Äntligen!

Ikväll så smet vi in till stan en timme till dom nyblivna föräldrarna Malin och Per för att snusa lite på deras bedårande lilla färsking. Hon var super söt, och jag hade gärna tagit med henne hem... men det fick jag inte :)
Grattis än en gång mina vänner :)

Idag efter skolan så har jag varit hos barnmorskan.... lite roligt är det inte bara känns precis som att jag bär på Penny igen på alla sätt och vis, utan jag väger tydligen precis lika mycket som i samma vecka med henne, plus att jag har exakt lika stor mage, kanske kommer det ut en liten mini Penny :)

Nu MÅSTE jag gå och plugga.... blääää!

Lite bilder på bebis :)



Penny fick äntligen pussa och hålla Malin och pers bebis, som hon tjatet.


Robin mös också.


Stolta pappan :)



Go kväll!

Grattis Malin och Per!

En liten flicka kom till världen inatt...ÄNTLIGEN :) 3910g, och 52 cm lång och söt som socker! Nu längtar vi så mycket att få träffa er!!!

Sen så har vi varit på pärlan Hollys dop idag... mycke fint dop me mycke go fika! Familjen Kaisa, johan, Holly var så fina så :) Penny och Tindra var som två yrväder med både, bråk, skrik, skratt, spring och bus, nästan lite väl fartitt blev det.... tur dom är söta!!!

Sen så hade vi turen att få behålla Tindra här hela kvällen, va betydligt lugnare här hemma och dom har haft kul och varit vänner nästan hela tiden. Bak, kurragömma, bus, Pippi lånstrump och mys har stått på schemat... gör vi gärna om fler gånger :)

Nu ska jag bju på lite bilder från dagen, sen blir det plugg!

Kaisa, Johan med Holly, gudfar Carl och gudmor Mia.



My friends Vera och Ludde.


Deras söta döttrar.


Jag och Lova.


Blivande mamman och pappan Sara och Per var också där.


Bus.


Mamma Kaisa med sin Holly.


Bakning.


Sötnosarna.


Kurragömma.


Vällingdax.



Ciao!




Fredag!

Nu är det helg igen! Känns underbart!

Har varit en mysig fredag med en massa(!!!!)bus, skratt, och Robins goda wook....nu  sover lillan och jag och älsklingen ska se idol, nån rulle och bara mysa!!!

Hoppas alla får en bra helg, de ska jag ha! :)

Min solstråle!

week 25!

Igår gick jag in i v. 25... vad tiden går fort... bara drykt tre månader kvar nu tills vi har våran bebis här.
Jag bjöd hit Vera, tindra och Frida, mollie igår och bjöd på hembakad pizza, sen såg vi våra förlossningsfilmer. Var super trevligt och jätte mysigt... så mycke känslor och smärta på en och samma gång. Både längtar ännu mer  nu och kanske gruvar mig lite mera också. Men man vet ju att man får det apsolut bästa av det, något man aldrig någongång, någonsin ångrar.... oj vad jag undrar vem som gömmer sig där inne :)
Tack mina fina vänner för ännu en fin kväll tillsammans!!!

En som verkligen snart ligger där och får uppleva det dära onda men mest underbara i världen är ju Malin, Hon är nu först på tur, hon hade beräknat datum igår... kan inte låta bli att tänka på henne hela tiden och kan inte låta bli att dra upp telefonen var och varannan minut för att inte missa om det händer något.... KOM UT BEBIS VI LÄNGTAR ATT FÅ TRÄFFA DIG :)


Min bebismage v.25.


"Stortjejerna" igår fick lite varma chips.


Penny med hennes nya benskydd, som hon fått av snälla Maria på skolan min (hur söta som helst), så nu ska det tränas ;)


Min favorit i världen.


Ciaooo!

Mollie 2 år!!

Mollie har nu blivit 2 år, igentligen så var hennes födelsedag i fredags men idag så har vi varit och firat sötnosen. Var ett jätte mysit kalas,och Frida hade bakat så gott fika så :)

Efter kalaset så gick vi och röstade, så nu är det bara att hålla tummarna!!

Nu ska mamma komma så ska jag noppa hennes ögonbryn...det behövs kan jag LOVA :)

Måste ju föresten passa på att skryta upp mig själv lite också... gjorde något imorse som jag aldrig gjort förut...Jag bakade bröd(!!!!!), jätte gott faktist, och dukade fram massor med pålägg, och överaskade Robin som även fick sovmorgon, kände mig som världens bästa flickvän typ :D

Bilder från kalaset.

