Time for school

Nu bär det strax av till skolan för lite mer plugg innen det är dax att dra hem för ytterligare mer plugg... Har en religionsuppsatts som ska vara klar imorgon ,sen är det lov, FY FAN vad skönt! Kan tyvärr inte uttrycka mig på annat sätt :)
Förövrigt så kom min nya fina, underbara telefon, iPhone 4s igår, jiiihaaa!

Märta 1 år!

Nykommen hem efter att ha firat Märta som blivit hela 1 år idag! Frida och Fredde bjussade på gofika och både vuxna och barn fick ha några super mysiga timmar, eller busiga :) Nu sussar barnen och jag ska ta fram skolböckerna en timme eller två, sen krypa ner i soffan med älsklingen och se film. Mysig kväll på er!
Barnen kalasfina :)
"Stor" flickorna.
Goa Lova.                                                                  Födelsedagsbarnet Märta :)
Jag fick tvillingar:)

Planeringsdag!

Som tur va så blev jag påmind igår kväll om att dagis har stängt idag p.g.a planeringsdag, så idag är jag hemma med mina små busar. Tur att vi fick en ledig dag med detta väder... så efter frukost va det bara att klä på oss och kila ut för lite skidåkning, bob- och pulkåkning här ute på gården... UNDERBART! Nu har vi käkat lite luch och Ziggy tar en lite powernap.
Ikväll blir det kalas för Märta som fyller 1 år idag, ser vi verkligen fram emot :)
Glada Penny.
Tungan rätt i mun!
Mina älsklingar!
Goa Ziggy med dubbla mössor :)

Underbar dag!

Tänkte bjuda på några kort från denna underbara vinterdag som har spenderats i pulkbacken med Carina, Olov med barn och Vera, Ludde och barn. Vi har tok åkt, fikat och grillat... super härligt!
Nu ska vi lägga barnen sen blir det att dra och lira lite fotboll!

Cup!

Efter 2 dagars cup med Semifinal spel så har jag lite smått ont i kroppen, men det är bara skönt! Ikväll är det träning igen, så då får man springa bort lite :)
Efter cupen igår så drog vi hem till Vera & ludde för melodifestivalen, pizza och lite vin. Super mysit!
Nu väntar en härlig vinterdag med pulkåkning med Olov, Carina med barn.

Spännande!

Vart hemma och pluggat hela dagen, medans barnen är och busar på dagis. Ska strax åka och hämta dom, då blir det chill här hemma en stund innan det bär upp på stan med Vera för bl.a pressentinköp! Efter det så blir det 75 års kalas för Robin morfar en snabbis innan det blir raka vägen till bollhallen för fotbollscup... shit va nervös jag är! Vi ska möra sunnanå kl. 18, och Rönnskär kl.21... så håll era tummar :)

Onsdag....

Fick fin främmen efter plugget idag... tack ni fina för det :)
Nu ska vi käka goo mat, sen blir det bus och mys en stund inna fotbollsträningen väntar, blir skoj!

Fika!

Efter en mysig stund på öppna med fina vänner, käkat käk med min kära familj och sen ikväll haft en super trevlig fika på Waynes med Emmis och Fridis så är jag nu hemma och myser med gubben igen. Har faktist inte blivit en ändå semla idag trotts fettisdag... konstigt nog! Vi tar den imorrn istället :)

21 feb.

Ja dom sista dagarna har bestått av plugg och typ inge mer.. jobbiga "plugg-tider" nu må jag säga.. jag hoppas det vänder snart!
Annars så har det inte hänt så mke... hade super trevligt besök av Danne, Hanna och Harry i lördags, blidde lite vin, melodifetivalen, som förövrigt sög, och spel.
Nu ska jag snart fara och hämta barnen och fara till öppnaförskolan och busa och fika med andra mammor och barn.

På hal is.

Idag har Penny fått inviga sina vita, fina skrillor, och det gick ju faktist riktit bra, trots en hel del vurpor! Duktiga Mira fick visa hur man gjorde, hon som åkt några gånger fler än Penny iallafall. Penny tyckte det va super kul, och sånna här härliga dagar kan inte ens jag tycka att det är särskilt jobbit att vara ute ;)

Fredag igen...

