Kalas!

Idag så har vi varit och firat Ludde som fyllde 27 år för en vecka sedan. Vi bjöds på Veras goofika, om för er som inte vet så är det bokstavligen GOOOfika. Denna dam vet hur man bakar, och man går ALDRIG därifrån besviken.... VÄRLDSKLASS!! :)
Vi hade iallafall några riktigt trevliga timmar, trotts trötta, halvsjuka små damer som var i luven på varandra så gott som hela tiden. Tur att man vet att dom älskar varandra och nästa gång som dom ses så är det mest troligt bara skratt och lek som äger rum! :)

På tal om halvsjuk så har nog tösen fått ögoninflamation... hon har varit som tårögd hela dagen i ett av ögonen, men nu på kvällen har ögat bara blivit mindre och mindre och var har börjat bildats...huvva...ber till gudarna att det är borta imorn och att vi andra slipper också, även att det inte smittat Tindra.
Blir ju super tråkit också om det sitter kvar till veckan... så vi inte får träffa brudarna då....eller några andra... aja, den som lever får se!

Nu blir det tvmys och gosaker!

Vera har dukat upp.


Gullungarna busar under bordet.


Gumman.


Ludde bus...


Ludde myyyys...(visst ser man hur slut damera är?!)


Barnens underbara farnor va förbi i eftermiddas en sväng.



Hej hå!






Kommentarer
Postat av: Jessica

Hoppas det inte är ögoninflammation, men om det är det glöm inte och byta sängkläder och tvätta mjukisdjur/snuttefilt om hon sover med det..det glömde vi göra så Jonte fick tillbaka det.. =/

2011-02-28 @ 09:11:42
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0