Farsdag ♡

Vilken härlig helg de vart! Först kladdkakedagen fredan... Gjorde en ny variant av kladdkaka och Vera och barnen kom förbi och hjälpte oss att käka den. Så trevligt, så trevligt!!!

På lördag va Penny bjuden på Caspers kalas på Leos... Så hela familjen passade på att fara dit vilket va mycket uppskattat!!!! Så roligt nu när även Reggy är mer med och kan krypa runt och sitta och leka!!! Kvällen avslutades med pizza, chips och filmmys!

Och idag då... Ja pappasdag!!!! Jag och barnen gick upp och planerade frukost åt pappan i huset som självklart skulle få sig en ordentlig sovmorgon! Blev bestämt att hönökaka skulle bakas! (Dom blev skit, men det är väll tanken som räknas) och vi inhandlade massa gott pålägg och blommor. Mys!
Klockan 13 va det dax för Pennys fotbollsträning och kl.15 simskola.... Vi andra i familjen hann med ett besök för att fira Robins pappa. Ikväll har vi haft Mira här och vi har ätit tacos druckit ett glas vin och busat! 

Måste ju passa på att skriva grattis till min pappa här också... Tänk att jag får ha dom två bästa papporna i världen i mitt liv, mina barns och min egna. Jag älskar er så mycket 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0