt i morse för att bada osv.  Rikti pappa dotter dag :)

Jag och Ziggy åkte till Vera och Lova, där även Frida och Mollie väntade. Vi bjöds på goo-goo fika som vanligt hos vezzlan :) och vi tjattrade på i vanlig ordning och timmarna bara gled förbi.

Strax före sex så åkte vi bara hem för att bli upphämtade av mina älsklingar (som haft en rikti kanon dag!!) för att åka vidare till Olov, Carina, Mira och lille Rio på middag...wok och roll käk, mums! Penny och Mira har lekt för fulla muggar och inte bråkat en enda gång!!!!! Dom är så söta när dom leker tillsammans, allt från att en är bebis och en mamma eller att en är sjuk och en är doktor... ja allt möjligt. :)
Kul att få se Rio igen också...var nog över två veckor sedan, och det händer så mycket på så kort tid nä dom är så små!!

Bilder från dagen.

Gulliga Lova.


Mollie gumman.


Ziggy kollar nyfiket på Frida :)




Söta Rio.



Nu filmmys!


Thailand!

Idag har vi varit och vägt och mätt lillgrabben, han hade vuxit mycke på en vecka!! nu var han nästan 54 lång och vägde 4080g.

Vi har även haft lite besök idag, först gammelmorfar till barnen och hans fruga, sen farfar till barnen och hans fjälla, super trevligt!!!!!

Måste ju berätta vad vi gjort mer idag....vi har bokat Thailand...JIPPY!!! Vi åker den 12 november och åker hem den 22 december, hela familjen. Blir UNDERBART :)



Baddax för Penny och Ziggy...


Sover så gott...


Bustjejen...


Puss prinsen.


Tjing!

1 vecka idag!!!

Lille sonen är idag 1 vecka gammal....och ett namn har han fått, han ska heta Ziggy Robin Lindström.

Är lite halv dålig på att uppdatera här nu, men är fortfarande i en liten bubbla där jag vill mysa med familjen all tid som bara finns :) 
Ligger efter lite känner jag.. ska sätta mig och lägga ut lite bilder från veckan som varit när alla underbara människor varit här och uppvaktat.... men inte idag :)

Imorgon ska Ziggy vägas och mätas, ska bli kul att se om han vuxit något den gångna veckan...

Bilder från idag...

Mormormys!


Sovandes....


Min  Penny gumma....


Lillebror Ziggy tittar nyfiket efter morsan.

Gokväll!



Mys!

Ligger här på soffan och lillgrabben ligger på mig och sover så sött... så himla mysigt!  Robin är uppe och läser för gummann...

Allt rullar verkligen på hur bra som helst, lillgrabben är verkligen huuuur snäll som helst, han grinar ju knappt, och lillan har inte visat några tendenser till svartsjuka osv, men man vet ju att det snabbt kan vända så vi njuter i fulla drag :)

Idag tog jag och svärmor en sväng på stan, utan barn, blev en snabbis, men hon handlade en MASSA fint till barnen... tusen tack fina svärmor!!

Våra älskligar.


Nu är grabben här :)

18 januari blev datumet då vi tre blev fyra. Ett perfekt datum till en helt perfekt liten grabb! Han väger 3995g och är 52 cm lång. Han är jätte lik hans syster när hon var nyfödd!

Första dagarna nu har varit underbara, han är snäll som en ängel, sover, äter, sover, bajsar, spanar lite, sover...osv. Storesyster är så stolt och vill mer än gärna hjälpa till med allt som det bara går och hålla och krama och mysa.

Förlossningen gick jätte bra den också. ONT som attans gjorde det såklart, men glömmt lika fort denna gång :) Vi åkte in kl 09.30 och han kikade ut 14.13.
Kanske kan ta och ro ihop en liten fölossninghistoria sen.

Nu ska vi mysa.....

Grabben 2 dagar och tar sitt första dopp :)


Ciao!


Läkarkontroll.

