Trevligheter!

Efter en syper trevlig vistelse hos min underbara bror så drog vi raka spåret hem till Olov och Carina å barn på supergod mat och lite vin. Tusen tack igen för en heltrevlig kväll! 

Igår tog jag och barnen kärra till tuvan för att möta upp Vera och barn, och Frida, Fredde och barn för fika och lek. Så mysigt och så kul att vi äntligen fick till en dejt med allihopa!
På kvällen va det dax för första fotbollspasset efter uppehåller, så otroligt kul och skönt att det äntligen dragit igång igen! Ikväll va det pass nr.2, underbart!

Idag hade jag och pojkarna (Penny va iväg på utflykt med Mira) turen att få besök av Vera, Kalle och Lova. Vi käkade lunch och fikade. Vera hjälpte mig även att slinga håret medans små-gossarna sov. Tusen tack för hjälpen och besöket såklart ❤️

Reggy.


Puss paddan.(Mira, Penny, Ziggy och Rio.)


Gott me popcorn.
Tuvan.
Lova och Ziggy idag.
Söta Kalle.
Fina Vera och Kalle.

Min goding.









Luleå

Ligger just nu i sängen med äldre-pajken som har lite svårt att somna ikväll. Vi är nämligen  i Luleå hos broder min och Ziggy råkade ta en powernap i bilen vilket är sämsta tänkbara.  Men snart så somnar han nog så jag får fortsätta umgås med de äldre :) Vi drog hit vid 15 tiden jag, älskligen och grabbarna. Penny ville stanna hos Mira så där håller hon hus. Vi har blivit bjudna på ljuvlig mat och go dryck! Alltid lika kul att hälsa på, synd man gör det så sällan bara!

Igår va det ju en alldeles ljuvlig dag, direkt solen skiner och det blir lite värme så blir allt sååå himla perfekt! Synd bara att Robin drog på trästocks på kvällen, men det va ju planterat så det visste jag ju redan. Hela dagen spenderades ute, förmiddan ute på gården, vid lunch drog vi tillsammans med Carina, Olov och co ner till vattnet för lite picknick, sen efter det drog jag och barnen hem, beställde pizza som vi avnjöt i solen, sen vart det kubb, fotboll, glass hos svärmor och lekparkshäng, sen mys på gården till sen kväll och läggdax...underbart! Fler dagar med det vädret tack!







Stugan.

Tisdagen hade vi turen att få ihop alla brudar (Sofia C, Malin, Vera, Kaisa och Lollan) på middag på bishops sen drinkhäng på bryggar. Så supertrevligt... Måste göras om!!!

Gårdagen va kanoners!!! Först häng med underbara mammor och barn i nordanålekparken. Sen på kvällen drog familjen plus Mira, (dock inte Ziggy som ville sova hos Rio) ut till stugan där massa fina människor va, där myste hela kvällen. En supermysig dag och kväll, tack alla inblandade ❤️

Jag och brudarna på bryggar.













Kallt!

Ja solen skiner iallafall... Men huvva vad kallt det är! Jag vill ha tropisk värme, och det nu!!!! 

Robin är hemma från lassa sedan en vecka tillbaka. Nu tror jag han är återställt, så nu får vi hoppas att eländet inte kommer tillbaka bara!!!

Veckan som gått ha vart toppen! Vi har firar lilla Kalle som fyllt 1 år! Hipp hipp hurra!!! Vi har vart ute i stugan med fam.Lundström och svärfar med fjälla, så jätte, jätte trevligt, vi har ätit och druckit gott, bus och mys m.m. 

I afton ska jag ut med mina brudar, middag på bishops och sen utekväll på bryggar, ska bli såååå trevligt!!

Här kommer bilder från veckan.

Gullungen Kalle 1 år.
Reggy och Kalle.
Gullpajk

Penny och Mira.
Lillgubben.

Redo för disco.
Reggy gubben.
Min underbara man.
Cykeltur.

Stugan.







Glass och ankdamm med Vera och barn i dag, så mysigt!



Måndag igen.

Dagarna sen sist har inte vart nå vidare. Robin ha vart inlagd på sjukhuset sen lördag, alltså tredje natten nu. Han mår inte alls bra. Vi har självklart vart och hälsat på honom varje dag men Åhhh vad vi saknar honom här hemma...hela tiden❤️ 

Och själv har jag åkt på en jävla magkatarr lagom tajmat sådär... Så sista tre dagarna har jag nästan inte kunnat göra nått, utan kämpat för att vara en bra mamma och ta hand om hemmet. Idag efter lunch känns det äntligen som att det håller på vända... Så skönt! 

Tur man har barnen som ger en energi och kärlek, alltid ❤️










( såklart ingen riktig kniv ziggy har i munnen)

Just nu.....



Inte som man tänkt sig!

Nä gårdagen hade vi planerat och tankar om en kanon dag! Robin skulle för det första sluta tidigt, redan 08.45 kom han hem... Sen skulle vi bara mysa fram till min fotboll (beach soccer i boviken) va såååå taggad! Och vilket jäkla goooväder! Sen god middag och lite vin och mys! MEN... Det blev inte alls som vi tänkt... Robin har haft grymt ont i magen sedan torsdag så att åka till boviken och lira boll va inte självklart, men jag drog iallafall. Hann dock bara spela en match sen va jag tvungen köra hem då älsklingen inte alls va bra!!! Så barnen vart utkörda till underbara barnvakter som kunde ställa upp och sen upp på akuten. Där spänderades resten av dagen! Robin har sovit hemma inatt då han fick en spruta i baken igår då dom misstänkte gallstensanfall... Vi får se hur dagen blir idag....

Annars har veckan vart kanon! Hyfsat varm iaf, så vi har mestadels vart ute och busat på på gården, i lekparker, ja lite här å där! Ha även haft besök av Vera och barn, alltid lika underbart mysigt! 

Glass, glass...
Mina tre älsklingar.
Pojkarna bus.

Ziggy och lova fikar.
Söta Kalle.
Kalle och Tindra.
Penny och Tindra hoppar stuttsmatta med vattenspridaren.
Ziggy och Tindra.


Reggy och Kalle.
Vackra vän.

Lillgubben.


Lekpark.


Kubb, sååå kul!


Mitt fina lag, dock några som fattas men. Grymt roligt att spela beachsoccer.



RSS 2.0