Stugkampen.

Hunnit med massa trevligheter bland annat det årliga stugkampen där vi brudar tyvärr fick se oss besegrade i år. Står nu 3-4 till killarna... Är redan taggad för nästa år!! :)


Igår fick jag främmen utav Vera och barn, supermysit och på kvällen träffades vi brudarna och drack vin... Sjukt kul hade vi!!!! 

Inatt har penny sovit hemma för första gången sen fredags... Först  4 dagar hos mira sen en natt hos wilma... Så mysit att ha henne hemma!!!

Nu ska vi ut och hitta på nått... Ha en bra dag allihopa :)

Penny och mira ❤️

Älsklingarna.




Lillgodingen.




Stughäng!

Igår, ännu en underbar dag... Förmiddan spenderasdes hemma på gården, efter lunch kom Robin hem och vi drog upp till lassa för att kolla Reggys höft som BVC hade hört ett litet pyttelitet knakljud i... Men den såg helt perfekt ut, såå skönt!! Direkt efter det så drog vi ut till stugan men fam. Lundström. Vi badade, la ut nät, grillade, myste och lekte... En rikti kanon dag/kväll!! ❤️

Matdax.

Colin och Penny och ziggy.

Blev lite fisk!!

Colin med firre.

Ebba busar med Reggy.


Chill.


Alla kusinerna❤️


Ebba och penny.

Robin och Ebba.


Penny och Ebba.

Mys.


Reggy




31 grader!

Över 30 grader och jag njuuuuter! Så underbart skönt!!!! Hade en supermysig dag med mina små barn, pappa, Marianne och barnens "bonuskusin" Fanny igår, med bad i örviken först sen dra och hämta Robin för mys och middag i husvagnen deras. På kvällskvisten drog jag och lirade lite boll med laget... Kunde inte hålla mig längre... Såå sjukt kul :)

Idag har Penny vart med kusin Colin och faster och badat och jag och smågrabbarna har hängt här hemma på gården...käkat pizza, spelat spel och bara myst i solen. När Robin slutade drog vi och badade i örviken med fam. Lundström. Årets första dopp för mig... STORT kan jag lova för en badkruka som mig!!

Har även hunnit med en sväng på BVC med Reggy... Han är nu 1.5 månader och väger 5750g och är 60 cm lång... Stor!!! :)

Reggy gullunge!


Dricka i värmen!

Sover i skuggan.

Gummis.




Bad i örviken i afton.






Penny hemma!

Igår kom penny hem... Åååh så skönt att ha henne hemma! Det va jag som åkte och hämtade dom på flyget och efter det drog vi direkt hem till oss där vi käkade brunch, mumsit.. Och undertiden fick gumman berätta att dom gjort och visa upp allt hon shoppat. Snacka om nöjd tjej!! :) Hon hade även handlat presenter till oss andra i familjen, till mig ett jätte fint halsband och superfina fotlänkar, jag blev så himla glad!

Med mätta magar packade vi våra packsäckar och drog ut till Robins pappas stuga som är på en ö ut i havet... Hur härligt som helst! Dagen bjöd på bad, båt-skoj, skratt, god mat, fiske, grillning osv, osv... Vilken kanondag!

Hellben för penny.

Pappan vågade sig också ut ;)





Första båtfärden för Reggy.

Ziggys första firre!





Dax för kvällsgrillning, aborre!







Lördag

Idag har Robin pappa-son dag med Ziggy... Dom är just nu och gör mini putt landet osäkert!!! 

Penny hon är i lindon hon... Torsdag till söndag med hennes farmor, faster och kusin Colin. Tycker det är lite halvjobbigt , men jag vet ju att hon har det huuuur bra som helst!! Igår va dom på Legoland och idag skulle dom på London zoo.

Nu ska jag se om jag kan få lilleman här hemma att sova en stund så jag kan städa lite... Ikväll får vi främmande från södra Sverige.

Statstur med Vera och småkillarna❤️




Gårdagen.












Playan!

