Valborgs.

Blir en lugn och skön valborgs med mina kära. Olov och barnen kommer också hit och tillsammans ska vi grilla lite oxe och dra upp och kolla på majbrasan, blir toppen!
Vi spelade föresten match mot Kågedalen igår och det blev kross! 8-4 till oss, 7-1 när det var en kvart kvar då vi råka släppa lite lätt, men en skön vinst! Nästa helg börjar serien! :)

Vera 28 bast!

Efter ännu en utekväll igår så va det underbart skönt att bara ta det lung en lördag som denna!
Jag, Penny och Ebba drog vid lunch till Miras dansuppvisning, super duktiga! Sen så har vi äran att få agera barnvakt idag till Colin, vilket har gått alldelens utmärkt! Vi har även kökat grillat hos Olov, och Carina med familj, alltid lika trevligt!
Nu sover alla små barn, och även Robin, så jag ska försöka få lite liv i han och kanske mysa vidare till en rulle istället :)
Vill även passa på att gratta världens bästa Vera på hennes födelsedag idag, hipp, hipp hurra!
.
Ebba.
Penny och Ebba.
Gubben i lådan.
Killarna myser.
Colin, Penny och Mira.
Rio och Ziggy.

4-års kontroll.

Idag så har jag varit hemma med en mycket pigg liten snorig och hostig pajk, så direkt vi vaknade så drog vi hem till en annan mamma (Carina) som är hemma med sjukt barn(Rio) och fikade lite... mysit värre!
Strax före lunch så drog vi på 4-års kontroll, (1 månad kvar tills Penny fyller 4år) Allt gick super bra, så hon blev mycket väl godkännd ;)
Passade även på att väga och mäta båda barnen. Penny va knappa 110 cm och vägde nästan 17 kg, och lillebror va 82 cm lång och vägde nästan 12 kg.
Nu ska jag stöka bort lite här hemma innan karln kommer hem... sen blir det att dra och jobba på CK, åt laget, blir nog trevligt!
Ha en trevlig torsdag!
Söttjejerna.
Utklädning.. haha!
Mira, Rio och Penny.

Underbara väder.

Idag så hade vi turen att världens bästa farmor/svärmor kunde vara hemma med Ziggy som inte är 100% kry än, så att jag fick vara på skolan... Otroligt värdefullt! Imorgon så har jag inte riktigt lika viktiga lektioner, så då stannar jag hemma och myser själv!
Efter skolan så blev vi ute i flera timmar i det underbara väderet!! Mer av dagar i detta slag tycker jag!
Nu ska jag plugga!
TJING!

Kaffe.

Haft turen att ha lite kaffe främmen imorse utan Emma, mke trevligt! Snart beger jag mig till skolan igen, lilleman ska få följa med idag :)
Vackra flicka.

Match!

Idag, särskilt ikväll så har Ziggy vart mycket piggare så ännu är inte hoppet ute om att båda barnen ska kunna fara till dagis imorrn... känns som att jag inte har tid att vara hemma just nu, för mycket viktigt i plugget! Så jag får helt enkelt se hur natten och morgonen blir :)
Idag så har vi iallafall spelat match mot Morön BK. Blev en jämn tillställning med en knapp 2-1 förlust. Trist, men i serien tar vi dom!!
Nu ska jag plugga lite innan jag ska gå och sussa, är grymt trött!

Sjukling!

Lagfest "kickoff" med världens bästa fotbollstjejer igår vart som anat en toppen kväll, men mindre roligt att komma hem till en tok-sjuk liten pajk... Så dagens planer: Leos på förmiddan och födelsedags fest på kvällen om vi hade barnvakt sprack direkt och byttes ut mot en heeeel dag med mys!! Inte så illa det heller :) Nu blir det att lägga kidsen sen fortsätta mysandet, men med den äldre i hushållet :)


Onsdagen en bra dag!

Idag efter en ganska så trevlig skoldag så drog jag och kidsen till Carina och barn där vi möttes utav goofika, bus, tjatter och även käk, INTE DÅLIGT ;)
När vi kom hem så stannade vi ute nån timme för skottning och bus!
Nu ska jag plugga och samtidigt försöka se lite champions league... får se hur det går!

Änglarna.

Ska strax byta om och dra och lira boll, ska bara tokmysa med mina små änglar en stund till!


Tillbaka vid skolbänken..

Jaha, efter 1,5 veckas lov så var jag idag åter vid skolbänken... Känns ändå helt ok :)
Efter några timmars skola så drog jag hem och hämtade barnen och vidare till Carina och barn för lite fika och bus! underbart!!
Nu sussar kidzen, får se hur länge jag själv håller mig vaken! Är sliten nata!

Lyxdag!

