Ledig.

Tidig fredags morgon fick Reggy magsjuka igen.... Han spydde några gånger på morgonkvisten, sen va allt frid och fröjd igen! Ingen av oss andra blev smittade, tack å lov!!!

Kl.9 fredag morgon va det även dax för CK:s julfotografering, äntligen! Denna gång fick Penny ta med sig en kompis och hon valde såklart Mira. Det va även med två killar, och fotograferingen va på stiftgården. Dom va så duktiga!!! Och dom hade såå roligt! 

Annars ha det mestadels bara vart jobb för min del, i undantag idag. Så idag har vi bara myst på, Robin och ziggy har vart på bio, Penny sista hip-hop träningen, käkat tacos, busat osv. Nu sover grabbarna, Mira och Penny ligger och spelar iPad och jag och älskligen ska se film och fortsätta söndagsmyset.


Klara för fotografering.

Ziggy badkul.

Nyvaken Reggy, sötis!
Mums.



Dagarna går...

Onsdag idag, veckorna bara springer förbi!! Har blivit mycke jobb sista tiden vilket ju är toppen! Ikväll ska jag jobba eftermiddag så just nu är jag hemma och myser med grabbarna och Penny är på skolan. Vi måste nog iväg på stan en sväng idag, är lite presenter och småsaker som måste fixas. 

Igår vart det öppna förskolan en kort sväng efter jobbet med barnen och Vera   och hennes små. Alltid lika trevligt! ❤️
Sen på aftonen blev det häng med kompisar för barnen samt basketträning för Penny. Full fulle hela dagarna! Underbart! 

Coolingen Ziggy.

Gull.


Mira och Penny käkar senap, mums! Eller...
Lova och Ziggy hänger.
Jag och min nya fiiiiiina tatuering.
Gumman.








Tisdag!

Sitter och chillar i soffan med grabbarna. Jag har just klippt Reggy (för tredje gången) och efteråt tog bröderna ett bad. Penny är på skolan hon såklart. 

Helgen ha vart lugn med jobb fredagkväll och lördag morgon. Sen har det vart goda middagar och en massa mys bara. Söndag följde jag faktist med Mariell och gymmade på Friskis och Svettis medans barnen hade hip hop. Va riktigt kul, och skönt att känna lite träningsvärk igen! 

Idag ser det ut att bli en jobbfri dag, så mest troligt blir det dejt med Vera och barn på öppna förskolan. Mysigt värre!








Helg igen!

Fredag igen, så härligt! Idag så blir det lite städ och stök, hinner förhoppningsvis med lite bus också innan jag ska iväg och jobba eftermiddag. Robin ska på firma fest han så bästa pappa och Marianne ska ställa upp som barnvakt. Barnen har längtat hela veckan att få vara med dom och ha mys-pys! Ikväll när jag kommer hem blir det såklart fotboll och EM-kval!!

Imorrn bitti blir det också jobb , sen får vi se vad helgen har att erbjuda.

Kräm är gott!

Bästaste, bästa!
Reggy bus på pennys friidrott igår.


Ziggy morron mys.



Jobbhelg

Vart en riktig jobb helg fredag, lördag, söndag å måndag. Riktigt kul! Trots jobb har vi hunnit med andra trevligheter... Middagsfrämmen bestående av Olov och Carina med barn lördag, super-duper trevligt som vanligt! Igår åkte vi till pappa och Marianne efter jobb och middag för att fira Marianne som fyllt år. Så jätte mysigt! 
Nu leker pojkarna grus, Penny är på skolan och jag slappar i soffan. Inge jobb än så länge idag, så då kanske det blir en sväng på öppna med Vera och barnen. 
Trevlig tisdag på er!

Rio och zombien Ziggy.

Fina Carina och älskling.
Bästisarna.

Födelsedags bruden.
Bästa pappa och gumman.
Pappa och barnen.
Lilleman.



Magsjuka in da house!

Två dagar endast hemma vid har passerat, minstingen i familjen fick nämligen magsjuka igår... Spydde tre gånger på morgonkvisten. Men sen ha det vart bra, bara lite ovanligt slö och mysig. Lite trist för Ziggy som såklart också blir drabbad och måste vara hemma, han som längtat sååå att få leka på förskolan!  Imorrn har det gått 48h då får vi äntligen vistas bland folk igen! 

Nu sussar mina tre små älsklingar, så nu ska jag och min stora älskling mysa och se en rulle. Go kväll på er! 

Lille sjukling.



Ziggy i höstväder.
Sötis.


Stolt Penny i hennes nya friidrotts t-shirt hon fick på friidrotten idag.
Reggy.




RSS 2.0