En underbar helg har passerat med en massa skoj!! Playan har besökts två gånger, lördan va vi iväg bara familjen, och söndan hängde vi med Olov och barnen, även Jocke och hans pojkar och bror gav oss sällskap. På kvällen blev vi hembjussade av Olov och Carina på underbart god mat, dryck och VM final. Alltid lika trevligt ❤️

Nu ska jag slå igen ögonen... Natti natti!!

Besök hos Vera och Ludde, tindra och Lova i torsdags för att träffa deras underbart fina nya familjemedlem.
Reggy och hans nya polare (3dagar på bilden).


Jag, Ziggy och Penny.

 
Mina 3 underbara barn.


Häng på playan.






Fina Carina.

Mira och Penny.


Lill gubben, 6 veckor på fredag.



Grattis Vera och Ludde!

Kan inte sluta skriva saker om vädret... Jag njuter varje sekund av dagarna, det ända som skulle göra allt ytterligare perfekt är som Robin skulle vara hemma med oss! 
Vi har mestadels vart hemma om dagarna och haft det gött på gården, solat, busat, myst och badat i poolen, några mindre utflykter är det ända utöver, lite promenader osv. Idag när Robin kom hem från jobbe drog vi och tog ett dopp i örviken, skönt!

Igår va vi på 1 månaders läkarkontroll med Reggy... Gick super! Vi vägde och mätte honom och han har nu passerat 5 kg och är nästan 58 lång. Växer med andra ord mer än bra :)

7/7 fick ju Vera och Ludde deras tredje lilla underverk, en liten grabb. Jag är så sjukt glad för deras skull och jag längtar som tusan att få träffa honom!!! Tror vi ska få besöka dom imorrn... Jiiiihooo :) Stort grattis igen mina vänner ❤️

Bilder från dagarna!

Penny med kompis Nora.

Mysgubben.


Penny, Ziggy och sömntutan Reggy.








Mys.




Örviken.









Sommar!

Underbart med sommar... Nu njuter jag till hundra kan jag lova! Synd bara att Robin måste jobba och inte kan vara hemma och njuta med resten av la familja!

Helgen ha vart fantastisk... Främmande både fredag och lördag med goomat och dryck, otroligt trevligt! Fredag Olov, Carina med familj och lördag Matte, Malin och Leah! 

Igår blev det en rikti slappdag ute på gården i solen.. Såå skönt!

Lille Reggy har ju hunnit bli 1 månad, igår! Helt sjukt vad tiden går!  Han är helt underbar liten kille. Sover sjukt mycke fortfarande, men på dagarna när han är vaken nån timme möts man av underbara leender och kärleksfulla blickar. Imorrn ska vi mäta och väga honom, plus läkarkontroll, blir spännande att se hur han vuxit!

Nu ska jag alldeles strax öppna portarna, släppa ut vilddjuren och njuta i solen! :)

Fredag.




Lördagsfrämmen.

Reggy.




Penny och ziggy-bus.

Ziggy.


Penny.



Värme!

Äntligen är värmen tillbaka... Förutom dom sista timmarna då... Men tydligen är värmen här för att stanna några veckor iaf, så vi får hoppas på det!!!

Igår va en mysig dag med besök på tuvagården tillsammans med barnen, Ebba, och Vera med barn. ALLTID lika kul att träffas och så härligt ute i solen! Måste göras om fler gånger i sommar!

Ebba följde med oss hem då Penny och Ebba bestämt att de skulle tälta. Vi reste tältet och sen drog brudarna och bunkrade upp med chips, godis och dricka på Ica sen såg man inte till dom tills imorrse. Tydligen hade dom haft jäkligt kul då Ebba klagade på träningsvärk i magen p.g.a att dom skrattat så mycke. Underbart! Kände mig lite avis igår kväll, minns så väl hur kul det va att tälta med kompisar! :)

Idag har det vart en rikti chill dag... Ebba drog just hem och Robin är och kör bråte, om en dryga timme ska jag på dejt med fina klasskompisar, så trevligt!

Besök av fina Hanna och Harry i förrgår.

Tuvan.

Penny❤️

Ziggy❤️


Ebba och Reggy myser.

Lillpojken spanar på mammsen.


Penny och Ebba.





Reggy-Mys.







RSS 2.0