Måndag!

Joo... det är nog med nästan all säkerhet vattkoppor... dom i ansiktet har blivit större och hon har fått flera blåsor på andra ställen... och några små prickar syns nu också. Skönt att hon får göra bort det vid så ung ålder... men jobbit att inte få fara och träffa massa andra barn.. ex på dagis och kompisarna. Tur att vi har Emmelie, Ebba och Colin som redan haft vattkoppor så hon får träffa lite barn som hon älskar att vara med och att jag får vara i skolan och Rolin på jobbet!! Guld värt!!! :-)

Här har vi prickikorven som leker med favorit dockan just nu "Harry" :-)



Nu blir det plugg...igen!!!

Ciao!

Vattkoppor??

Penny har varigt sjuk hela helgen, började i fredags när hon blev febrig och hängig... trodde att det berodde på vacciet... men sen så vart hon ännu mer febrig igår lördag, och ångrade nästan att jag tog vaccinet på lillan...hatar att se henne så där!
Men sen imorse  när vi vaknade så hade febern försvunnit och det hade blommat upp utslag runt munnen.. och under dagen så har det ökat ut sig till haka och en i näsan och på näsan... sen även tre i handen...! Ska bli spännande att se hur hon ser ut imorn!!! Hoppas bara hon inte får så mycket så det stör henne!!!

Annars så har vi varit på stan en sväng idag med Emmlie, svärmor och lillan såklart. Robin han hade premiär på deras butik i bureå så han var tvungen att jobba! Vi shoppade en massa, både till oss själva och till knattarna. Det mesta som köptes, köptes utav svärmor som blir julkappar... riktigt, riktigt fina saker!!!

nu ska jag plugga... eller försöka iallafall!!! :-)


Mina älsklingar pussas!!


Rödblommig och febrig liten tjen som myser i babysittern som hon hade som bebis!



Här syns prickarna lite grann åvanför läppen...

Ciao!


Vaccin...

Har velat fram och tillbaka, fram och tillbaka, men idag så betsämmde vi oss för att ta vaccinet hela familjen. Nu känns det super bra!! Det gick iaf jätte bra, och Penny var super duktig!! Kanske var det glassens förtjänst :-)

Sen så kom Colin hit och vi skötte honom nån timme. Penny och Colin såg ut att ha super kul, dom badade och lekte.





Nu tror jag det blir sängen för mig... Robin har Kompis-spela fifa-besök :-)

God natt!


BVC

Idag så har vi varit på 18-månaders kontrollen på bvc. Lillan klarade allt med bravur och stor hade hon blivit också... Hon väger nu 12.030g och är 85cm lång. Precis lika lång som jag var när jag var 18-månader... lite roligt! :-)

Nu ligger lillan och sussar så gott i vagnen men strax ska vi åka till öppnaförskolan och träffa Vera och Tindra. Ska bli super kul. Sen ska jag jobba ikväll... känns väll si-så-där må jag säga...!! :-)

Här kommer lite kort sen fredag...


Ebba spexar...


Colin och Penny...





Och sen den super trevliga middagen/kvällen i söndags hos Malin och Per...



Hej hå!

Söndag igen...

Nu är lördagen slut... och det är söndag...IGEN!! Kan inte förstå vart veckorna tar vägen!!! någon som har nått svar? :-)

Idag var det varit en super trevlig dag. Började med en stan runda med Robin o Penny så klart och vi fick sällskap av Danne, Hanna och lille Harry. Vi käkade lunch, och shoppade ett par fin-skor till Penny och Nya underkläder till mig!! Robin fick sig ett X-BOX spel.. så alla var nöjda och glada :-)

Sen i afton så drog Robin iväg på tv-spels-kväll så jag fick främmen utav Hanna och Harry, och Emmelie med barna. Vi åt pizza, såg hockeyn och robinsson. Tack för ikväll :-)

Imorn så är vi bjudna till Malin och Per på middag... ser verkligen fram emot det :-)


Lille Harry.



Penny och Ebba busar.


Skatarn Colin...


Ebba och Harry.


Gumman min provar baby-sittern.


Sötnosarna...

Nu blir det sängen...

Natti natti!

Mycke i skolan nu....

Det är lite jobbigt... har just nu två bok-recensioner som ska vara klara imorn... känns väll sådär!! :-)

Penny har tagit dagiskort idag.. så jag har gått och var lite smått nervör hela dagen. Tänkte att det kommer ju aldrig att gå. Här hemma är Penny så less morsan som fotar hela tiden så hon har börjat vända sig om prencip direkt hon ser att jag plockar fram kameran... eller så gör hon nån fånig grimas. Men Penny hade varit super duktig och tydligen så hade dom sakt:
-den här tjejen måste vara van kameran :-)
Hon hade gått in, smilat upp sig rejält och sen var det klarrt! Ska bli super spännande att se resultatet :-)

Igår så var jag och Frida bjudna på 2-rätters middag hos Vera före fotbolls-träningen.
Det bjöds på köttfärsgratäng och en supergod efterrätt med vitchoklad och hallon... MUMS!!! Det var verkligen super trevligt!!!

