Jaha...då var man sjuk igen...

Jag som nyss var sjuk, men det är väll så här har jag hört när man har ett barn på dagis. Sjukdomarna går runt och runt... tur de går om till slut :-)

Annars inte mycket att berätta.... kan bjuda på några bilder från idag iallafall :-)



Nu ska jag gå och lägga mig på soffan och se idol!!

Bye bye!

Då var det måndag igen.

...Och ännu en dag på skolan är över.

Lillan har fått sig en potta idag, hon älskar den!!! Men har apsolut ingen press på henne, det får ta den tid det tar att få henne blöjfri, det får vara en leksak så länge, och man får göra det till en rolig sak att sitta på den, så kommer det så småning om :-)

Robin och lillan åkte just på badhuset... hade så gärna velat följa men har ju prov imorgon så för mig blir det pluggning för hela slanten!!! :-/




Hej hå!




Överanskningsfest och tacos!

Igår så hade vi våran hemlighets-planerade födelsefest för Emmelie. Jag och Therese hämtade henne 12.30, satte på henne ögonbindel och "fin-fina" kläder och åkte upp på bodaborg... där resten av gänget väntade på oss.
Där var vi och "lekte" och kämpade till drykt kl.17.. då åkte vi hem, fixade till oss, sen for vi till hyrd lokal där vi åt en massa gooo mat (tack Danne :-) ) , lekte en massa lekar, drack och hade super, super trevligt.
Måste säga att det blev en riktigt lyckad dag!!!!

Lilla Penny hon var hos hennes gudmor Malin hela dagen... på kvällen åkte dom hem till oss och då var även Kaisa med... tusen tack för hjälpen, ni är underbara!! :-)

Idag har det varit en lugn dag!! Vi blev bjudna på den perfekta söndags middan hos Emmelie med familj...det borde vara lag att äta tacos på söndagar...MUMS!!!


Emmelie förväntansfull :-)


Robin och jag.


David&Emmelie.                                Jag&Emmelie.


Lille Harry och Emmelie.


En massa lek... :-)


Syskonen.


Sen lite kort från idag...

 
Robin och Penny ute och leker..

.
Penny redo att åka till kusinerna.


Colin rider nalle.


Och Ebba gör iordning efterrätten...

Nu är det dax att gå och plugga lite... har engelska prov på tisdag....

Ha en bra kväll!!!


Till dig Malin :-)


Kalas nummer 3 :-)

Efter 2 toppen kalas begav vi oss på helgens sissta kalas och detta var hos Robins pappa och Marie-louise för att fira Robins lilla-syster Rebecca. Även Emmelie, Davis och Pennys kusiner Ebba och Colin var där. Efter kalaset begav vi oss hem och käkade tacos och bara mööööös.. en bra avslutning på en härlig kalas helg!! :-)


Rebecca och Penny.





Oj... råkade visst söla lite...

Nu blir det plugg.... natti natti!


Kalas nummer 2 :-)

Efter "vuxen kalaset" så begav vi oss på Söndagens första kalas. Nu var det Mollie och hennes 1 års dag som skulle firas. Här bjöds det på en massa go-fika, vi tjattrade i vanlig takt och barnen lekte precis som vanligt. Ett riktigt trevligt kalas med en massa söta bus-ungar och en massa trevliga föräldrar! 


1- Åringen Mollie!!


Frida med Mollie och Tindra.



 
            Nova.                          Malin, Clease och Julius.

Pressent-öppning...

Haha...meeen vad har vi lärt dom?! ;-)

Kalas nummer 1 :-)

Lördag afton åkte vi ut till "bodan" för att fira nyblivna 25-åringen Malin. Vi tävlade, käkade, bastade, drack (killarna badade även och bastade). Vi hade en RIKTI super kväll, ni fixar alltid lika roliga fester!!
Dom som var där var- Malin och per så klart, Johan och louise, Vera och Ludde, Kaisa och Johan och jag och Robin då. Så sällskapet kan man ju inte direkt klaga på heller :-)


Malin glad öven en av pressenterna!


Alla roliga lekar :-)


Äntligen fredag...

Efter en kort skolvistelse  så har dagen nästan bara innehålligt bus med lill fröken i kåken :-)

Imorgon så ska jag först på klädbytardagen och fynda lite sen blir det att åka till Malin stuga för att fira 25-åringen, det är par fest så Penny ska vara med mormor hela kvällen och natten. 
....Ser verkligen fram emot morgondagen :-)



Nu blir det myskväll me chips, popcorn och massa godis...mums!

Tjing!

Jag har inte glömmt...

