Disk.

Fick främmen redan i morse av Danne & Harry och av Carina, Mira & Rio. Carina hade med sig lunch, lyx el vad?  Sen va det som vanligt, tjatter, bus, kaffe och lite goofika.... mycke trevligt! Mindre trevligt va väll att berget med smutsdisk växte från en halv meter till en meter ( i höjd!)... diskmaskinen pajade nämligen igår och det finns inte många saker jag hater mer än att handiska... så om någon känner sig sugen?! Jag hoppas dom kommer och fixar den imorrn!
Näe, är trött som tusan, så jag tror det blir tidikväll! Nattinatti :)
Sötisarna Mira & Penny degar.
Goingen Rio.
Ombytta roller :)
Min fina grabb.

1v, 6 dagar.

Idag så är det 1 vecka och 6 dagar kvar tills flyget stiger mot Thailand. Har faktist börjat packa ihop lite kläder till barnen idag och shit vad det började pirra i kroppen... resan börjar verkligen närma sig, det börja kännas mer och mer verkligt, jag längtar så himla mycke!! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen. Tjing!


Svensexa.

Imorrse så kom grabbarna och kidnappade Robin... dax för svensexa! Snacka om chockad kille! Så nu hoppas jag dom haft/har en riktit toppen kväll... det är han värd! :)
Jag och barnen har haft turen att få besök av Vera och flickorna heeeela kvällen lång, jag bjussade på lite käk och när barnen somnat så har vi morsor kollat på film och haft det riktit lungt och skönt! The hangover 2 blev rullen och den va riktit bra!
Nu väntar sängen!
Här har vi alla barnen, till och med i stoleksordning :)

Penny.

Här är Pennys förskolekort, sötisen min :)

Fullspäckad dag!

Idag så har det vart en fullspäckad dag från start till stopp. Kalas för gullungen Amalia som fyller 1 år idag, sen snabba ryck till stan för att testa bröllopsklänningen igen, så nu hänger den hemma redo för 'den stora dagen' :)
Efter det blev det lite ärender där och på solbacken... sen hem en kort sväng för att sen skjutsa Robin på firmafest och på hemvägen inhandla min och barnens middag...pizza... MUMS! Så efter lite pizza-filmmys så va det dax för sängläggning av kidzen och sen invänta Emmelie för att göra klart alla bröllopshäften...dom vart tokfina :) Hon och Ebba har just åkt hem så nu sitter jag någon slutkörd nedbäddad i soffan. Kommer garanterat att somna inom 30 min :) Nattinatti!
1 åringen Amalia med bakelse.
Mira & Penny myser på kalaset.
Goa Rio.
Buskillen min.

Fotografering.

Idag så har Pennys dagis haft fotografering, så nu hoppas jag att det blir suuper fina kort, men vad kan det annat bli med så söta små troll :) När gumman var på dagis så tog jag och Ziggy en sväng till Ekan där det blev tjatter och fika med bl.a Marcus & Amalia  Frida & Märta. Dom sisstnämnda följde även oss hem en sväng...mycke trevligt!
Nu ska jag se bonde söker fru en stund, sen blir det att sappa över till Milan-Parma... alltid lika roligt med fotbollskvällar! Må gott!
.
Kvällsbad ikväll med mina älsklingar.

Tisdag idag.

Idag så har jag och barnen vart på öppna i Ursviken... tiden går så jäkla fort när man är där, men det är väll ett gott teckan på att man har kul! :) Efter det så har vi inte gjort så mke... Busat & käkat, typ! Barnen delade på en hel(!!!) blodpudding, och jag va duktig och gjorde en fiskgratäng, första gången, vart riktit gott! Då vet ni det... nu nattinatti :)

God natt!

Vart en mysig dag med kalas hos min bonsfarfar och farmor och sen goo middag hos min kära mamma och Åke. Nu är jag så himla trött så att jag knappt kan hålla upp ögonen. Så jag säger hej till sängen hej då till ännu en lyckad dag :)
Sötisen med mammas läppstift.
Barnen glada över traktorn dom fått av pappa & Marianne.
Min fina grabb.