Näe ska ta tag i dom där recensionerna nu...




Puss puss!!


Ha en bra kväll!!!
Ciao!!

Dop!!

Idag så har vi varit på dop... lilla Harry var det som döptes. Det var ett super fint dop... super gott fika... och super trevligt människor. Familjen Hellgren-Hedlund var super fina!!!!  :-)
Sandra Hellgren stod för sång..precis som på Pennys dop... och jag kan inte annat säga en att hon är fantastisk!!!

Penny som endast sovde 8 timmar inatt och pga. dopet inte sovde efter lunch var hur spidad som helst... lekte med alla barnen och kutade omkring som en galning... skönt att hon kunde hålla humöret uppe trotts sömnbristen :-)  Hon hade sina fina converse skor på sig som hon fått av Malin och Per. Dom är fortfarande lite för stora... men Mamma kunde inte stå ut längre... :-)

Här kommer lite bilder från dopet:


Fina familjen.


Present-öppning.


Penny älskar att hålla i Harry:-)


Penny åker rutschkana


Mira också...


Sötnosen min.


Flickorna låtsas-äter...


Bus-ungarna Ebba och Emmy.


Harry och sjönsjungande Sandra.


Jag och lille man.


Min underbara svägerska och min underbara Karl Robin!! :-)


Penny slocknade i soffan när vi kom hem... det är nog första gången :-)

Nu ska jag gå ner till älsklingen och se nån bra rulle!!

Hej hå!

Underbara fotboll...

Kom just hem från fotbollsträning.... det är så himla roligt att spela fotboll. Har så svårt att se mig själv sluta en dag... det kommer dröja det lovar jag!!

Annars har det varit en ganska fullspäckad dag. Dagen började som vanligt med att lillan har varit på dagis, Robin på jobbet och jag i plugget. Efter skolan åkte jag och hämtade lillan, vi åkte ham, tag ett dopp i bubbel-badet. Sen åkte vi till öppna förskolan där även Frida, Mollie, Vera och tindra var.. och en massa, massa andra barn och mammor så klart. Där fikade, tjattrade, lekte och sjöng vi i vanlig takt! :-)  Efter det så åkte jag och klippte mig.
Blev mycket nöjd... och på fredag blir det färgning... spännande!! :-)
Sen jaa... då har det varit fotboll.

Har kommer lite bilder sen i helgen...

Ute i ny-snön....





En super trevlig kväll hos Olov, Carina och Mira på lördag...



Flickorna dansar!!



Mira lärde Penny att göra kullibyttor den här kvällen... sötnosarna...


Sen farsdag hos Robins pappa....


Penny och kusen Ebba.


Och blivande kocken(?) Colin :-)

Nu ska jag gå och mysa framför tv:n.

Sov så gott!!!

Äntligen helg igen...

Idag har varigt en rikti slapp fredag... en skön en sådan! Började med att lektionen idag blev inställd, den enda jag hade, så istället åkte jag in till stan och åt lunch med Malin... eller rättare sakt hon åt och jag drack en kaffe, hade just ätit lunch innan jag åkte till skolan. Var super kul att träffa Malin, är så länge mellan gångerna nu!!!

Sen åkte jag och hämtade Penny på dagis och åkte direk till Carina och Mira. Barnen lekte och vi drack ännu mer kaffe...och pratade en massa!!

Sen åkte vi hem... karln här hemma lagade goo-middag, sen har det bara varigt bus, bad och en massa mys framför tv... och inte att förglömma en massa chips och popp-corne :-)

Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa lite i en bok... har en bok-recension som ska vara inlämnad om 2 veckor!


Bad-tjejen....




Här är mina älsklingar....Penny är less fotograf-mamma så hon har börjat göra sånna här fina miner iband:-)





Men inte jämt...


Nää... nu bler det sängen!

God natt på er!

Taco-kväll!

Igår hade vi besök av Vera, Ludde och Tindra. Vi käkade tacos, busade med barnen, och åt Veras goda annanaspaj. Sen började vi se en film, men tror det tog 5 minuter så hade både Ludde och Robin slocknat... sen dröjde det bara ytterligare en kvart kanske då låg Vera och sussade också :-) Då slog vi av... Men det var super trevligt och det är så kul att se små tjejerna, det syns verkligen hur mycket dom tycker om varandra. Dom sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka, gapflabbade... skutsade varandra i barnvagnen...m.m.m.m... Dom är helt underbara!!!!

Nu ska jag fara och spela fotboll... alltid lika kul :-)


Här kommer lite kort på busungarna!




Hej hå!


RSS 2.0