Måste ju skriva ett litet grattis inlägg för lilla Mollie också, som fyller 1 år idag. Grattis söt-söta du! Vi ser fram emot hela familjen att komma och fira dig på söndag!


Kalas, kalas och åter kalas...

Inte för att jag klagar, inte alls, går meeeeer än gärna på kalas :-) Finns en till i familjen som gillar kalas... särskilt när det bjuds på söt-slisk... hon heter Penny ;-)

Idag var det Robins kusin Marcus som fyllde 20 år, och om det är någon som är duktig på göra mat och go fika så är det hans mamma Katta... kan bara säga så här, det känns som jag ska bokstavligen spricka!!! Men de va det värt :-)



           Penny och kusin Colin.



                Storkusin Ebba.


   En trött liten fröken....


Nu ska jag gå och se idol...

bye bye!


Malin 25 år idag, hipp hipp hura!!

Jaaa, ska väll börja med att grattulera (innan kl hinner slå 12) min underbara vän Malin som fyller år idag, hela 25!!! Ett STORT grattis!
Tänk att vi har varit vänner i ca. 24 år nu, de ni ;-)


Idag så var dagisarna här i hamn stängda p.g.a planeringsdag så lill skruttan här hemma fick vara hos morfar hela dagen medan pappa Robin jobbade och jag var i plugget. Det hade gått super bra och jag tror om jag ska vara ärlig så är det jag som saknar henne mer än hon mig när vi inte är med varandra :-)

Tycker det är så otroligt hur stor min lilla tjej har blivit och så otroligt mycket som har hänt sen hon föddes för drygt 1 år och tre månader sedan. Tycker hon är så duktig och det är så himla roligt nu när hon förstår så mycket av som man säger, man kan be henne hämta nästan vad som helst, göra saker som man ber henne om, peka på det mesta man säger, hjälpa till att klä på sig, tvätta händerna och munnen själv, dricka ur glas och äta själv, svara på ja och nej frågor mm... ja ni vet... tänk att det var bara ett antal månader sedan hon bara låg där och var så hjälplös och nu är hon en liten människa som vet vad hon vill!  
Finns inte ord för kärleken jag hyser för detta barn, min älskade lilla dotter!! :-)



Igår kväll så va Elina, Chrille, William och lilla Milo på besök, super trevligt :-)





Nu blir de plugg å sängen!

Ciao!


80 års kalas!

Igår var det fullt upp... Först 80 år kalas för farmor och bonus-farfar, det var super trevligt!! Även så kul att få träffa en massa goa släktigar som man nästan aldrig träffar. Penny fick en massa fika, chips och läsk, så jag kan lova att hon var speedad till max!! :-)
Efter kalaset eller rättare sakt mitt i kalaset så skyndade vi oss på min match, sista för säsongen, så jag ville ju så klart vara med, hann vara med lite mer en halva matchen. 
....mer om det behöver vi inte säga, bara att jag ångrar att jag for från kalaset!...hmm.... kan även tillägga katastrof!!
Efter matchen så blev det bad, sen tacos och en mysig tv-kväll... mycket nice!



              Födelsedags"barnen" :-)


              Penny och hennas morfar.               


Min kusin Elin med pennys lilla 3-mening Ylva, Farmor med lilla ylva, och Pappas fruga Marianne.


Här är jag och min kära bror,  min Robin med min bror igen, och pappa min med lill-farmor.


               -Titta, titta....                                                                              Penny, med "gammel morbror"


       Gott me bär......

oj...nu blidde det mycke bilder :-)

Go'kväll allihopa!







Emmelie 25 bast :-)

Igår var vi på kalas, var nämligen så att min kära svägerska blev 25 år... trettio med stormsteg nu ;-)

Sen efter kalaset begav jag mig till Hanna M för tjejkväll, vi var 6 tjejer. Var en super trevlig kväll, vi käkade, drack lite vin och spelade spel, måste göras om tycker jag!!

Kalrn här hemma är och jobbar så jag och Penny ska åka till stan och fixa pressent till framor min som fyller 80 år imorn... är i senaste laget.. sooooom vanligt!!! Även min mormor fyller år imorn fast inte 80 de är lite kul!


             Emmelie och Ebba och att inte för-glömma gooo-tårtan :-)


                            Colin och Robin.


                          Lika som bär?!


Penny med hennes farmor.


Så här gör Penny hela tiden nu... låssas hosta... ser så kul ut!!



Ha en toppen lördag allihopa!!!

Sommarens sissta grillat?!

I afton så har vi bjudit Danne, Hanna och Harry (fast han åt ju inte så klart ;-) ) på grillat, kanske sommarens sissta?! Och sen så har vi sett den ur usla matchen Malta-Sverige. Men man tackar ju för 3 poengarn iallafall!! :-)
Trevlig kväll iallafall!!!