Möhippa för Emmelie.

I lördags så small det... då var det ÄNTLIGN dax för min kära svägerskas möhippa. Blev en kanon dag/kväll/natt, med massor utav roligheter, människor och skratt. Emmelie gav verkligen all in, och va värd varje minut. Här kommer en bild på den blivande vackra bruden :)

05.10

Kl. 05.10 så tyckte Ziggy att det va dax att gå upp, lite väl tidigt tyckte hans mamma men något val hade hon inte. Så en lååång dag har det varit, men vad gör det när det har vart en alldelens underbar en :)
Ekan fick oss på besök strax efter kl.9 som dom flesta torsdagarna när Penny är och busar på dagis. Innan det va dax att hämta hem henne han jag även baka en ny sorts kaka -browniefudgecheesecake. Tänkte testa något nytt och bjuda mitt främmande jag väntade. Strax före kl. 15 så kom Sara med hennes Lucas och Vera med hennes töser. Vi fikade, drack kaffe, tjattrade och tittade på när våra små barn busade på. Muper mysit!
Älsklingen kom hem ganska tidigt idag så vi har både hunnit avnjuta en tacos middag och busat en massa med barnen. Nu sussar kidzen, så mys och film står nu på schemat. Goo kväll :)

Mina goingar.
Söta Lucas.                                                              Solstrålen Lova.
Lucas & Ziggy.
Och Lova & Ziggy.
Brudarna Tindra & Penny.



Korv & makaroner.

Idag så har jag och Ziggy vart på Ekan och busat på och fikat medans lillgumman var på dagis och lekte en stund. När vi gick för att hämta hem henne så åkte vi på BVC och sen vidare hem till Hanna där vi blev bjudna på middag... tusen tack kompis :) Sen vi kom hem där ifrån så har det som vanligt blivit en hel del bus, det är så härligt att se kärleken mellan dessa små liv!

Lagfest-bilder.

Här kommer bilder från lagfesten... snodda av Vera :)
Frida, Vera & moi.

Nina, Josse & Hanna


Hanna & Frida


Vera & jag.


Cornelia & Emelie


Vera & Sara



Lekdax!

"Skicka apelsinen"




"Hitta dina skor"



"Fånga marsmallows"


Nu natti natti :)

Blåååååst!

ÅÅh shit vilken storm det är ute. Känns som hela huset kommer rasa samman i prencip. Är faktist lite små läskit, så jag tror jag ska gå och lägga mig under täcket och sova. Huvva!
Dagen har iallafall spenderats på öppna i ursviken, sen har vi bara vart hemma och myst på och busat på. Ziggy har varit lite halv besvärlig att få att somna nu ikväll & igår... förkyld och kindtand på G... hopplöst! Så lika bra att gå och sova nu för den anledningen också, känns som han han vakna när som helst igen. Natti natti på er :)
Bakning.                                                                     Soft tv-tittar stil :)

Höst.

Lördagens lagfest blev en 10 poängare, vilket lag man har! Världens västa :) Bilder från lagfesten kommer innom kort!
Söndagen blev en mysig tillställning med familjen och en kort sväng till fam.Lundström. Va faktist lite dålig, vilket jag nästan aldrig är dagen efter... men det va det värt :)
.
Idag så har vi vart ute och busat i det underbara höstvädret och efter lunch så blev det en trevlig stund hos Frida & Flickorna där även Vera och henns brudar va. Blev som vanligt lite kaffe, bus och en massa tjatter!
Lilla Märtis.
Lovis.
Tindra & Penny.
Mollan.

Tror det blir sängen nu. Nattinatti!

Lagfest.

Idag blir det fört barnkalas hos sötisen Ellie som ju fyllde 1 år för några veckor sen... sen efter det så blir det raka vägen till årets avslutningstfest med fotbollslaget... shit va kul det ska bli! En kanondag väntar med andra ord :)
Gullisarna.