Fredag igen och hemmastudiedag, har lämnat barnen på dagis och måste plugga... Jihaa! hmm....
Kl.11 så ska jag fara till tandläkarn, alltid lika nervöst. Men ska bli intressant att höra vad dom sägar om att jag håller på få en visdomstand, trots att jag redan tagit bort alla... ?!


Going!

Robin och Penny är och badar på badhuset med Danne och Harry så jag och Ziggy passar på och få lite mamma-son tid med bad, bus och mys! Nå må han vara typ världens busigaste men han är föra jävla goo också!

Onsdag!

Efter en härlig skoldag så har vi både hunnit med vaccination på Ziggy och besök hos Frida med barn, där även Vera och hennes tösare va. Hos frida så blev vi bjudna på goda kakor med kaffe och det blev en heeel del surr, som det brukar vara. Barnen busade på som bara den, kan ingen annat än säga att det vart en rikti kanon dag!
Nu ska vi strax lägga barnen sen är det dax för fotbollsträning! :)

Funnen!

Äntligen så har jag hittat sladden till kameran så att jag kan föra över bilderna till datorn! Den låg bakom elementet, gissar på att det är vår busiga gosse som tryckt dit den :)
Vi har iallafall avnjutit en underbart god middag och jag har fått världens bästa alla hjärtans dag pressent av Robin... ett nytt objektiv till kameran, jiiiihooo, så nu jävlar ska det fotas, och det ännu mer ;)
Nu blir det mys, hoppas ni alla har haft och får en fortsatt underbar alla hjärtans dag!
Bilder från idag och igår.

Ziggy.                                                                          Rio.
Mira och Penny.

Home, home.

Sitter i min ensamhet och ska försöka få nått gjort nu. Finns det kanske nått sett att låsa alla internet sidor förutom dom jag behöver till att plugga? Vore bra! :)
Strax före kl. 13 då drar jag och hämtar barnen och sticker och sjunger och leker istället på öppna i Ursviken.
Bild tagen av:Emma.

Plugg! Igen.. och åter igen!

Idag direkt efter skolan så begav sig jag och kidsen raka vägen till Carina och barn för att busa och tjattra lite. Det va super trevligt och Carina bjussade på kaka och kaffe, mumma! På eftermiddan så har jag och Vera suttit på hennes jobb i lugn och ro för plugg! Blev lite plugg iaf, men mest prat.... typist att man aldrig kan hålla käften!! Vi hade trevligt iaf :)
Nu ska vi se film och mysa lite.
Jag har borta kamera sladden så kan inte föra in mina kort. Så jag bjuder ist på detta fina kort som duktiga Emma tagit!

12 feb.

Dagen har bestått av bl.a en efterlängtad filmpremiär hos Malin, Per och Ellie... Det va inget mindre än en välgjord film från veckorna i Thailand. Shit va kul det va att se:)
Efter besöket där så drog killarna i huset hem och jag och lill gumman drog vidare till folkparken för att möta upp barnens farmor samt kusin Colin och se Moraträsk, Penny älskade det, men Colin tyckte inte om det nå vidare och somnade tillslut i farmors knä, supergullit!
Efter showen så drog jag och strumpan vidare in till stan och mötte upp mina fina vänner Emma & Frida för en fika på Waynes, smarrit ovh trevligt värre :)
Nu är vi på hemmaplan efter en bussresa hem och inväntar en smarrig middag som Robin håller på att tillaga, blir att käka och ta det lungt ett tag innan nästa projekt... fotbollsträning!
Go kväll!
Mobilbilder, usla bilder jag vet!
Colin och Penny just inna showen börjar.




Colin som slocknade.                                                   Strumpan.






En jäkla bra dag helt enkelt!