Vi har just varit på läkarkontroll uppe på BB eftersom att jag gått över en vecka nu. Igentligen gör dom det efter två veckor men jag fick en liten mellantid också :) Allt såg heeeeelt perfekt ut och den lille har det hur gött som helst där inne... tyvärr ;)  Fick en ny tid om en vecka, och om bebis inte kikat ut om en vecka och tre dagar så kommer dom göra nått åt det så det är inte länge kvar tills man får träffa den lille vilket som... men hoppas ändå att den vill kika ut lite tidigare :)

Penny är på dagis idag, försa gången på typ en månad. Hon var så himla glad imorse, hon har verkligen längtat att få fara dit och leka med sina kompisar. Känns bara så tomt att inte ha henne här hemma!!

Tror jag ska ta och göra en stor städning nu... se om det sätter fart på magen :)

Min ängel.



Önskar er alla en grejt dag!

Middag.

I afton så har vi varit på middag hos Robins mormor och "bonusmorfar" Tobbe. Även Robins mamma och syster och Ebba var där. Vi bjöds på gooo mat och gooo efterrätt. Så mätta och belåtna kan jag lova att vi är!!!
Flickorna Penny och Ebba busade som nå tok, känns bra att Penny fick springa av sig lite, nu när hon haft sjuka, tråkiga och trötta föräldrar här hemma i en dryg vecka. Dom är så söta tillsammans och leker riktigt bra trotts åldersskilnaden :)

Nu väntar en rikti mys-soffkväll...

Lite bilder på bustjejerna från ikväll.


Fick paket.


Penny med "bonus-gammel-morfar" :)


Sötisarna Penny och Ebba igen.


Tjing!


Giggle Wiggle heter det!

Spelet vi köpte till penny ser ut så här :)


Vi har hunnit köra några få gånger nu på morgonkvisten också... och nu har skruttungen vunnit två gånger mot mig... dock inte mot Robin än... fattar ingentig??!! Det är ju fan pinit att förlora mot en 2,5 åring!!!!
Jag måste gå och öva......

HOJ!



Ingen middag.

Blev tyvärr inställt middagen hos familejn Lundström då det blivigt stackarns lilla Colins tur att inta magsjukesängen.  Hoppas han kryar på sig FORT!!!

Så istället så drog familjen upp på MAXI och köpte ny deg och ett spel till Penny, tänkte att det kunde vara kul att göra ngt familjen då vi mestadels legat i soffan den senaste veckan. Såå efter pizza från Viktigt (MUMS!!!) så satte vi oss i vår myshörna här hemma med tända ljus, en skål godis och spelade spelet hela familjen. Spelet var från fyra år, men Penny var då hur king som helst och det var till och med nära att hon skulle vinna över oss nån gång på riktigt.  Super kul med ett spel man kan spela tillsammans hela familjen.  Nu är vi tillbaka i soffläge...Penny med en film och jag och Robin med handboll.

Blir en rikti myskväll!!!

Min underbara busunge ikväll. (Nån som tycker det är dax för oss att ta bort julgranen?? :)  )

5 dagar...

Yes, 5 dagar över tiden nu... och inte trodde jag att jag skulle gå över mer än jag gjorde med Penny (4dagar)... det har ju för tusan kännts som den har försökt få sig ut huuur länge som helst! Men, men, verkar trivas alldelsens för gött där inne, förstår den faktist... för tusan -25 grader idag :)

Ikväll ska vi till familjen Lundström och äta middag, blir mycker trevligt, ser vi verkligen fram emot!!!

Tills dess får det bli soffläääge :)

Min glada pussgurka.


Ha en bra lördag ni alla!

Stigs!

Idag så har jag och Penny varit på Stigs med Vera och Tindra, Frida och Mollie, Malin och Ellie, och Kaisa och Holly. Vi käkade lunch och fikade efteråt. Mycker trevligt, och kul att komma ut nån dag och göra något... har ju mest varit hemma och gått och väntat på att bebis ska vilja träffa oss... Tack för idag flickor, stora som små! :)

Nu ligger jag och Robin med va sin dator, jag i soffan och han på upphöjnaden med lillan och spelar betapet mot varandra..riktigt kul faktist :)



Ciao!

