Shopping.

Igår så va Reggy helt själv på dagis 9-13.30 och det gick super bra, känns så bra att han har brorsan där också, han älskar ju verkligen att vara på dagis och det är klart lillbrorsan känner av det!!
Medans pojkarna va där och Penny på skolan passade jag tillsammans med Vera och lille Kalle på att dra upp på stan en sväng och fylla på främst Reggys sommar-garderob inför utlandsresan. De andra två har så det räcker och blir över! Reggys sommarkläder han har nu är  på gränsen till för litet. Fyndade en hel del med kläder, så nu är barnen redo iaf!!!

Efter stan drog jag och hämtade hem älsklingarna och sen hem till Vera och barn för fika, lek och tjatter. Va så länge sen vi träffades (förutom alla fotbollsträningar och matcher såklart). Såå himla kul att få ses, underbart❤️

Idag är pojkarna på dagis igen några timmar så jag passade på att äta tillsammans med Penny på hennes skola.  Så mysigt och kul att se hur hon har det!
Nu ska jag ta och stöka lite innan det är dax för hämtningar!

Cowboyen min.

Kalle och Reggy.

Lova och Ziggy kramas.

Tindra, Penny och Nelly.
Reggy.








Grattis Ebba!

Dom härliga dagarna fortsätter och jag börjar känna ångest över att jag tror det snart är över.... Vill så gärna ha värme! Tur det inte är så länge kvar tills vi åker iaf!! 

Ska börja med att gratta världens bästa Ebba dom fyller är idag, tänk att du börjar vara så stor, du som bara va en liten prutt(1,5 år) när jag lärde känna dig. På fredag ska vi gratta dig, vi längtar!!!

Dagarna som gått då... Ja Penny har hunnit ha match igen och denna gång blev det åter vinst, denna gång med 9-3, matchen kortades ner något pga värmen. Penny stod denna gång för 8 av målen och har nu gjort 16 mål på 2 matcher (21 mål på de tre senaste). Morsan här ligger lite på läää, men det är som många säger; det är jag som får se och lära från dotra och inte tvärt om, haha! 

Ziggy han ha vart i Hemavan i helgen han... Han hade turen att få följa Danne, Sandra och Harry. Han hade haft skit kul, tack för att Ziggy fick följa med på en toppenhelg med er!!!

Vi har även hunnit med timmtals av spontanfotboll, träningar, mys och bus som vanligt, middag hos Olov och Carina med barn (såååå gott och trevligt, som vanligt!).

Inskolningen går toppen för lille Reggy, idag har han vart där själv ända till efter vilan. Men Gud vad tomt det blir här hemma när alla barn är borta!!!!

Gull.


Konsättaren.




Penny i närkamp med kusin Ebba.

Födelsedagsbarnet, we love u❤️



Ledig dag!

Första lediga dagen på länge, så skönt! Penny är på skolan och Robin är på dagis med pojkarna. Gick superbra för Reggy igår, så nu hoppas jag det går minst lika bra idag! Till veckan ska jag ta över inskolningen, så spännande!

Igår hade vi en superhärlig dag här hemma, vi bara njööööt! (Förutom 2h jobb för mig). Vi badade i poolen, busade, spelade fotboll, chillade i solen, tog ett glas rosé, mm. Vi bjussade även Danne och Harry på lite käk, så trevligt!

På kvällen när barnen somnat så överraskade Robin mig med mys i trädgården. Han hade dukat upp med massa ljus, rökelser, vin, lite snacks, vattenpipa och kortspel. Där satt vi till midnatt och bara njöt av sommaren och varandras sällskap!










Sommar!

Tänk att sommaren äntligen fick komma!! Så jäkla underbart och precis vad vi behöver!!!
Dom sista dagarna har vi hunnit med en massa roligheter trots nattjobb för mig. Vitbergsbadet tillsammans med Carina och barn, fantastiskt roligt, träningar (för mig samt Pennys lag), grillmidagar, bus, utflykt till ön med massa härliga människor med bad och båtåkning, mm.mm. Uuuuuunderbara dagar!