Mysit besök på Kopparstark med Carina och barnen, fika och tjatter-besök av Vera+barn, Frida+barn, och slutligen kvälls främmen utav Pappa och bror på kvällen med käk, vine och spel. Det är vad gårdagen bestod utav, vilken toppen dag! Synd bara att pappas fruga va sjuk, men nästa gång så jäklars :)
Märta med sin snygga mössa :)                                    Lovis med bäbis i maggen!
Sötingarna Mollie och Tindra.
Ända grabben i sällskapet ;)
Close up!
Penny och bror busar.                                                  Pappa in action.

Snacks.

Ligger i soffan med datorn i famnen samt en popcorn skål och en chipsskål... gött! Brevid mig i soffan har jag 2 "tränande" killar (Fifa-kväll) hmm. När jag idag kom hem från min långdag så var barnen hemhämtade och Penny och Robin va fullt igång med middan. Enligt Robin så åt vi en klassiker i barnfamiljer! Eter middan klädde jag på barnen och tog pulakan och vandrade till ICA för snacks-handling.... tror aldrig jag vart så sugen på sånt som idag!
Tror fanken jag ska hoppa isäng nu.... imorrn blir det att gå upp tidigt och ha hemmastudier.

Pic.

Snott några bilder från Emma från vår super balla fest vi hade hos henne och Glenn i heljas ;)

Besök!

Idag efter skolan fick jag lite främmen utav Vera och flickorna. Så mysit att dricka kaffe äta go-kaka och bara snacka, snacka, snacka! Har blivit lite utav sånt den sista tiden då plugget tar upp en MASSA tid! Jag hoppas det lugnar ner sig lite snart!
Har nu skickat iväg man och barn till badhuset för att få lite lugn och ro, ska göra en recension som jag ska redovisa muntligt imorrn... huvva! Sen blir det fotbollsträning, desto roligare :)

Keps!

Vart och hämtat en HM beställning idag med 4 kepor till Ziggy och 1 till Penny, rätt årstid för det jag vet :P Men dom är så pass strora så dom kommer nog bli perfekt när rätt årstid befinner sig! :)
Söta vart dom iaf!
Penny testar 2 samtidigt, snyggt!hmm :)

Fest!

Igår så skickade vi Penny till sin farmor och Ziggy till kusinerna för att själva dra på partay! Vart en super rolig kväll med härligt sällskap!! Hade tyvärr inte med någon kamera, men får väll se om jag tjuvar nån bild av Emma sen ;)
Idag så hade vi först ett besök av Colin nån timme innan det va dax att dra på Leo's med Carina, Olov och deras kidz. Efter ett antal timmar bus där så drog vi och handlade snuskit god pizza och drog hem till dom och käkade och busade vidare en stund.
Kvällens fotbollsträning blev instäld pga. kyla, så nu blir det filmmys istället :)
Colin och Penny.
Barnagänget på Leo's ;)

Seg fredag!

Har en hämsk huvudvärk idag, jag som aldrig har huvudvärk... och shit va drykt det är! Tror fanken jag har polyperna eller nått, aah jag får trycka några alvedon och missbruyka lite nässpray och hoppas på att det går om :)
Pga. huvudvärken så har det vart en riktit slapp dag. Kom hem från skolan strax före luch, sen har jag busat lite med barnen... vi har käkat hemmagjord pizza vilket ju inte är helt fel :) sen har jag sovit en stund, väldigt skönt! Nu sussar barnen och vi ska nog slå igång en rulle... hoppas på nån bra så jag håller mig vaken!
.
Kolla vilken fin outfits Penny har satt på sig ;)
Go och glad!

Plugg!

Torsdagar är dryga, börjar skolan 08.20 och slutar 16.20.... lååång dag! Men tur att man har så söta klasskompisar som håller humöret på topp ;)
Nu ska jag gå upp, lägga mig i sängen och läsa, läsa, läsa, denna dumma dator håller mig på ett mystikt sätt borta från böckerna.
.
.
Har lite ont om bilder från dessa pluggdagar så jag bjussar på denna....
Jag och Jonna i Thailand, en hääärlig kväll ;)

RSS 2.0