No no...

Ingen BB vistelse ännu, tyvärr :) Har bara haft en dag fylld med annat än tid till att sitta vid datan...
Först hade jag en väldigt jobbig förmiddag med illamående och yrsel och ett jäkla tryck och så vidare som gjorde det omöjligt för mig att gör annat än att ligga blixstilla och inte göra ett skit.... sen nu ikväll så mådde jag toppen och drog med Vera på AIK-Frölunda, riktigt kul faktist, och extra kul att dom fick vinna också :)

Ser inte ut att bli någon vinnare på listan tyvärr... så nu ska jag ta och uppdatera med lite nya datum, så ni får gärna gissa igen om ni vill och orkar, tycker det är så kul med er som gissat, och skulle ju vara kul om nån får rätt tillslut :)


Har kommer nya uppdaterade listan :)


2 januari.
♥ Pappa Robin tror en flicka kommer-3940g-52cm.
♥ Faster Emmelie tror en pojke kommer-3760g-52cm.
3 januari.
♥ kusin Ebba tror en pojke kommer-4000g-52cm.
4 januari.
Hanna Hedlund tror en flicka kommer-3920g-52cm.
5 januari.
♥ Sara Forsberg tror en flicka kommer-3995g-50cm.
6 januari.
♥ Viktoria Taivalsaari tror en flicka kommer-4210g-53cm. 
♥ Sandra Johansson tror en pojke kommer-3905g-52cm.
7 januari.
♥ Veronica Andersson tror en flicka kommer-4310g-52cm.
♥ Ingela Lundmark tror en pojke kommer-3845g-51cm.
♥ Gammel moster Annica tror en flicka kommer-3960g-51,5cm.
8 januari.
♥ Maria Forsberg tror en pojke kommer-4170g-52cm.
♥ Nina Lundmark tror en flicka kommer-3625g-51cm.
♥ Carina Norberg tror en pojke kommer-4040g-52cm.
9 januari.
♥ Mormor Anette tror en flicka kommer-3980g-52cm.
10 januari.
♥ Mamma jag tror en pojke kommer-3790g-53cm.
♥ Olov Nilzen tror en pojke kommer 3900g-52cm.
11 januari.
♥ Malin Eld tror en flicka kommer-3840g-52cm.
♥ Kaisa Enqvist tror en flicka kommer-4140g-51cm.
♥ Min kusin Mli tror en pojke kommer-4050g-52cm.
♥ Daniel Hällgren tror en flicka kommer-4030g-52cm.
12 januari.
♥ Malin Lindahl tror en flicka kommer-4050g-52cm.
♥ David Lundström tror en flicka kommer-4140g-53cm.
13 januari.
♥ Emma Lindqvist tror en flicka kommer-3658g-51cm
14 januari
Faster Emmelie tror en pojke kommer-3760g-52cm.
♥ Therese From tror en pojke kommer-3945g-51cm.
♥ Mormor Anette tror en flicka kommer-3980g-52cm.
15 januari
♥ Frida Holmqvist tror en pojke kommer-4320g-52cm.
♥ Sandra Johansson tror en pojke kommer-4200g-53cm.
♥ Malin Lindahl tror en flicka kommer-4090g-52cm.
16 januari
♥ Ingela Lundmark tror en pojke kommer-4150g-51cm.
♥ Sofia Lundberg tror en pojke kommer-4245g-53cm.
♥ Emma Lindqvist tror en flicka kommer-3695g-51cm.
17 januari
♥ Nina Lundmark tror en flicka kommer-4315g-52cm.
♥ Maria Forsberg tror en pojke kommer-4210g-52cm.
22 januari
♥ Carina Norberg tror en pojke kommer-4140g-53cm.




Sjukstuga...