Penny har även hunnit spela match, denna gång mot Sunnanå. Penny stod i mål första halvleken, första gången hon står på en match vilket hon tyckte va super kul! Dom vann med 12-0 och Penny hann även med att göra 8(!!) mål under tiden hon spelade ute. Dom är så duktiga mina småbrudar!!!! 

För några dagar sedan bokade vi även utlandsresa igen, såååå himla kul det känns! Blir i slutet av året i fyra veckor och åter till Thailand igen (5:e gången, haha) men denna gång blir det att besöka öar i norra delen, där har jag aldrig varit så det känns spännande! Olov och Carina med barn ska hänga med, underbart!!!! Så nu har man verkligen någon att se fram emot!!!!

Idag är det ju en STOR dag också!!! Penny har börjat ettan och minstingen i familjen börjar dagis (förskola). Inga bebisar man har längre!! ❤️

Reggy och Ziggy redo för dagis!

Och mer än redo Penny för ettan!!

Vitbergs.




Ön.



Spontanfotboll mest hela dagarna här hemma.



Stugan och jobb!

Senaste vackan har bestått av stugmys, jobb och fotboll. Har blivit inskolad på skärgårdshemmet här i skelleftehamn, vilket känns super kul, dock är man inte van tidiga mornar så tröttare än tröttast kan man säga att jag är.

Tisdag till torsdag eftermiddag har vi spenderat ute på prästhällan (förutom några timmars jobb för mig). Vi har haft sååå himla mysigt med god mat, badtunne-bad, havsbad, hellben-åkning, luftgevär skjutning, skateåkning, bus, mys, sena kvällar (när barnen sussat) med vin och kortspel... Osv. Mira va med oss hela tiden där och Emmelie med familj kom ut två svängar och hängde med oss en stund.

Nu ska jag strax gå och sova efter ett 12h pass, imorrn jobbar jag kl:7-12,30, sen blir det match mot Modo, då jävlar ska det bli tre pinnar!

Reggy och kusin Ebba.
Stor gubben min.

Mira, ziggy och Penny käkar middag.
Skate-time.

Reggy fick åka som en galning med bästisen David, ville inte sluta kan jag lova!

Mys.

Häääärligt!
Mira och Penny på hellben.

Sjukta.

Dålig hand ;)




Göteborg!

För en vecka sedan satt vi i bilen på väg hem från underbara Göteborg. Vi spenderade 9 dagar där och hade gärna stannat flera veckor till. Vi bodde i min moster Jeanette och hennes fru Ylvas "stuga" på världens mysigaste ställe björkäng. Under dessa 9 dagar kan man säga att vi blev mer än borstakämda och vi han med en massa, massa roligheter! Fårsafari, bad, våffelcafe, kräftfiske, drakflygning, barkbåtsrejs, minigolf, underbar mat, god dryck, andra roliga utflykter och så klart en heldag på Liseberg!!! I år är ju Penny över 130 cm lång så hon gick ju åka i princip allt. Däremot Ziggy, som va sååå sugen på åka lite farliga karuseller hade en knapp halv cm mot sig, stackarn!!! Man får åka bl.a lisebergsbarnan och colorado om man är över 110 cm, och han va bara några mm under! Tur de finns ett jäkla urval ändå, och nu har han ännu mer att se framemot till nästa gång!

 Tack igen underbara Jeanette och Ylva för i år! Ni är bäst!!!

Här kommer bildbomb!

På väääg!
Plocka jordgubbar.



Lekplats.


Skååål!
Verkstad.


Puss vovven.
Ziggy me snigel.

Fårsafari, supermysigt ställe!






Björkäng på campingen.

Liseberg.







Stranden vid stugan.



Våffelcafe med höhoppning.


Drakflygning.




RSS 2.0