Födelsedagsflickan.


Paketöppning.


Goofikat.


Sönosarna fikar.


Papporna Ludde&Robban.


Frida och Lova.


Fiskedam.


Bus i trappen.


Ludde och dottern Lova.


Jag, vesslan och Fridis.


Frida med Dottern Mollan.


Ha en mysig söndag allihopa, det ska jag ha :)


Grattis till ditt fina namn Lova!

Varit på dop idag, på illa lovas. Det var super trevligt, jätte gott fika, och alla var så fina, särskilt familjen Andersson-Ögren så klart och lilla Lova var som en prinsessa hela dagen, inte en ända tår :)

Nu sittar jag och Penny och ser Emil i Lönneberga och äter godis. Robin är och jobbar, han kommer hemma vid 8 så då ska jag och han ha mys middag, hemmagjord pizza står på menyn :)

Nu kommer lite bilder från dopet.

Fina familjen och gudfar.


Sötnosen.


Pianospel.


Alla storflickorna spelar.


Ludde och Robin.


Holly och Kaisa var ju också där.


Jag, Malin och Vera :)


Världens sötaste blivande mamma.


Jag och Penny som inte var så sugen på vara med på bild.


Malin, Per med Lova, och Kaisa och Holly.


Min familj med Lova. oppps Penny somna visst :)


Jag och Prinsessan.


Frida och mys Mollie.


Rebecka med sin Alice.


Bästisarna.


Min fina dotter.


Faster Vera med Malva.


Fina familjen.



På väg hemmåt...


Söta tjejen.



Ha en underbar lördag!!!!








Congratzzz Malin!

Malin fyller 26 år idag, stort grattis gamle, kära vän :)




Igår så var jag hemma med Penny eftersom dagisarna i skelleftehamn och ursviken hade stängt. Vi åkte hem till Vera där även Frida och Mollie var... precis som på gamla goa mammaledig-tiden :) Vi bjöds på världens godaste pepparkaksbröd med smör och ost.... som jag har längtat!!!!! Det var en jätte mysig dag :)

Idag så har jag efter skolan träffat Frida och Vera med Lova på stan, tog med mig kinamat hem och efter det begav sig jag och Robin på date tu man hand... blidde hockey för hela slanten... super kul men trist med förlust.....orättvist, men sådan är sporten ibland!!!

Lillan min är sjuk... inatt så vaknade hon och kom till oss, hon var alldelens kok het stackarn. Så idag så har Robin varit hemma med henne. Nu när vi kom hem i kväll så kändes hon lite svalare, men hon får bli hemma imorgon också. Hatar när hon är sjuk!!!!!

Lite bilder från igår.



Först hörde vi en smäll, då hade Penny Rivit ner trappgrinden, jag gick och skruvade fast den igen, 1 min efter så hördes en stooor smäll... då hade hon lyckats med det här???!!!! :)


Fika sugna.


Mollan.


Pennan och Tindris gullar.


Söra Lova och söta Frida.



Vackra Vera.



Nu sängen!

Ciao!!

Bra söndag!

Kalaset var jätte trevligt igår, och middagen likså. Kocken Danne och kockens brutta Hanna hade gjort kalvfile med potatisgratäng, rödvinsås (med choklad i!!), fetaostcream och sallad... var rent snuskit gott kan jag lova :) Tusen tack igen!

Bilder från gårdagen.

Födelsedags"barnen" Emmelie och Rebecca.


Min buse.


Penny och Colin.


Ebba och Rebecca.


Kvälla.

Penny somnade på väg till Danne, Hanna och Harry i denna sköna sovställning:)


Bus med Harry och Penny.





Tjing!

Söndag.

Vaknade för ca: 1,5 timme sedan av doften av nybakat bröd, alltid lika underbart att vakna av frukost på bordet!! Efter det så drog Robin med Jocke, Olov och Danne för att lira badminton, jag och lillan gled ner i badet för ett riktigt bubbelbad, myspys!