Lillan är inte kry än... inte alls samma feber, men inte alls hundra. Och nu är även gubben sjuk...febrig och hängig, nästan döende, jaa så där sjuk som killar är när dom är förkylda om ni fattar :) Jag ber till gudarna att jag slippper bli sjuk och att Robin piggnar till så både jag orkar föö ut bebis och att han orkar vara stöd till mig!!! Men det blir nog bra, löser sig alltid!! Lite borde han vakna upp när det är dax iaf :)

Idag åker Hanna, Danne och Harry till Thailand, fuskisar!! Hoppas ni får en helt underbar resa, proppat med sol, bad, och underbara upplevelser!! Vi kommer sakna er medans ni är borta!

Tuttfia!


TJONG!

Listan.

Självklart Malin så kan jag uppdatera tävligtsligan så här lite högre upp så alla ser...Hoppas någon får rätt så jag slipper gå över såmycke :)

2 januari.
♥ Pappa Robin tror en flicka kommer-3940g-52cm.
♥ Faster Emmelie tror en pojke kommer-3760g-52cm.
3 januari.
♥ kusin Ebba tror en pojke kommer-4000g-52cm.
4 januari.
Hanna Hedlund tror en flicka kommer-3920g-52cm.
5 januari.
♥ Sara Forsberg tror en flicka kommer-3995g-50cm.
6 januari.
♥ Viktoria Taivalsaari tror en flicka kommer-4210g-53cm. 
♥ Sandra Johansson tror en pojke kommer-3905g-52cm.
7 januari.
♥ Veronica Andersson tror en flicka kommer-4310g-52cm.
♥ Ingela Lundmark tror en pojke kommer-3845g-51cm.
♥ Gammel moster Annica tror en flicka kommer-3960g-51,5cm.
8 januari.
♥ Maria Forsberg tror en pojke kommer-4170g-52cm.
♥ Nina Lundmark tror en flicka kommer-3625g-51cm.
♥ Carina Norberg tror en pojke kommer-4040g-52cm.
9 januari.
♥ Mormor Anette tror en flicka kommer-3980g-52cm.
10 januari.
♥ Mamma jag tror en pojke kommer-3790g-53cm.
♥ Olov Nilzen tror en pojke kommer 3900g-52cm.
11 januari.
♥ Malin Eld tror en flicka kommer-3840g-52cm.
♥ Kaisa Enqvist tror en flicka kommer-4140g-51cm.
♥ Min kusin Mli tror en pojke kommer-4050g-52cm.
♥ Daniel Hällgren tror en flicka kommer-4030g-52cm.
12 januari.
♥ Malin Lindahl tror en flicka kommer-4050g-52cm.
♥ David Lundström tror en flicka kommer-4140g-53cm.
13 januari.
♥ Emma Lindqvist tror en flicka kommer-3658g-51cm


Sängdax!

Nu ska jag gå isäng så jag orkar föö inatt...eller dan efter det, eller dan efter det..... :) Nattinatti allihopa!

Mina älsklingar som längtar......

No baby!

Ingen bebis än iaf...men det är ju många timmar kvar än :) Annars bli 110111 ganska bra födelsedatum också :)

Penny är fortfarande sjuk, hög feber inatt också, men nu på dan har han varit hyffsat pigg iaf, så jag hoppas det håller på att vända!!!

Nu ska jag gå och hjälpa Robin med käket... är vrål-hungrig redan nu, så det blir tidig middag idag!!


hejhå!

Ganska nykommen hem från mor min... bjöds på goofika också spelade vi (jag, mamma, Åke och mormor) en canasta, riktigt kul faktsit, men tyvärr så förlorade jag och Åke... gammtanterna hade en jäkla tur med andra ord ;P

Nu gör karln min kyklingwook, ska bli gött, sen blir det söndagsmys för hela slanten!!

Min lilla underbara sjukling.


Inatt är det föresten dax att föda barn om man ska tro på mig själv och Olov, håll era tummar :)

Ha en mysig söndag!