Igår Lämnade vi våra små troll hos barnvakt för en heeeldag med våra kära vänner Olov och Carina. Först va vi och kollade på hockeyn, sen drog vi och förfestade vidare på Olovs jobb, sen drog vi vidare i smöstormen ner till Bryggargatan för en FANTASTISK 3-rätters, men gott vin. Efter några trevliga timmar där så gick vi och mötte upp några andra fin, fina människor på Bishops, sen vidare till Old Willians och slutligen Kebabkungen för lite natta mål innan bussen hem gick. En helt underbar dag!!!!
Idag är det fotbollsmatch och familjemys som står på schemat....

Vadå söt?


STOR- främmen.

Igår hade jag turen att få fulle kåken med fina mammor och söta barn, vi fikade, tjattrade, busade osv..osv... typ som vanligt! Riktit trevligt!! :)
Idag är det Leos men Vera och barn som gäller, fast först en sväng förbi Malin och Ellie.

Vin-onsdag.

Igår hade vi Colin här några timmar på morgonen, super mysit! Efter några timmars stök och bus här hemma så kom mina fina vänner Emma och Frida hit för lite käk och vin.... vilken härlig onsdag!!!!!!
Idag så ska vi träffa Vera + barn, och Frida + barn... ser vi fram emot sååå mke, plus att Robin kommer hem ikväll :)

10 April.

Penny hade turen att få följa Colin och Emmelie till Leos idag, så jag fick inte träffa min lilla tös föränn kl. 16 idag. Under tiden hon befann sig där har det städats här hemma och fikats hos vera och barn... super trevligt :)
När Emmelie och barnen kom från Leos så bjussade jag på lite middag, sen va det min tur att ha Colin här nån timme innan jag själv begav mig för att lira lite boll... en härlig dag med andra ord!
Nu ska jag hejja lite på AIK innan sängen väntar.

Påsk-helg!

Haft en underbar helg! Lördagen blidde inte riktit som vi hade tänkt oss då vårt sällskap för kvällen var tvungen att lämna återbud... men med trevligt hockeysällskap och sedan en lite illamående man här hemma så stannade vi bara hemma och chillade och glodde på film...mys! Sen söndagen spänderades hos Olov, Carina med barn + brorsan ute i solen, till kvällen drog vi vidare till Jonna och Robban för en toppenkväll med grillat, vin och tjatter.
Idag så har vi bara varit hemma och hängt... Penny har vart med sin farmor en stund mitt på dan och efter en sväng hos fam. Lundström så frågade dom om Penny vill sova över hos Colin, och ni kan ju ana vad svaret blev :) Så nu har vi bara ett litet barn här hemma som sover så sött, och vi ska slå igång en rulle och mysa till tusen!
Ha en toppen kväll allesammans!

Full i bus!


Morgonstund.

Är upp med Ziggy som stängt bestämmt sig för att inte sova till längre än 7... men vad gör det?! :) Nu ska jag strax dra och inhandla lite nybakt bröd, och sen dra upp resten av familjen...

Stig 80 år.

Idag så har hela familjen vart på 80 års kalas i Renholmen. Super mysit, med goo mat, goo fika, fantastiskt folk och bus i massor.
Ikväll så har vi vart och lirat fotboll med Robins syster med familj.... så barnen va nådit trötta efter en fullspäckad dag!
Nu blir det film och mys!

Glad påsk då!

Igår så fick Penny och Mira gå en påsk-kärring-vandring och shit va uppskattat!
Nu ska jag gå och fixa till mig för idag vankas 80-års kalas!
GLAD PÅSK PÅ ER!

Hemmastudier.

Barnen är på dagis och jag ska försöka göra bort hemmastudierna vi har över lovet så att jag kan slappa och umgås med mina kära resterande tid, med gott samvete :)
Ha en härlig dag!

Tisdag och lov!

Hade turen att få lite främmen idag utan Vera+barn och Frida+barn... super trevligt!!!! och fin, fina pressenter av Vera fick jag, tuuusen tack igen!
Nu ska jag skynda mig att snöra ihop middag innan det är dax att lira lite boll!
Förövrigt så har jag 1,5 veckors lov nu, shiiiit va skönt! ;)

27

Jaa då var man 27 år då, gammkärring! ;)
Haft en toppen-dag med massa underbara människor runt mig! Nu avslutar jag kvällen med chips, Zlatan och lite plugg! Godnatt!

Pause!

Haft några dagar fulla med olika aktiviteter... Leo's, slalom, plugg, högskoleprovet, fest, fotboll, kalas, god mat, hockey m.m...  fulla med aktiviteter och härliga dagar som tusan! Nu blir det söndagsmys!


RSS 2.0