Ska strax gå och fixa till mig lite, kl.13 så väntar kalas hos Emmelie, ska bli trevligt. Efter det så har vi turen att vi ska bli bjudna på middag hos Danne, Hanna och Harry... alltid lika spännade att käka hos kocken :)

Igår så blev det en del fynd på klädbytardagen, men lite besviken är jag ändå, tycker så stor del av kläderna är så skabbiga, både noppiga och fläckiga... men nåra riktigt fina saker hittade jag iaf :)

Efter shoppingen så prommenerade jag och Penny ner på Guldvallen för att hejja mitt kära Clemens till seger mot Myckle, skööön seger!! Föresten så var jag och tränade fotboll med laget i tordags, hade sakt att jag inte skulle lira mer efter uppehållet, men kunde inte hålla mig, det är ju så kul!!!! :)

Efter fotbollen så blev det middag hos Olov, Carina och Mira. Olov hade testat göra en ny variant av tacos, med ett helt annat sorts kött som tog tre timmar att tillaga. var riktigt gott faktist. Både bjudna på middag lördag och söndag, tänk vilka fina vänner man har!! :)

Mira.


Min pruttunde.


Dance-time.


Opppps som det kan gå.


Friends.




Här är min underbara flicka nu, redo för att gratta faster Emmelie.



Ha en fin söndag!







Grattis!

Emmeile och Rebecca, Robins två systrar som båda fyller år idag!!! :)

Igår var det en rikti toppen dag, direkt efter skolan åkte jag till dagis och hämtade lillan, sen åkte vi upp till stan för fika med Malin, Kaisa och Holly, Vera och Tindra. Blidde Cup of love denna gång.
Efter det gick jag, Vera och barnen och strosade på stan en stund, sen gick vi till Tatung och beställde hämt mat. Plankstek blev det för mig, mumma!

Vi åkte efter det hem till Vera, Frida, Rebecka och Alice, Sandra och Ville mötte upp oss där för en rikti tjej-mys-kväll. Killarna hade fest dom så det passade ju perfekt att träffas allihopa! Penny och Tindra var faktist riktigt bra polare, inte många gräl alls, SKÖNT!!! :)

Nu ska jag iväg och hämta upp Hanna, klädbytardagen väntar på oss.....

Minstingen Alice med Vera.


Näst minsta minstingen Ville med Frida.


Mamma Sandra med sonen Ville.


Rebecka med Lova


Syrrorna Tindra och Lova.


Alla dom söta små barnen.


Min älsling Penny pussar söta Lova.


Ha en toppen lördag allesammans!

V.23

Är hemma och pluggar... ska ha muntligredovisning den 16 sep om konflikten mellan israel och palestina. SVÅRT!!  Men jag kämpar på!!

Ska alldelsens strax gå och hämta lillan min på dagis, och efter det blir det nog en liten prommis i det vackra vädret.

Ikväll så ska vi till Olov, Carina och Mira och se fotboll, även Danne och Hanna skulle dit tror jag... blir trevligt... HEJJA SVERIGE!!

Är inne i v.23 nu så bjussar väll på en ny magbild.



Sen även en bild på min underbara tjej...


Ha en bra dag allesammans :)

Mango flickan.

Har varit fullt upp som vanligt :)
I fredags så var jag bjuden till Malin som fyller 26 år den 16 sep, men eftersom hon väntar bebis där omkring så hade hon en tidig födelsedags middag för brudarna (Vera+lilla Lova, Kaisa å jag). Vi fick jätte god lax med sås i ugn och pressad potatis...mumma!!! sen kladdkaka med glass till efterrätt! Vi tjattrade, skrattade och spelade spel, en toppen kväll som vanligt i dess sällskap! När jag kom hem så såg jag och karln Sverige-Ungern, Robin hade varit så snäll att han skippade att se och spelade in den istället så vi kunde se tillsammans när jag kom hem... han är för underbaar :)

Lördagen så åkte jag och lilla familjen på stan och shoppade lite granna, på kvällen bjöd vi hit Carina, Olov och Mira på middag, vi hade gjorde Luddes goda potatis (hemmagjort mos med V-B ost i som man lägger i smördeg som man lindar som en rulltårta, skär i bitar osså lite mer V-B ost på, sen in i ugnen) Sen åt vi grillat till och hemmagjord kantarellsås (Carinas goda recept).  Också en trevlig kväll, med trevligt sällskap och två söta flickor som leker och bråkar om vart annat :)

Idag så har jag tränat och sen åkte hela familjen på Me end I party hos Carina med fam. Köpte inget men en hel del fika blev det iaf :)

Nu har vi just käkat tacos, laggt lillan och nu väntar en film.

Pennys nya fian dojjor.


Min underbara flicka som äter mango.


Pappa med dotter.


Ciao!

RSS 2.0