Grattis mamma!!

Idag fyller mamma år...HIPP HIPP HURRA UNDERBARA MAMI!!!! :)
Men tyvärr så blir det att jag drar dit själv och grattar henne... Lillan hade 40 graders feber i natt också så det är nog bäst hon är hemma och kurerar sig. :(

Tack alla fina för era "få i medicin tips" försten :)


Jag och mamma.

Sjukt barn...

Även idag.... Hög feber och trött och slut och luftrören fyllda med slem... stackarn lilla tjej. Någon som har något bra tips hur man får i en unge ipren eller alvedon i antingen flytande eller suppform?? Vi har testat allt från övertalning, mutning, tvång... ja... hon vägrar verkligen...

Jag vill verkligen hos ska hinna bli lite piggare innan det är dax för bebis att kika ut, inte kul att lämna henne när hon är sjuk...

Nu ska vi lägga oss och mysa och se skidor...


Lillan inte så här pigg o glad idag...


HOJ!

Lite febrig...

Lillan vår var febrig hela natten stackarn, hon är hyffsat pigg nu men fortfarande lite varm. Inte så lätt att bli helt feberfri när man steeeeenvägrar både flytande alvedon och supp!! Så idag blir det en hemma dag, lugn och mysig sådan, och hoppas lillan kurar sig fort!!

Lillan sover så sjukt mycke på nätterna nu, blir visserligen lite senare på kvällen nu efter jul och nyårs osv, och hon får sig oftast inte i säng föränn ca. 21...21.30... men hon sover varje morgon till ca.11...imorse till 11.30 och då väktes vi av telefonen.  Jag tycker det är riktigt skönt nu, men det kommer nog bli riktigt jobbit på måndag när hon ska upp på dagis :)

Igår föresten så blidde det ju både middag på Tattung och Narnia 3D på bio med Ludde och Vera, mycke, mycke trevligt... goooo mat och väldigt bra film, faktist riktigt coolt med 3D :)

Inte ser jag så sjuk ut int :)


Tjing!

>Hej!

Ligger i soffan och chillar, Robin och Penny är och dansar ut julen på Rotan...

Ikväll så har vi fixat barnvakt, pappa och Marianne... vi ska gå ut och käka lite och sen se Narnia 3D, blir super mysigt!! Vi har även frågat om Ludde och Vera ville göra oss sällskap, men Ludde hade träning aå dom visste inte.

Hoppas alla får en grejt dag!

Min spelande flicka.

Välkommen hem :)

Är hemma nu efter en kväll hos svärmor. Vi har käkat hemmagjordeköttbullar med potatis och brunsås,  och annanspaj till efterrätt...allt tillagat av moi!! Blev riktit gott faktsit, men just nu ligger jag och bara mår bajs, antar att jag ätit för mycke.. har ju en tendens att göra det :) Allihopa fick superfina saker hon köpt med sig hem.. !!
Super kul att hom kommit hem nu iaf, hon har varit så efterlängtad!!!

Colin och Penny.


Anncha och Ebba.


Ebba och Robin.


Anncha med Colin.


Farmor visar Penny vilka fåglar dom sett..


Farmor fick julklapp av barnen.


Ciao!




BM....


Idag har jag vart hos min älskade barnmorska igen... alltid lika mysigt tycker jag!! Var mest troligt sista besöket före förlossning, för över till nästa torsdag ska jag väll ändå inte behöva gå??!! eller?? :)

Allt ser iaf jätte bra ut... samma hjärtljud som med Penny...ca.130 slag/min... och den vägrande växande magen behöver vi ju inte oroa oss för vet vi ju nu efter två viktuppskattningultraljud... bebis ligger ju faktist 7% över normala :) Den gillar bara att kura in sig så lång in i magen som möjligt och mysa och att göra det obekvämt för mammas organ :)

Nu ska jag gå och rensa min garderob sen ska jag börja tillaga hemgjorde köttbullar som jag lovat min svärmor... hon kommer hem idag från en femveckors semester i Australien, ska bli så kul att träffa henne!!
Hade igentligen tänkt fara och se laget spela sunnanåcupen iafton, men blir lite stressit... får se om man orkar sig dit imorrn ist... skulle va kul att hejja fram laget till seger med Vera :)


Pruttungen min.