Home.

Ekan, Kopparstark, Robins hemkomst, middag, bus och snart filmmys det är vad som sttt på schemat idag...härlig, mysig och rolig dag! Imorrn väntas sista justeringen av bröllopsklänningen på ataljen så den kommer sitta som ett smäck :) Blir kul att få se den igen!

Kvällsprommis.

Idag så har jag och Ziggy vart på Ekan och myst några timmar medans lillastrumpan var på dagis och busade. När det var dax att hämta hem Penny så hade vi turen att Mira följde oss hem medans mamma Carina for och handlade. Carina & Rio stannade en stund när dom skulle hämta hem Mira, mycke trevligt :)
.
Ikväll så har jag och barnen tagit en härlig kvällspromenad, på promenaden gick vi ut en sväng med mammas hundar och gick även förbi barnen farmor. När vi kom hem så blev det bus, bus och bus innan det var dax för sängen. Vilken härlig kväll med mina underbara bustroll :)
.
Pyssel med Mira...                                                       & Penny.
Rio gladis.
Kvällsprommenad med älskligarna.
Bus i massor.

Hell yeeeeea!

Sverige i EM slutspel, fy fan vilken match!! Jag är i så himla glad!!! Nu har man en härlig, underbar fotbollssommar att se fram emot,  Är något sugen så att dra dit till sommar och kika... är en stooor dröm jag har och känns som tiden är inne ;)
.
Förutom att peppa inför kvällens match idag så har jag spenderat dagen på öppnaförskolan med fin, fina vänner och sen direkt efter det fikat, tjattrat och planerat lagfesten hos Vera där även Frida befann sig. Alla barnen var såklart också där och busade och stod i.
Nu ska jag hoppa i säng med ett leende på läpparna!

Drömmar.

Kännt mig riktit lam idag men ändå haft en supermysig dag med besök av Maja & Bastian på förmiddan och middagsbesök av Hanna & Harry i afton...
Ikväll har jag drömmt mig bort till bröllopet... shit, snart är jag fru...hur konstigt låter inte det?! och snart ska jag få uppleva det bröllop jag alltid drömmt om... strandbröllop med mannen jag älskar :)

Lycka.

Familjen tog kärran till Edda idag för en heldag med bad, glass, bus, skavsår och brandutrymning. Jajjemensan, branutrymning mitt i badet, så det var bara att linda badhandukarna runt oss och utrymma badhuset... som tur va så slapp vi gå ut i de ynkla 4 graderna utan vi fick gå in i stora idrottshallen och vänta till allt var under kontroll. Tog väll kanske en halvtimme och tydligen så var det något som hällt medel över bastuagregatet i herrarnas omklädningrum, hmm, ONÖDIGT! Men rätt så spännande blev det iaf :)
Skavsåren som jag har fulla fötterna beror på lilleman som man var tvungen att jaga över hela basängen, vilket jag gjorde sittandes så jag gned fötterna mot botten hela tiden. Lilla galna pojke! :)
.
Ikväll så blev jag översakad av Robin som packat och dragit iväg till jobbet igen som vanligt på söndagar när dom är i Sundsvall... men efter kanske 15 minuter så knackar det på dörren igen. Deras chef hade glömmt boka hotell, så dom drar imorrn bitti istället... Lycka! nu får jag en extra kväll/natt med älskligen!

Fifa.

Robin har den årliga releasefesten idag av nya Fifa spelet, med Kippe & Jorra... nördar? Hmm, kan man väll kalla dom ;) Grabbarna skulle träffas här redan klockan två, så jag tog barnen och smet iväg med Carina och hennes småttingar till Leo's för bus istället. En toppen dag som vanligt på Leo's och i dessa vänners sällskap :)
Sen vi kom hem strax efter kl. 18 så har vi käkat pizza med grabbarna sen busat en massa på övervåningen. Vi har lekt att jag var pappa, Penny var mamma, och Ziggy var Penny... super kul ;) Vid kl. 20 så slocknade barnen och sen dess så har jag legat i sängen med datorn som sällskap... nu blir det nog en rulle innan det är dax att slå igen ögonen för idag, gokväll :)
Söta Rio.
Stortjejerna Mira & Penny.
Mina goingar ikväll.

