Torsdag den 31 maj.

Haft en strålande vecka med karln på hemmaplan, mina underbara barn, perfekta skoldagar, good mat, fina vänner, mm.mm. Bara min rackarns höftskada som hindrat mig trån att lira boll, men på söndag hoppas jag att jag är återställd!
Nu, filmtajm!

Mammors dag.

Morsdag idag och fast jag vart borta nästan hela dagen på grund av fotbollsmatch i Umeå så har jag hunnit med att bli lite uppvaktad iaf. Liten sovmorgon, frukost med en massa mumsit ute i solen, 2 superfina teckninar och mycket kärlek,  underbart!
Allt annat än underbart kan man dock säga att matchen va. Inga avbytare, ingen målvakt, halvskadad m.m och dessutom mot serieledarna =inga bra förutsättningar. Bara att ta nya tag!!
Nu blir det lite mys.

Barnkalas.

Idag så har vi haft det efterlängtade barnkalaset för Penny, vilken kanondag, vilket kanonväder, vilka fina pressenter, vilken underbart folk!
Efter en gooood grillmiddag så ligger vi nu i soffan och ser Eurovision songcontest finalen... hejjaaa Loreen!

kväll.

Robin är ute och fixar i trädgården och jag tänkte tvär plugga lite, men då hamnade jag här istället... inte så ovanligt!
Sen sisst har vi vart på en liten promenad till ankorna och ätit grillat (vad annars en sån här dag??) Imorrn väntar kalas för gumman igen, blir kuuul, alltid kul med kalas :)
Min tuffing.
Min trädgårdsmästare.
Pajken skeptisk.
Ank-tittning.
Going.

Sommar!

24 grader i skuggan, hela familjen samlad, bara solen dom saknas! Dagen har bestått av frukost ute, bad i lillpoolen, bus och spel, allt ute Såklart! Jag Älskar sommar!


Suring-premiär.

Igår så va det dax för suring-premiär för i år! Emma, Frida och Joel gjorde mig och barnen sällskap, och kvällen förgylldes även med en massa tjatter och god dryck, en kanon kväll med fin-fina människor helt enkelt!
Nu ska jag plugga gärnet innan det är dax att bege sig till skolan.
Ha en bra dag!

Penny 4 år!

Idag blir världens bästa tjej 4 år... shit vad tiden går fort!

3 p!

Har lirat match idag och vi vann!!!  Så jävulskt skönt och 3 poängarn va vi verkligen värda!
Efter matchen fick vi främmen igen och kalasdag nr 2 stod på schemat! Denna gång va det pappa, hans fruga, farmor och Kalles tur att fira. Vi käkade pizza tillsdammans, fikade och Penny fick super fina presenter.
Nu blire snart sängen!

Kalas!

På tisdag så blir vår lilla tös 4 år, så idag så har dagen varit proppad med släkting-kalas, från kl.10.30 till kl. 17.00. Penny är verkligen supernöjd med dagen och är super glad över alla pressenter. Tusen tack allihopa!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det film-mys med älsklingen!

Regn och fredag.

Igår hade vi en rikti hemmadag med en massa bak och garderobsrensande... ända utgången blev när Robin tagit på sig att dömma Rönnskär-Morön, flickor födda-03, så var ju bara tvungna att dra dit och kika hur han skötte sig!! ;) Han skötte sig riktit bra och Ebba (barnens kusin) som spelar i Rönnskär, va super duktig och fick till och med göra mål!
Nu ska jag gå och fixa till mig lite innan det är dax att dra upp till stan med en lunch-date med Sofia C som är hemma från Linköping, Malin och Kaisa... blir super trevligt!

Fint väder!

Vilken härlig dag idag.... underbart väder, pizza-lunch, lyckad redovisning, fina vänner, mina fina barn, lång utevistelse och kort besök av Danne och Harry... nu blir det snart att lägga mina små troll, sen blir det spelkväll med fina tjejer! Ett till plus för dagen är ju att Robin kommer hem ikväll :)


Fina.


Sockertopp.



Fotbolls-söndag!

Efter ännu en trevlig gårdag, med bus, grillat, chips och spel så är ännu en söndag här. Robin är ute och pjåtar på i trägårn, Penny är hos Jasmine, Ziggy sover... så jag ska sätta mig ut i solen och gör min redovisning klar. Om lite mindre än 2 timmar drar jag till skogsvallen för att lira match. Blir nog förhoppningsvis kul :)

Lördag!

En super trevlig kväll igår må jag säga, och imorse vaknade jag upp på bästa sätt med min fina familj, nybaktbröd och nybryggt kaffe! Ikväll ska Danne, Hanna och Harry komma hit, ser vi fram emot kan jag lova! :)

Fredag!

Idag så har prinsessan fått följa till plugget... Sen blev det lunch på dallas med hela familjen....Mycket trevligt!!! Nu ser jag fram emot en helg med mycke trevligheter!


Frukost.

Lämnat barnen på dagis och sitter just nu och trycker frukost, nybakta frallor och kaffe, mums! Har hemmastudier till efter lunch, så nu jäklars ska jag vara duktig!

Trevligt!

I lördags så hade vi turen att bli bjudna till Vera och Ludde med barn. Vi hade en super trevlig kväll med underbar mat! Blev dock ingen sen kväll tack vare en viss Sofia som alltid måste plugga nu för tiden... men tur det snart är över :)
Här kommer lite bilder på dom yngre sötpluttarna, då dom större knappt sågs till!

Yes, fredag!

Med en förmiddag full med plugg, fin främmen utav Sandra, Love och Ville och en hemkommen man, kan jag väll inte annat säga än att det vart en riktit bra dag! Lite väl mycket av det förstnämda bara!
Nää nu fram med skolböckerna igen!
Go kväll!

Längtan!

Efter en heeeel dag i skolan, och efter det fotbollsträning så känner jag mig rätt så sliten! och barnen som jag inte träffat sedan i morse längtar jag efter som tusan! och även efter Robin som inte kommer hem förens imorrn kväll!
Aja, nu hoppar jag isäng så att det snabbt blir fredag!

Ny dag, nya tag!

Lämnat kidzen på dagis så nu gäller det 100% plugg!

Tisdag...

Blev en mycket mysig valborgs, synd bara att man höll på att blåsa bort vid majbrasan, dock så brydde sig inte barnen om det, vilket är väll viktigast :)
Idag så blir det plugg för mig, och karln har både det ena och det andra att stå i innan han åker ikväll... både däckbytning på diverse bilar, och annat arbete här hemma.... lutar väll mot en sisådär tisdag med andra ord!

RSS 2.0