Tjing!


Viktuppskattning...

Nu har vi kommit hem från viktuppskattnings-ultraljudet och allt såg bra ut även denna gång... och den lille har vuxit mycke sen sisst vi var där. Nu uppskattade hon vikten på lillan/lillman till 3650g, för två veckor sedan uppskattade hon bebisens vikt till 3200g, inte så liten längre nu, ska bli kul att se hur bra det stämmer.
Va så himla kul för idag fick vi se profilbild på bebis när den sög på fingrarna och busade... glädjetårarna rann på mig... guuud vad man längtar efter den lille nu!!!

nu ska vi se Toy story 3 och mysa hela familjen...



Tjing!


Våffelbesök.

Idag har vi haft Emmelie, Colin och Ebba på voffel-lunch... är det bara jag som blir jäääkligt sugen på nått salt efter en drös med vofflor, sylt och grädde?? Tur jag hittade en bit julskinka i kylen till efterrätt :)

Nu ska jag vila en stund, sen bär det av på ultraljud igen och en ny viktuppskattning...så spännande!!!!!


Min söta flicka.


Penny och Ebba underhöll oss med "underbar" musik :)




Puss och hej!


Strykingen har börjat!

Igår började jag stryka gissningar på listan.... idag fortsätter jag.... undra, undra när lillen har tänkt se världen :) ...tror det dröjer... men hoppas på inatt, så Hanna får rätt :)

Imorn så ska vi på ultraljud igen, blir spännande och se hur mycke den lille har vuxit på två veckor!!!


Penny trött....läääängtar efter bebis!!!


HOJ!

"Hamngänget"

Riktigt trevliga dagar som har passerat nu... Igår afton/kväll så hängde vi med samma ena som på nyårs alltså Danne, Hanna och Harry, Emmelie, David, Ebba och Colin, och Olov, Carina, mira och "lillebror". Vi käkade skov/pizza och spelade sällskaps-spel...mysit värre!! Sen idag så har vi allihopa (fast minus fam Lundström) vart först på Leo's lekland och busat heeela dagen sen sett hockeyn...nice, nice!! Tack för trevliga dagar vänner!

Nu ligger Robin och lirar fifa och jag ligger här med en kopp hallonbladste i handen :) Blir filmtime snart!!

Harry åker..


Hopphopp...


Robin, Mira och Penny :)


Mira och Penny cyklar...


Harry och Hanna fick äntligen träffa Leo :D


Carina och "lillebror".


Penny myser med "lillebror".


BusHarry.


HEJ HÅ!


Gott nytt år!

Nu är det år 2011 och januari... den månaden som vi väntat på så länge nu... det är månaden vi tre ska bli fyra. Och nog börjar det kännas att det är nära nu... nått känns anorlunda sen två dagar tillbaka... är faktist RIKTIGT nervös och förväntansfull... KOM NU ÄLSKADE BEBIS :)

Igår så firade vi nyårs hos våra goda vänner Danne och Hanna och Harry. Olov, Caria, Mira och deras färsking var också där och även familjen Lundström.  Blev en väldigt lung kväll (förutom all barnaspring-skrik och lek då :) ), fylld med mumsig mat, lekar och ännu mera mumsig mat. En riktit lyckad kväll, men underbara människor!!

Bilder från igår.

Bus Colin.


Harrybooooy :)


Mira med lillebror och Penny som tittar nyfiket.


Min prinsessa.


Prinsessorna dansar.


Filmdax.


Skååål!


Jag myser med bebis :)


Ebba också.


Mina finaste!


Buuus!


Pusssss säger Danne & Hanna.


 PEACE OUT!

RSS 2.0