Stora tjejen.

Har varit på BVC idag... har tagit 18-månaders sprutan på lillan. Blidde inte när hon var 18 månader för det var i samma veva som svininfluensavaccinet, så det fick bli nu stället. Gick bra, men inte är det kul att se det käraste men har få en halv decimeters spruta rakt in i armen... huvva!!! Passade även på att väga och mäta henne... hon är nu 1 år och 9 månader och väger 12.850g och är 88.5cm lång... börjar vara stora tjejen nu :-)

Är så glad över att Penny kommit på att kissa på toan helt plötsligt, och att hon kommit på det själv. Hon har blivit så duktig och vill gå på toa nästan hela tiden... när hon är hemma vägrar hon ha blöja och säger snällt till när hon behöver kissa, väkte oss till och med imorse och sa att hon ville kissa, så dom senaste dagarna har det blivit flera gånger per dag.  Vi har sakt att vi måste börja anstränga oss lite nu när hon själv vill, och inte vara bekväma av oss...

Nu ska jag ta och väcka lillan och fara och besikta bilen... känns inte som det kommer gå nå bra... men håll tummarna för oss :-)


Kommentarer
Postat av: Vera

Stora tjejen!=) Vad bra att allt gick bra på BVC. Hoppas besiktningen gick bra oxå!

Min blogg är veraandersson.blogg.se

Har inte kommit så långt me den än men de kommer...hoppas jag=)

Kram

2010-02-25 @ 19:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0