Bio premiär!

Jajjemsan idag så var Penny på sitt första biobesök... Dom hade barnbio här i skelleftehamn och Carina och Mira frågade om ví ville följa och det ville vi mer än gärna göra. Dom visade Bamse och det gick över förväntan! Här hemma kan Penny sitta och se en film utan problem, men tänkte att med en massa barn, en ny plats och ny upplevelse, att det skulle bli för spännande... men ikket... hon satt snällt på sin plats... och med det fick hon en glad mamma och fler biobesök att vänta :)

Efter bion så gick vi 4 på det mysiga kafeet Kopparstark...vi åt lunch och tog oss en goo kaka till efterrätt. Robin kom och gav oss sällskap ett tag också.
Tack för en mysig dag Carina och Mira:)

När vi var mätta och belåtna så begav sig lilla familjen till stan för att inhandla lite saker till huset, takfärg, hallmatta, penslar, rollers och tapeter till Pennys nya blivande rum som är under full rulle att renoveras, roliga grejer det :) 

När vi kom hem så begav jag mig ut på en löprunda, sen väntade ett häligt bad med lillgumman, och nu är vi åter proppmätta efter en omgång med tacos :)

Badtime.


Mina bästa!!


Mys.


Imorrn får vi lunchfrämmen äv Vera och hennes flickor, ser vi fram emot :)

Nu blir det filmtime!






Kommentarer
Postat av: Jessica

Va mysigt med barnbio..tänk om man kunde fara på det..men jag vågar nog inte..Jonte skulle väl hänga i taklamporna efter 5 minuter =P

Vad kostar det och se? Om det inte är så dyrt kanske man kan chansa och fara och se om det funkar =D

2010-11-03 @ 08:09:18
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0