Ekan.

Spenderat morgonen på Ekan med goa vänner, sen vid lunch begav vi oss vidare till Kopparstark och käkade lunch/fikade... vilken mysig dag! Sen i eftermiddag så har vi busat lite, pysslat, städat, och fixat käk inför Robins hemkomst :) Blev mycke smarrit och nu med mätta magar och sovandes barn blir det som vanligt på torsdagar...film, och en massa mys :)
.
Ziggy, som faktist blivit riktit duktitg på att gå dom sista dagarna... mer och mer steg varje dag, och ikväll har han impat på pappsen rejält :)
Gokväll på er :)

Friends.

Haft en fullspäckad dag med massor av underbara vänner. Först öppna här i hamn med bl.a Frida, Carina & Johanna, sen en sväng till Hanna & Harry, och efter det snabba ryck hem, städa, baka och invänta Kaisa & Holly, Malin & Ellie, Vera, Tindra & Lova, Lollan, alec och Sofia som är hemma en sväng från Linköping... och sist men inte minst så kom mammsen förbi en sväng nu efter att kidsen somnat för att få sina ögonbryn tillfixade. Nu ligger jag helt utmattad på soffan efter en kanondag. Måste vara lyckligt lottad som har så många goda vänner.

Gänget ikväll- Alec, Malin, Sofia, Lollan, Kaisa& Holly och Vera.
Kaisas söta Holly.                                                      Charmiga Lovis.
Goa Ellie.
Stortjejerna Tindra och Penny.

Bullar.

Idag var det dax för öppnaförskolan igen i ursviken för mig och barnen. Först babyrytmik, sen fika, bus och tjatter och sen barnsång. Super, duper trevligt? Yes... som vanligt!
Efter öppna så drog vi raka vägen hem till Vera och barnen, fick oss några goda, nybakta bullar, barnen busade på och vi vuxna passade på att planera lite till inför avslutningsfesten. Tack för bullar och trevlig stund :)

Syskonkärlek.

Syskonkärleken är total!

Planering.

Ikväll så har vi träffats "festledningen"-jag, Vera & Frida och käkat middag, druckit ett glas vin, druckit kaffe och planerat lite inför fotbolls-avslutningsfesten. Vi hade väll igentligen tänkt planera klart, samt skicka ut sms till alla spelare, men vi är så attans bra på snacka om annat jag och mina kära vänner... vi har iallafall haft skita trevligt... som vanligt :)
Tindra & Penny.
Alla tre stortjejerna, Penny, Tindra & Mollie.
Trollungen Märta.                                                      Och Lovis myser.
Syskonbus.

Nattinatti.

Efter en ordentlig, välbehövande sovmorgon har vi haft en mysdag med film, spel, bubbelbad, en liten promenad, lite stök i barnens rum och goo-middag i form av tacos.  Ziggy har haft en rikti öva-gå-dag idag, då han skrattat utöver sig och och velat gå mellan möbler och mig hela tiden. Men med ett antal meter i benen så blev det desto jobbigare när det var dax för sängen och benvärken kom smygandes. Men med en alvedon i kroppen så somnade han tillslut. Nu har jag legat och sett Juventus-Milan, vilken flopp!
Nu är jag supertrött så nu blir det sängen. Nattinatti!

Tjejkväll.

Igår så tog jag och Hanna ledigt ifån småbarnslivet och hade en rikti tjejkväll. Vi var först på hockey, vilket ju blev en hitt, spännande, bra tryck och vinst, vad mer kan man begära. Sen blev det fest och utgång. Vi hade förjäkla ball må jag säga, vilken kväll, måste vi göra om :)

RSS 2.0