LOV!

Igen... så skönt, så skönt!
Så nu hoppas jag och önskar mig en vecka med fin, fint väder och roliga aktiviteter :-)

Här kommer lite bilder på dom söta kusinerna...




Ciao!

Lilla, lilla Lova....

I torsdags så var hela familjen + Malin och hälsade på Vera, Ludde, Tindra... och lilla, lilla Lova. Var efterlängtat kan jag lova!

Och som dom små tjejerna Penny och Tindra busade... som dom aldrig varit ifrån varandra! Märks verkligen att som har något speciellet...Sötnosarna!

Här kommer lite bilder...

Tindra och Robin kramas.


Ludde fick ett par nya briller  ;-P





Lilla Lova.


Flickorna.




------
Ikväll efter träningen så blev jag glatt översakad av tre snygga tjejer (Emmelie, Hanna  Carina) på övervåningen som stod med cavan redo... Fick gå och duscha och göra mig klar, vi drack lite och åt lite chips och kex, sen for vi ut och åt och där var även Malin och Kaisa. En super trevlig kväll med underbara vänner!!! Tack för eran översakning, ni är underbara!!!!


Nu är jag supertrött!!!! så bums säng!!!

Holly....

Förra fredan så var vi och hälsade på Kaisa, Johan och deras söta lilla tillskott Holly. Tänkte bjuda på lite bilder från då :-)

Malin och lilla Holly.


Holly


Jag och Holly.


Fina familjen.


Per och Penny myser.



Nu väntar sängen!

Ciao!


Barcelona!!

Har inte riktigt haft tid att skriva här på ett tag, har haft fullt upp med skolan, och dom kvällar jag inte haft något där så har det varit fotbollsträningar eller så har vi varit på bebisbesök, osv...

Tänkte iallafall skriva lite om våran barcelona resa, den var king :-)
Bara fem dagar innan vi kom så hade det varit det största snöovädret på 100 år där, vilket inte lät så värst lockande...hmm... något less det vädret nu!!! Men innan vi kom han det bli mellan 13-15 grader i skuggan och strålande sol, så vi hade riktigt tur, riktiga vårkänslor fick man kan jag lova!!!
Så dagarna spenderades på uteserverinar med cava och öl i nävarna mesta del av tiden ;-) Sen shoppingen var det inge fel på heller!! På kvällarna vart det besök på pubar och höjdpunkten där var så klart fotbollsmatchen mellan Barcelona FC och Valencia. Med nästan 98 tusen i publiken och en vinst för hemmalaget med 3-0 (hattrick av Messi) kunde den upplevelsen knappast kunnat bli bättre!!
Sen avslutades resan på det bästa tänkbara sett med en härlig kväll på spa, och med min älskade Robin som gick ner på knä och friade... och självklart fick han ett JAA!!! :-D
Tack Robin och mina underbara vänner Hanna och Danne för en oförglömmlig resa !!!!

Här kommer lite bilder!!

Gänget i väntan på arlanda.


Hanna och Robin på flygplatsen i Prag.


Första frukosten....


Den häftiga katedralen (Europas största, ej klar) La Sagrada Familia.



Jag och Hanna..... tapas.


MATCHEN!!





Party!


Spa och frieri :-)



Detta får avsluta denna dag för mig... nu bums isäng!

Natti natti!

En till liten flicka :-)

Igår var det dax igen... bara en dag efter Kaisa och Johan fick Veronica och Ludde en till liten flicka, så nu är lilla Tindra storasyster... helt otroligt :-)
Är så otroligt glad att allt gick bra, och nu får man bara hoppas att lilla tösen är stark och växer till sig snabbt!!!


Grattis underbara ni!







Igår så var vi till Hanna, Danne och Harry och käkade middag och kollade lite om Barca... bara 4 dagar kvar nu till vi bär av... Känns super spännande, och jag är riktigt peppad :-) Men har fortfarande inte riktigt förstått hur jag ska kunna vara utan lillan i fem dagar... får se till att vi har fullspäckade dagar så jag inte hinner tänka så mycket :-)
Typiskt bara att Zlatan fick rött kort på lördagsmatchen... så nu missar han Barcelona-Valencia....!


Sötnosarna.



Ha en bra tisdag allihopa!

Ciao!


En liten flicka...

Grattis Kaisa & Johan till eran bedårande dotter :-) Hoppas vi får se henne "live" snart :-)


Bra helg!

Har varit en rikti super helg... särskilt för Penny tror jag :-) Började med att vi åkte till Leos lekland på lördag morgon hela familjen och även Carina, Olov och mira.  Om möjligt så tror jag faktist Penny hade ännu roligare denna gång än förra.

Sen efter Leos så åkte vi och hämtade Colin som skulle vara hos oss Lördag till söndag. Små knattarna fick sova en powernap och sen åkte vi till Carina, olov och mira och käkade grillat... nå himelskt gott kan jag lova!! :-)
Barnen fick leka och vi vuxna tjattrade på. Mycket trevlig kväll!

Sen söndag så bara mös vi.. och full fart kan jag lova att det var. Sen fick vi ju både väggen, lamporna (i Pennys rum), rumsbordet och soffan fint färgade av pennor...Penny skyllde på Colin, men vet inte riktigt om jag tror att han inte fick nå hjälp :-)  tur dom är söta dom små trollen :-)

Här kommer lite kort från helgen.





----

Baddax...

Tvålar in Colin.


Hopp..hopp...

Penny visar Colin hur man gör kullibyttor...


Mina fina vänner Malin och Kaisa var på ett besök i söndags... hoppas bebben kommer snart :-)

-----




Nu filmtime!!

Ciao!

RSS 2.0