Nu ska jag lägga mig och plugga.. känns nästan som jag kan börja skriva "som vanligt" snart!! :-)



Ciao!

Great!

Idag har jag haft kort dag på skolan, 08.20-10.20, det var underbart skönt!
Efter skolan skyndade jag mig hem för att tillaga lunch, och hämta lill strumpan på dagis för att kl 12.00 få lunch besök av Vera som har börjat om att jobba här i hamn, så det passar på perfekt, måste vi göra om!

Kl. 14.00 var vi sen bjudna till Vera & Tinda, ävan vår tredje hälf (om man kan utrycka sig så) Frida & Mollie var så klart där, vi fikade en massa go-go-go-go fika, tjattrade och tittade på när våra barn lekte, luggades, klöstes, brottades och allt där till. Tack för ännu en trevlig dag!

Måste ju få härma Frida lite om vad hon skrev på sin blogg och säga detsamma... vad hade jag gjort utan er tjejer, vi har verkligen haft ett riktigt kanon år tillsammans, så många roliga stunder!!
Ni är verkligen great!! :-)





Nu blir det att lägga sig och läsa lite läxa!

God natt!

joo...

Ännu en skoldag över!  Skolan känns faktist riktigt rolig och det känns inte alls jobbigt på något sett... men har ju i och för sig bara gått en vecka ännu :-) Får hoppas det håller i sig!!

Efter skolan så har jag och Penny haft en riktigt mysig dag. Vi var först ute och lekte, myste i hängmattan, cyklade, åkte rutschkana mm. Sen åt hela familjen Pennys favorit mat, plättar.
Efter det tog vi ett dopp!!
Nu sover lill strumpan, Robin är ute och bygger på bron och kärringen i huset ska gå och göra lite läxor :-)






Tjing!






Grattis Julius!

Idag så har jag och Penny varit på barnkalas, "Julle" fyller 1 år idag.
Kan inte förstå attt tiden gått så fort, snart är alla dom här småttinarna 1-åringar!!
Det var iallafall super trevligt, och go go fika soooom vanligt :-)

Igår så fick vi besök så där på kvälls-kvisten. Danne, Hanna och Harry, Olov och Mira, och Simon. Vi käkade pizza och njöt av den ultimata fotbolls matchen ungern-Sverige... Det kallas lycka!!! :-) Själv komm jag på mig själv hoppandes i soffan... som det kan bli ;-)

Nu kommer lite kort från dagarna...


Pappa Danne med harry, och mamma Hanna med harry.


Födelsedagsbarnet "Julle".


Fina Frida med dotra Mollie.


Sötingarna Mollie & Tindra.

Åsså avslutar jag med min lilla sötnos.

Hej hå!

Neeeej....

Är sjuk.... Hatar att vara förkyld...
Har haft jätte ont i halsen sen förra lördagen och igår bröt förkyldningen ut. Så igår och idag har jag bara legat hemma. Tur jag har så snäll karl här hemma som tar hand om hans tjejer :-)

Imorn har vi match mot Betsele och det är nog kört för min del.... det känns så himla tråkit!!!!

Annars har det varigt en bra kväll, käkat lite tacos och sett fotboll...





Nää nu blir det sängen och ett sista hopp om att vakna imorgon pigg och kry och redo för match!!

Nattinatti!

Bus!

En bra dag fylld med skola, och en massa bus med Penny.... och robin såklart :-)




Lev väl!



Skola :-)

Dom ringde från skolan i fredags kl. 16.15 och frågade om jag fortfarande var sugen på att gå...  och svaret blev ett STORT JA!!! Det va länge sedan jag blev så glad. När man har planer och man vet att det kommer ta många år är ett halv år att vänta ganska länge, så tack vem du nu var som hoppade av :-)

Penny har blivigt av med den där jobbiga ögoninflamationen nu som till sisst hamnade i båda ögonen... tyckte så synd om henne och det var även jobbigt för mig eftersom hon varken kunde vara på dagis eller träffa andra barn eftersom det smittar så lätt.
Men nu är vi "fit for fight" igen och efter Pennys tupplur bär det av till stan en sväng med Vera och Tindra, ska bli så trevligt så :-)


Så här kommer pennys framtida lillebror och lillesyster se ut....



Ska bli spännande att se om det stämmer ;-)



Penny och Tindra leker och käkar svartavinbär.



Igår kväll så kom Danne, Hanna och lilla Harry hit och kikade på fotboll!




Är jag sööööt eller vad ?! ;-)

Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0